Tabloidiotluci

Lazina poslednja vecera pred uspenje. :hahaha:
Лаза је у принципу O.K. лик који никада није одрастао, нека врста Петра Пана, али је од тога добро и удобно живео. Некога баш хоће.

Али, оно што мора да му се призна да је имао храбрости стићи и утећи и на страшном месту постојати, што је давно заборављена категорија код свих данашњих ем послушних, ем copy paste новинара.

Ја сам стицајем околности имао среће да упознам новинаре који су се за време земљотреса у Скопљу пели на бандере (све је било уништено - то је био једини начин да би јавили вест), који су улазили у кавез са лавовима да интервјуишу укротитеља, који су аутобусом ишли у Харлем и били једини белци на једно десетак, а могуће и више квадратних километара, о полицији није било ни говора, који су скакали са Савског моста да интервјуишу службу спасања итд. Данас је општа хистерија када је прекид код SBB, јер забога они немају услова за рад.

Имао сам част да познајем и новинара који је интервјуисао Софију Лорен и прво је питање било - Како је могуће да сте тако лепи?

И Аву Гарднер. Потрајало би.

Poslednja izmena:
KRUCIJALAN POTEZ MAKRONA ZABRINUO PRIŠTINU! Iza zatvorenih vrata okupio svoje saradnike - Njegova odluka grmi Srbijom!
AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 01.10.2019. 19:20 - 01.10.2019. 19:30

1255743_grmljavina-fonet-2015_ls.jpg

U SRBIJI ŽIVE LJUDI, NISMO MI KLIKERI! Kuva se u Pragu, predsednik Vučić zatražio ono što nam s punim pravom pripada!
AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 03.10.2019. 15:10 - 03.10.2019. 15:16

ISTORIJSKI TRENUTAK! Predsednik Vučić izveo neočekivan diplomatski manevar u Pragu! Nakon rukovanja sa Zemanom, usledilo ono što Srbi zdušno iščekuju!
AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:27

Back