Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dali je neko probao swing menjanje partnera imam zelju jos samo da zena pristane mozda neki savet kako da je ubedim
Fuj, odvratno da gledas druge dok se sexash...
to što ti pričaš je voajerizam...a u svingu aktivno učestvuješ...misim ti ****** njegovu, on tvoju i tako to...
...e sad...ako baš nećeš da ******, neg voliš da gledaš, ondak će njegova po svemu sudeći da bude nejebbana...
oću reći...malko si se zajebbo...
pricaju dva drugara
`jel volis u trojku, mislim veceras`
`da, da, daaaa`
`dodji i povedi zenu!`
dali je neko probao swing menjanje partnera imam zelju jos samo da zena pristane
mozda neki savet kako da je ubedim
Pa tako što ćeš joj reći da ti nisi nijedan od njih
dali je neko probao swing menjanje partnera imam zelju jos samo da zena pristane mozda neki savet kako da je ubedim
Ili je Swing dobrovoljno i javno pristajanje na prevaru?
Cek jel swing to kada se menjaju partneri i karaju se u istoj sobi ono da se gledaju ili se samo promene partneri a budu u odvojenim sobama???
Ili je Swing dobrovoljno i javno pristajanje na prevaru?
U svakom slucaju i svakoj osobi prija promena !
Ko to preferira, ne treba ni da se vezuje samo za jednu osobu. To je za promiskuitetne i osobe sklone poligamiji.
A moze biti i osoba kojoj jedna zena ne moze do kraja isprazniti jaja i onda torba drugu.
A moze biti i osoba kojoj jedna zena ne moze do kraja isprazniti jaja i onda torba drugu.
uhvatila sam sebe da dolazim na lj i s da vidim sta ce sinnke reci na ovu temu................i ovaj smajli je lazan........nisam iznenadjena
Zivis za to da vidis moju recenicu. To ti je dobro jer ti nije dosadno, drzis sebe u iscekivanju. Kad je covek u iscekivanju, zivot mu nije monoton.
eto...kako ti sve znas
Zene su za mene predvidive.
predvidive predvidive............praavo zboris..nego nema swingera..menjaju partnere