ta divna slatka voljena štetna stvorenja

Nisu psi u pitanju nego dve mačke, ali izuzetno sposobne i radoznale :lol: .
Toliko toga je izgrebano i izgriženo po stanu (najviše razne tkanine); ali najviše stradaju moje - gumice za kosu!!!! Bilbo kad vidi gumicu, dobije napad lovačkog nagona i ne staje dok je ne iskida (ako ga ne sprečim). A najsmešnije je kad je otme, nosi "plen" i - reži :zcepanje: .

Imaju pik na knjige...moram nekako da zastklim police, Bilbo voli da oštri kandže na njima :eek: ..Fro se lepo naučio na grebalicu...ali BIlbo nema šanse..možda on hoće sopstvenu grebalicu?

Moj macak Carli kad god napravi neku stetu, tacno zna da sta je napravio, pobegne sagnute glave i zavuce se negde dok me ne prodje ljutnja. Ponekad i ne vidim da je nesto napravio ali po njegovoj reakciji znam da jeste, pa onda trazim da vidim sta je zgresio. Kaznjavam ga samo u trenutku prekrsaja i on to zna, pa zato pobegne i izvuruje u mom pravcu da vidi moju reakciju. Meni je to nekada jako simpaticno i smesno pa me prodje ljutnja zbog stete koju je napravio. Jedino se mnogo ljutim i jurim da ga sljepnem kad se popenje na frizider i pokusava da dohvati kavez sa papagajem. Jadna ptica se skroz izbezumi, pa se onda ja naljutim i jurim macka po kuci da ga kaznim.:zpozdrav:

doninihzubadelo-1.jpg

Doninih zuba delo...
Čisto da može da izađe kad poželi :roll:
Podsetim neki dan brata kako treba da sredi tu kapiju (ja sam je "sredila" privremeno, tek toliko da Dona ne može napolje), a on mi kaže: "Pa ako ona neće više da je jede - onda ćemo zameniti letve. Ali ako će i dalje da grize - onda nema smisla, moramo da tražimo drugo rešenje!" Najbolje da pitamo Donu...
Uzgred ide i napomena: "Ja još nisam čuo da neki pas pojede drvenu kapiju!" :rotf::rotf::rotf:

Back