Droid
Legenda
- Poruka
- 51.694
bilo mi vas i zao koliko ste jadni i ne znate ni u UN da udjete. al sad si me iznervirao i licno cu da dodjem da zavodim red kad obavimo rekonkvistu !
kazu da su albanke lepe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes ce se izvinjavamoce da se izvinimo i siptarima mi.. sa kamatom.
srbiju ko je dirao uvek je najebao. i nemci, turci, madjari, a boga mi i na vas je dosao red zajedno sa nato
samo lagano.
i hitler nam se smejao i gazio nas... pa su posle pofasali progon 400 000 svaba iz vojvodine. i to za kratko vreme. izgleda da je dosao red na siptare.
"Ne secam se da je srbijanska vojska radila bilo sta po hrvatskoj ?! Tamo su bili neki hrvatski srbi"Ova ti je dobra "Neki hrvatski srbi" a bice kad dobiju po njushci,ako tebe slusaju i "neki Kosovski srbi" jer je Kosmet medjunarodno priznata drzava od najvecih sila u svetu.
![]()
400.000 svaba ..... hhhmmm.Hvalis se time a ja kritikujem moje nacionaliste sto su 99 godine dirali srbe..... ehhhhh
Cuj ti *****KOSOVO JE SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa sto viches..... jeste bre SRBIJA JE.Samo sto i bas ne lichi na Srbiju.![]()
Pa sto viches..... jeste bre SRBIJA JE.Samo sto i bas ne lichi na Srbiju.![]()
Ne vichi bre ce da krepas od inata sto to nije tako.Ne mozes vikanjem realnost da promenis.KOSOVO JE NEZAVISNA DRZHAVA.
Ne vichi bre ce da krepas od inata sto to nije tako.Ne mozes vikanjem realnost da promenis.KOSMET JE SRBIJA.
Znam ja dobro da ste se sukobili sa NATO stoko jedna nepismena i znam dobro kako ste prosli.Ali nisi razumeo sta sam hteo da ti kazem pa cu ti nacrtatiok je Hrvatska bila naoruzana samo lakim naoruzanjem a vi svim teskim naoruzanjem i avijacijom vi ste dobijali rat i imali ste dovoljno ljudi u uniformama a kada su se hrvati naoruzali kako treba onda su vas potprashili za par dana i bezali ste ko misevi.Jesi li sada razumeo da ce tesko doci do onoga sto ti prizeljkujes.
Lol koji si ti pacijent. Idiotte Hrvati su se "sukobili" sa 30000 krajisnika a njih je bilo 150000 prema njihovim izvorima, Sloba je prodao Krajinu i to ce ti i oni reci. A vi ste "hrabri" zaebalo vekEvo pre neki dan ste prebili staricu od 80 godina i to 3 shiptarchine. Pretpostavljam zbog toga sto jedan nema mooda
Magarchino iz pecine
![]()
Ali baba je aikido majstor eeeeeeeeeeee
![]()
Izgleda! *** treba skupiti hrabrosti pa napasti babu...Josh ako ima shtap.....![]()
Otac i sin siptar posmatraju kosovski boj!
"Otac, jel da uljetim?", pita sin.
"Ne, samo maljo sacekaj!"
Prodje neko vreme, sin opet pita:
"Otac, jel da uljetim sad?";
"Ne, samo jos maljo sacekaj!"
"Otac, jel da uljetim bre, nemogam da cekam?";
"Ne, bre, eno ide Obilic, se strpi maljo!"
Proslo opet izvesno vreme, sin gori od nestrpljenja, pa ce jos jace:
"Otac, nemogam da cekam, ja uljecem?";
"Pa uljeci, sad!", rece otac.
"Kikirikiii, semenkeee, kikirikiii, semenkeee...."
Ne poznajem ruski ali to su mi prevele neke srpkinje kad bi ponekad svratio u beograd.
A sto se tiche linka onda ti vichi zivela Amerika a i ja cu za tobom.
ako ti je sada lakse onda....
ps.efekat je verovatno bolji ako zatrazis strucnu pomoc
a sta to "sve"???![]()
znam...znam i da citam
a sta to "sve"???![]()