Tabloidiotluci

informer-460x0.jpg

Petak da smuva Hrkalu a Jugoslav Stašu. :lol:

Inače meni su neki zli jezici rekli da je se manem i da ona verovatno već ima devojku, mada ja sam rekao ma i da ima zabole me, ono kad mene vidi i kad bude videla kakva sam prepička (pa još kad nabacim i moje drečave šarene patike za basket) ima da odlepi i da zaboravi na nju već koliko juče, ima da ne zna šta ju je snašlo. 🤭😊

Eto....
A jedinstvena prilka da smuvas Stašu na dejtu u Mesnoj Zajednici...
Samo bacis najjaci aplauz i jedno srčano - "TAKO JE! " na njen govor tj ep o Vucicu :klap:

...
Doci ce i taj dan, da konacno upoznam tu mladu, spontanu, skromnu gospodjicu.

:heart2:

Nego, kad smo kod zena, cuo se danas s prijom policijotkijom, dogovorili coffee, konacno je unaprijedili, ne mora vise trcati za migrantima.
Postala je pomocnica suca za policijske disciplinske postupke, ona je sada jedna od onih koja bi npr. smisljala kaznu infiltriranim, zutim batinasima koji su skoro na smrt pretukli brata Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa.

🐈

Doci ce i taj dan, da konacno upoznam tu mladu, spontanu, skromnu gospodjicu.

:heart2:

Nego, kad smo kod zena, cuo se danas s prijom policijotkijom, dogovorili coffee, konacno je unaprijedili, ne mora vise trcati za migrantima.
Postala je pomocnica suca za policijske disciplinske postupke, ona je sada jedna od onih koja bi npr. smisljala kaznu infiltriranim, zutim batinasima koji su skoro na smrt pretukli brata Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa.

🐈

Znači ako ti uhvate komšijinog psa, koji je iskakio seme rajčice u dvorište..., imaćeš vezu da ga zaobiđu šinteri...:ortaci:

...

Znači ako ti uhvate komšijinog psa, koji je iskakio seme rajčice u dvorište..., imaćeš vezu da ga zaobiđu šinteri...:ortaci:

...
Joj, ne staj mu na muku.
Jos nije nabavio ph mjerac, valjda ima samo po poljoprivrednim apotekama.
Danas ih je opet dohranio i naprskao nimovim uljem da ih zastiti protiv praiskonskog zla - puza.
Stalno mi govori da mu nijedan dan ne prodje bez sekiracije.
Da vise ove kise hoce stati.

🥺 🐕

Back