Tabloid Novosti: Blokaderi napali policiju

Значи ти тражиш да те олеше од батина да би био добар? Супер. Нисам знао да си мазохиста, али и ја сам луд, шта очекивати од тракторџије јајовисног

Sve si pobrkao. JA ocekujem da policija zavede red i olesi od batina ove koji gadjaju policiju, ruse gradove, pale kontejnere, unisavaju drzavnu i privatnu imovinu.

Sve si pobrkao. JA ocekujem da policija zavede red i olesi od batina ove koji gadjaju policiju, ruse gradove, pale kontejnere, unisavaju drzavnu i privatnu imovinu.
Шиптарска полиција, мафијаши и батинаши да заводе ред Србима у Београду? Јел ти радиш за Куртија?

Ti misliš na ćacije?

1000007229.jpg
1000007228.jpg
1000007230.webp

Саопштење за медије Министарства иностраних послова Русије (15. август 2025. године)

Од 13. августа највећи српски градови захваћени су новим таласом уличних нереда, који прелазе границе цивилизованог понашања.Одређене снаге у Србији, под плаштом парола о „потрази за правдом и демократијом“, не презају од отворене агресије, варварства и насиља. Хулигани нападају административне зграде и просторије владајуће странке. Дошло је до паљења објеката у којима су се налазили људи. Јавни ред, безбедност и живот грађана су угрожени.Полицијски службеници, који покушавају да легалним методама и средствима обуздају разуздане дивљаке, сами постају мета напада. Десетине припадника снага безбедности су рањени. Страдају и мирни људи. Власт успева да одржи ситуацију под контролом, иако је све теже то постићи.Прелазак са мирних протеста на насилни сценарио се одвија упркос томе што руководство земље озбиљно схвата тренутну ситуацију и постојеће проблеме, нуди мере за решавање несугласица у политичком, правном и уставном пољу. Између осталог, најављује спремност за одржавање превремених избора.Русија не може остати равнодушна према ономе што се дешава у братској Србији, која у тешким условима налази снагу да сачува самосталност и брани свој суверенитет. У Москви су уверени да ће у овој земљи бити обновљен мир и стабилност, и да ће Србија успети да се избори са покушајима да се поткопа унутрашње јединство српског народа, које је неопходно у овом историјском тренутку.

ja sam rasto i rodjen u SFRJ

Tad si batine ako nisi dobar dobijao od svih

U skoli, kod kuce, napolju , gde god.

Ako u skoli nisi bio dobar , pa te je profesor izlemao , kad dodjes kuci , ako ti otac sazna dobijas repete i to u duploj dozi jer brukas porodicu.

I pricalo se - budi dobar da ne budes modar.

Takav sistem gde te svako bije ako nisi dobar, daje rezultate. Napravi od tebe coveka.

A od kad ste vi zutaci ukinuli batine kao sredstvo vaspitavanja napravili ste od pola muske populacije Srbije decu debile .

Zato sam ja da se vratimo na fabricka podesavanja . Batina je iz raja izasla i od Adama napravila coveka.

:ok::okok:Apsolutno saglasna.

Neki samo batine i razumeju.

Ispade mi pola sladoleda i to onaj čoko deo što uvek čuvam za kraj :dash:

Шиптарска полиција, мафијаши и батинаши да заводе ред Србима у Београду? Јел ти радиш за Куртија?
Švercovao sa šiptarima svojevremeno. Sad kad mu šef uveo otvoreni Balkan i otvorio granice prema Albaniji, mora da botuje da bi zaradio neki dinar.

Ja mislim da nije, ali mozda sam zaboravila, odavno sam citala taj deo....:think:

Ali da je "batina iz raja izasla" to je tacno, mislim da je to narodna izreka.

Naš narod ima najpametnije izreke nastale na osnovu iskustava i uvek se pokazalo da su primenjive u svim vremenima.

Dete sigurno ne pamti da mu je majka izlizala jezik pričajući kako ne valja da prisloni šaku na ringlu ali će zapamtiti pljas po guzi i no no.

Ja pamtim kako me mama povijala varjačom oko stola u mojih 3 godinice kad sam iz besa frknula tanjir preko terase, a baš bih pa zapamtila da mi je održala predavanje kako nije lepo da se to radi. :D

Naš narod ima najpametnije izreke nastale na osnovu iskustava i uvek se pokazalo da su primenjive u svim vremenima.

Dete sigurno ne pamti da mu je majka izlizala jezik pričajući kako ne valja da prisloni šaku na ringlu ali će zapamtiti pljas po guzi i no no.

Ja pamtim kako me mama povijala varjačom oko stola u mojih 3 godinice kad sam iz besa frknula tanjir preko terase, a baš bih pa zapamtila da mi je održala predavanje kako nije lepo da se to radi. :D
Pa norrmalno, i mene su isto tako morali da "vaspitavaju" kad sam bukvalno stavila ruku na ringlu. To su normalne stvari. Ova nekakva moderna psihologija danas napravi od dece debile a od roditelja robove deci, umesto da jeobratno, nekada su dede sedale prve za rucak, pa roditelji, pa tek onda deca, sada se deci sve cini kao da su carevi, i evo dokle se dolazi, irastaju u nevaspitane jedinke bez pravog sistema vrednosti, izrazavaju se ruzno na javnim mestima, misle da mogu sve.

Pa norrmalno, i mene su isto tako morali da vaspitavaju kad sam bukvalno stavila ruku na ringlu. To su normalne stvari. Ova nekakva moderna psihologija danas napravi od dece debile a od roditelja robove deci, umesto da je bratno, nekada su dede sedale prve za rucak, pa roditelji, ap tek onda deca, sada se deci sve cin, i evo dokle se dolazi.
Dobro je to. Zamisli ručaš pored dede i babe od 80 godina koji balave i mljackaju. Šta, kao mogu deca da nauče nešto od babe i dede?

Najvise sam naucila od babe u zivotu, jer sam je najvise i volela, kao i ona nas.

A dedu sam morala da postujem, da se tako danas radi, gde bi nam bio kraj?
Da, da poštujemo babe i dede, to bi rešilo problem vraćanja duga od 39 milijardi evra koji je lopovska banda na vlasti napravila za ovih 12 godina. Na primer.

Pa norrmalno, i mene su isto tako morali da "vaspitavaju" kad sam bukvalno stavila ruku na ringlu. To su normalne stvari. Ova nekakva moderna psihologija danas napravi od dece debile a od roditelja robove deci, umesto da jeobratno, nekada su dede sedale prve za rucak, pa roditelji, pa tek onda deca, sada se deci sve cini kao da su carevi, i evo dokle se dolazi, irastaju u nevaspitane jedinke bez pravog sistema vrednosti, izrazavaju se ruzno na javnim mestima, misle da mogu sve.

maxresdefault.jpg

:D

Back