Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Krezuba masa u extazi ... guglaju ko je ona ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta da radi kad joj lice i karakter baš i nisu za pokazivanje

neka ga vodi u Holivud sa sve njegovim merama koje se svode na razoružavanje umesto suočavanja sa time da je zatrovao društvo govorom mržnje...
Američki liberali maštaju o razoružavanju USA pa kad ne daju repsi kod njih a čuju da to radi tamo neki vladar daleko, oduševe se.neka ga vodi u Holivud sa sve njegovim merama koje se svode na razoružavanje umesto suočavanja sa time da je zatrovao društvo govorom mržnje...

ili u jedan od svojih 24 apartmana u BugarskojSad će Siniša Mali da je odvede na Rolan Garos![]()

mene samo čudi kako AV ne završi u bolnici kad ima toliko mnogo sledbenika u anusu...

mene samo čudi kako AV ne završi u bolnici kad ima toliko mnogo sledbenika u anusu...![]()
"I groblja ce biti mala " aljek vucic
Oduvek mi bila antipaticna.Djeni sendvicarka, jaoo koja smradusa pokvarena, a kad su Diksi pustili iz pritvora nije se oglasavala. :d
Pogledajte prilog 1342141
Oduvek mi bila antipaticna.

Opijanje na protestu opozicije
Na današnjem protestu opozicije u Beogradu zabeleženo je i konzumiranje alkohola na javnom mestu.
![]()
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=05&dd=19&nav_category=11&nav_id=2336522

Misliš da je Dixy?Ma pusti pivo nego reci ti nama ko je ova dugokosa brineta levo u farmerkma ?![]()