Ма шта нас, бре, брига за законе, али стварно...
Председник треба да зна шта се дешава, или боље да кажем, шта се не дешава на терену. Када ћемо ми схватити да наша Странка треба да буде милитантна организација? (имамо примере палестинског Хамаса, либанског Хезболаха, мађарског Јобика, итд.) Она треба да буде ту за народ, да народу буде на услузи, ако је некоме потребна правна помоћ, ми морамо да понудимо најбоље страначке правнике. Морамо организовати кампове, едуковати народ, итд.
Мора Председник да зна шта мисли чланство о неким страначким фукционерима, шта мисли народ о неким нашим страначким функционерима.
Пази, по мени је Вјерица Радета права радикалка, националисткиња, паметна жена, када је слушаш види се да зна о чему прича. Али она не може, не зна да води једну кампању, не зна да води једну странку. Мора Шешељ да зна шта чланство и народ мисле о Немањи Шаровићу, јесте да је у дуелима непобедив - али он не зна да руководи Градским одбором. Једноставно. То важи и за многе друге наше функционере (Мирчића, Јакшића, Тодоровића, итд.)
Знам да су ови избори покрадени, али да се не лажемо, без крађе освојили бисмо негде око 10% највише. И то је срамота. Нама је потребна скоро па комплетна смена руководства Странке - од Тодоровића, Мирчића, Радете, Шаровића, Јакшића, Наташе Јовановић, итд., до председника општинских и месних одбора.
Млади људи треба да преузму Странку, дакле Борис Алексић, Дејан Мировић, др Александар Мартиновић, Елена Божић-Талијан, Драган Стевановић, итд. Потребна је и измена Статута Странке, Програма Странке
Иначе, речено ми је да је за суботу заказана нова седница Централне отаџбинске управе, па да видимо шта ће од тога бити.