Tači: Kosovo uskoro član MMF-a i Svetske banke

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jes ce se izvinjavamo :hahaha: ce da se izvinimo i siptarima mi.. sa kamatom. :D srbiju ko je dirao uvek je najebao. i nemci, turci, madjari, a boga mi i na vas je dosao red zajedno sa nato :D samo lagano.

i hitler nam se smejao i gazio nas... pa su posle pofasali progon 400 000 svaba iz vojvodine. i to za kratko vreme. izgleda da je dosao red na siptare.

400.000 svaba ..... hhhmmm.Hvalis se time a ja kritikujem moje nacionaliste sto su 99 godine dirali srbe..... ehhhhh

Znam ja dobro da ste se sukobili sa NATO stoko jedna nepismena i znam dobro kako ste prosli.Ali nisi razumeo sta sam hteo da ti kazem pa cu ti nacrtati :Dok je Hrvatska bila naoruzana samo lakim naoruzanjem a vi svim teskim naoruzanjem i avijacijom vi ste dobijali rat i imali ste dovoljno ljudi u uniformama a kada su se hrvati naoruzali kako treba onda su vas potprashili za par dana i bezali ste ko misevi.Jesi li sada razumeo da ce tesko doci do onoga sto ti prizeljkujes.

Lol koji si ti pacijent. Idiotte Hrvati su se "sukobili" sa 30000 krajisnika a njih je bilo 150000 prema njihovim izvorima, Sloba je prodao Krajinu i to ce ti i oni reci. A vi ste "hrabri" zaebalo vek:rotf::hahaha: Evo pre neki dan ste prebili staricu od 80 godina i to 3 shiptarchine. Pretpostavljam zbog toga sto jedan nema mooda:rotf::hahaha: Magarchino iz pecine:hahaha:

Lol koji si ti pacijent. Idiotte Hrvati su se "sukobili" sa 30000 krajisnika a njih je bilo 150000 prema njihovim izvorima, Sloba je prodao Krajinu i to ce ti i oni reci. A vi ste "hrabri" zaebalo vek:rotf::hahaha: Evo pre neki dan ste prebili staricu od 80 godina i to 3 shiptarchine. Pretpostavljam zbog toga sto jedan nema mooda:rotf::hahaha: Magarchino iz pecine:hahaha:

:hahaha: Ali baba je aikido majstor eeeeeeeeeeee :hahaha:

Izgleda! *** treba skupiti hrabrosti pa napasti babu...Josh ako ima shtap.....:hahaha:

Hrabrost je u šiptara bitna stvar

Otac i sin siptar posmatraju kosovski boj!
"Otac, jel da uljetim?", pita sin.
"Ne, samo maljo sacekaj!"
Prodje neko vreme, sin opet pita:
"Otac, jel da uljetim sad?";
"Ne, samo jos maljo sacekaj!"
"Otac, jel da uljetim bre, nemogam da cekam?";
"Ne, bre, eno ide Obilic, se strpi maljo!"
Proslo opet izvesno vreme, sin gori od nestrpljenja, pa ce jos jace:
"Otac, nemogam da cekam, ja uljecem?";
"Pa uljeci, sad!", rece otac.
"Kikirikiii, semenkeee, kikirikiii, semenkeee...."

Ne poznajem ruski ali to su mi prevele neke srpkinje kad bi ponekad svratio u beograd.
A sto se tiche linka onda ti vichi zivela Amerika a i ja cu za tobom.

:hahaha: dugo ti je trebalo ovo da smislis....bas si naprego mozdane celije:lol:
Trebali bi ameri sa analjnog na oraljno.....da vam zacepe usta:lol:
ti da si prisao nekoj srpkinji iz te pustolovine se ne bi ziv vratio.....:lol:

a sta to "sve"???:dontunderstand:

Pod "sve" sam mislio, otcepljenje dela naše teritorije, priznavanje tog čina od strane nekih država, a kao vrhunac svega je izjava najvećeg ubice i teroriste kako će Kosovo postati članica MMF-a.
Ja sam za to da se tome stane na put, trenutni političari misle da je bolje diplomatski, ali dole naše ljude, bar one koji su ostali, maltretiraju i iživljavaju se na njima. Moje mišljenje je da moramo agresivno krenuti ka tome, ali ne demonstracijama u Beogradu i ostalim gradovima Srbije gde će se po nepisanom pravilu praviti neredi i gde ćemo uništavatu sopstvenu imovinu, nego idemo na Kosovo i Metohiju. Kosovo je Srbija! Političari treba samo da omoguće da predstavnici ostalih zemalja samo okrenu glavu kada mi krenemo dole i to je sve.

Back