Svrgavanje Dodika ima samo jedan cilj - da se spreči spajanje RS i Srbije

Zato što svi znaju da rusofilska Srbija neće dobiti dozvolu zapada da se širi. Šta više, mi smo kamenčić u cipeli koji će vremenom biti izbačen.
O kakvom crnom “širenju” je reč? Koji narod živi u RS? I koji je to drugi narod u Evropi podeljen u nekoliko država tako da je u svakoj ili manjina ili pod pritiskom i ucenjivan bez kraja i konca.

Zato što svi znaju da rusofilska Srbija neće dobiti dozvolu zapada da se širi. Šta više, mi smo kamenčić u cipeli koji će vremenom biti izbačen.
nemamo mi sta da se sirimo, ali RS se izborila vec odavno za nezavisnost, samo ne do kraja

to bi Tramp da se siri, i na Kanadu, pa Grenland ihahaj, mi Srbi iz Srbije ako zatraze iz SRPSKE, moramo da ih priznamo, samo sumnjam da ce veleizdajnik Vucic to da uradi, on ce da prizna pre Kosovo, tj. na tome radi od kada je postavljen

O kakvom crnom “širenju” je reč? Koji narod živi u RS? I koji je to drugi narod u Evropi podeljen u nekoliko država tako da je u svakoj ili manjina ili pod pritiskom i ucenjivan bez kraja i konca.

Kao što rekoh, ne isplati se biti rusofilska država i zamerati zapadu. Ne znam šta te toliko buni kad je sve vrlo jasno i logično.

Federaciji ide u prilog ono što se dešava. Dodik ih je častio svojim sumanutim potezima.
57653556-F109-4394-97B8-25453C2DC9D1.jpeg

ma saja je kupio zapadno licemerje, misli da ce tako da im se uslihta, a ne zna da ce ga samo isprdeti, kao gas, ... on voli da misli o sebi da je kamencic

Referendum u RS, i referendum na KiM, i tante za bupe.

Šiptari koji su u Makedoniji, CG, Kosovu, Grčkoj.
Nemci koji su podeljeni na Nemačku, Austriju, Švajcarsku, Lihtenštajn, Luksemburg...
Rusi u Moldaviji beše.

gde god su americke trupe, na bilo kom tlu, lokalmi narodi to smatraju okupacijom...dovoljno je pitati Nemce ili Japance...samo neki balkanski narodi, smatraju ih Mesijom...na kraju, bice im ispostavljen papreni racun da plate

Back