Tabloid Novosti: STRANE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE U HIBRIDNOM RATU PROTIV SRBIJE: Sveštenstvo iz dijaspore u službi obojene revolucije

Pre svega Đujić u tom momentu nije bio sveštenik nego bivši sveštenik.Drugo paralela je ekstremno glupa jer si i ti ekstremno glup.
Jeste bio svestenik koji je rukopolozen u Sremsko Karlovackoj mitroploliji. Mozda nije ima parohiju ali to se moze proveriti.

A ti licno.... da si samo malo pametniji - bio bi ekstremno glup.

Poslednja izmena:
@Тихи uvek na nivou.

hahaha-anime.gif
On je negdasnji Mingo 😆

Sramota je sa Mingom da ga uporedjujete koji je bio svestan i najveci troler.

Ljudi su zbunjeni, nisu za blokade, ali jesu za razresenje nadstresnice i svega ovoga sto se dogadja oko mladih i obrazovanja, zastoja zemlje, i nije uopste nacin i resenje podsmevati se. Nije konstruktivan nacin.

O cemu pises? Tihi mi nije otac da bi me ev. tukao ako zasluzim u detinjstvu.

Bolestan si nazalost sam sa ovakvim insinuacijama.

Nije bolestan, vec ne zeli novi 5. oktobar, kao sto ga ne zelim ni ja, i zato ga podrzavam. Mozda to pokazuje na nespretan nacin i preuvelicanjem sa temama, ali to je to.
Duso....

Posle skoro godinu dana nije potvrdjena optiznica????

O cemu ti pricas?

Duso....

Posle skoro godinu dana nije potvrdjena optiznica????

O cemu ti pricas?
Pa sta sad, treba da unistimo celu zemlju, obrazovanje, da zastane sve i nekom trecem neduznom se jos napakosti?

Niej valjda da poneki to vidite kao "resenje"?

Kad blokirate sve, naravno da nece raditi nijedna institucija kako treba, jer ne dozvoljavate.

Pa sta sad, treba da unistimo celu zemlju, obrazovanje, da zastane sve i nekom trecem neduznom se jos napakosti?

Niej valjda da poneki to vidite kao "resenje"?

Kad blokirate sve, naravno da nece raditi nijedna institucija kako treba, jer ne dozvoljavate.
To to kaxes duso.
Niko drugibsem tebe i tvojih.

Godinu dana bez potvrde optiznice????

Nadam.se da bar glabas malo bolji sendvic.

To to kaxes duso.
Niko drugibsem tebe i tvojih.

Godinu dana bez potvrde optiznice????

Nadam.se da bar glabas malo bolji sendvic.
I sta je sad tu vlast kriva, osim sudske? Ti mislis da sudstvo "drzi" vlast, ja mislim da ga "drzi" mozda neko drugi?

A ako cemo do sendvica, ko meni garantuje da ti ne jedes neciji sendvic? Jaki su ti "argumenti" s tim.

Jaoj ti obozavalac Sandora Leveja, kazes za nekog da je sekta? Pa bar ti nemas pravo.

P.S. Uvek moze gore, nego ste vi poneki to zaboravili.

Сречом има интернет .. да се не заборави са кима је то тада било 'горе' односно .. исти су и сада ту

Значи 'политика' :hahaha:

Da li postoji neko na ovom svetu ko se nije urotio protiv AV-a?
svi, osim Rotschildovih medija (Solak, Mitrovic......) al oni moraju da su protiv Vucica, u protivnom, gube finansiranje i premije.
Ko bese ono ima najskuplji dvorac na Balkanu u Beogradu ? Taj se sigurno nece odreci tog dvorca.

Pre svega Đujić u tom momentu nije bio sveštenik nego bivši sveštenik
U trnutku izbijanja rata svestenik u Strmici.

Ali sto to bruga jednog priglupog balvana polut tebe.
Za tebe je budak a ne kniga. Tvom mozgu je lakse

"Skinuo sam mantiju, uzeo mitraljez jer nisam mogao da gledam na moje oči da moj narod kolju ustaški koljači - govorio je četnički vojvoda Momčilo Đujić."

I sta je sad tu vlast kriva, osim sudske? Ti mislis da sudstvo "drzi" vlast, ja mislim da ga "drzi" mozda neko drugi?

A ako cemo do sendvica, ko meni garantuje da ti ne jedes neciji sendvic? Jaki su ti "argumenti" s tim.
Pa ova vlast je imenivaka bas tu sydsju vlast.
I ustav je zbog toga menhan.
Nekada je, kao sto rece Bora Djordjevic, lepo biti glup.
Vi pokvarenjaci i botovi koji se pravite ludi ( licno ti bote si zastudentski protest u Nisu koji je bio ogroman, izjavila da si rodjeba Nislijka i da nista mnogo ljudi nisi videla.
Sve se pamti...
Svacije ime ce se znati..... ne za osvetu ili neku gadost. Bez brige. Ne daj Boze....samo za moralnu osudu alave bagre koja je botovala za sendvic. Za zasipanje goMnima ,(figurativno) kada krocite iz kuce
Moralnu osudu i okretanje glave od smrasa kada se sretne na uĺici

Poslednja izmena:

Back