aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 9.745
Šta misliš da će dvaput iz iste rupe zmija da nas ujede?tako ste pretili i pre 5 oktobra i posle sta bi ? Corak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta misliš da će dvaput iz iste rupe zmija da nas ujede?tako ste pretili i pre 5 oktobra i posle sta bi ? Corak
Šta misliš da će dvaput iz iste rupe zmija da nas ujede?![]()
Daćemo sebi par dana tranzicije iz vašeg fašizma u našu demokratiju, tada će biti malo vansudskog poravnavanja.u demokratiji mozes nekog da osudis samo ako dokazes na sudu da je cinio neko krivicno delo
wannabe trtljavine se ne uvazavaju
eeej da mi je znati - kad cete da sazrite
Прле отишао, за њим ће Тихи
Ја му лепо кажем да купи бензин на време, док није поскупео, да не буде после Леле БошкеDaćemo sebi par dana tranzicije iz vašeg fašizma u našu demokratiju, tada će biti malo vansudskog poravnavanja.
Обојен ти је мозак, глава те боли. Стави нешто на очи.
Ovo je cisto priznanje krivicng dela. I posle traze da im se valjda veruje.srpski narod prezire nasilnike
videces na izborima 2027
Јесу вас активирали ноћас, а? У штабу гори под ногама...Ovo je cisto priznanje krivicng dela. I posle traze da im se valjda veruje.
Кабул ЕкспресTihi se nada da će mu sačuvati mesto u avionu. On i još 17k+ njegovih saboraca.
Svaka vam čast da ste ovo napravili. Ja očekujem da kad narod ovo vidi, da krene masovan prelazak na avovu stranu...Ovo je cisto priznanje krivicng dela. I posle traze da im se valjda veruje.
Pa ne moze se sve odgovornost prebacivati na nesto nepostojece , jasno je da je blokader, tako prica, tako razmislja.Svaka vam čast da ste ovo napravili. Ja očekujem da kad narod ovo vidi, da krene masovan prelazak na avovu stranu...![]()
![]()
![]()
Daćemo sebi par dana tranzicije iz vašeg fašizma u našu demokratiju, tada će biti malo vansudskog poravnavanja.
Pukla mu detetu lobanja on priča o migrantima eee jadni srbi nema im spasa.
Kakve veze ovo ima s postom koji si citirala?Pa ne moze se sve odgovornost prebacivati na nesto nepostojece , jasno je da je blokader, tako prica, tako razmislja.
Uostalom, ako nije, cemu tolika uzbudjenost?
To uz puno sreće ako stignete pardon dogmižete do tamou demokratiji mozes nekog da osudis samo ako dokazes na sudu da je cinio neko krivicno delo
wannabe trtljavine se ne uvazavaju
eeej da mi je znati - kad cete da sazrite
Ko tumači radi to na sopstvenu odgovornostKakve veze ovo ima s postom koji si citirala?
Da nije greška? Možda si htela da citiraš nekog drugog?!
To smo videli u Srebrenici.ja sam rasto i rodjen u SFRJ
Tad si batine ako nisi dobar dobijao od svih
I pricalo se - budi dobar da ne budes modar.
Takav sistem gde te svako bije ako nisi dobar, daje rezultate. Napravi od tebe coveka.
A od kad ste vi zutaci ukinuli batine kao sredstvo vaspitavanja napravili ste od pola muske populacije Srbije decu debile .
Zato sam ja da se vratimo na fabricka podesavanja . Batina je iz raja izasla i od Adama napravila coveka.
Nisam, ti si se meni obratio valjda s namerom d akazes da ovo nje pravi blokader, vec "podmetnut" kako se ovih dana mnogo pise, ali ja sam se jasno nadovezala na Tihijev post:Kakve veze ovo ima s postom koji si citirala?
Da nije greška? Možda si htela da citiraš nekog drugog?!
Ovo ostalo si u pravu, ali sad na kraju sve pobrka!ja sam rasto i rodjen u SFRJ
Tad si batine ako nisi dobar dobijao od svih
I pricalo se - budi dobar da ne budes modar.
Takav sistem gde te svako bije ako nisi dobar, daje rezultate. Napravi od tebe coveka.
A od kad ste vi zutaci ukinuli batine kao sredstvo vaspitavanja napravili ste od pola muske populacije Srbije decu debile .
Zato sam ja da se vratimo na fabricka podesavanja . Batina je iz raja izasla i od Adama napravila coveka.
Ovo ostalo si u pravu, ali sad na kraju sve pobrka!![]()