- Poruka
- 93.134
A federaciji ni iz džepa ni u džep?Jel čitaš napisano? Sponzori sa zapada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A federaciji ni iz džepa ni u džep?Jel čitaš napisano? Sponzori sa zapada.
O kakvom crnom “širenju” je reč? Koji narod živi u RS? I koji je to drugi narod u Evropi podeljen u nekoliko država tako da je u svakoj ili manjina ili pod pritiskom i ucenjivan bez kraja i konca.Zato što svi znaju da rusofilska Srbija neće dobiti dozvolu zapada da se širi. Šta više, mi smo kamenčić u cipeli koji će vremenom biti izbačen.
Gluvom govoriti…A federaciji ni iz džepa ni u džep?
nemamo mi sta da se sirimo, ali RS se izborila vec odavno za nezavisnost, samo ne do krajaZato što svi znaju da rusofilska Srbija neće dobiti dozvolu zapada da se širi. Šta više, mi smo kamenčić u cipeli koji će vremenom biti izbačen.
A federaciji ni iz džepa ni u džep?
A Srbima u RS da li odgovara?Federaciji ide u prilog ono što se dešava. Dodik ih je častio svojim sumanutim potezima.
O kakvom crnom “širenju” je reč? Koji narod živi u RS? I koji je to drugi narod u Evropi podeljen u nekoliko država tako da je u svakoj ili manjina ili pod pritiskom i ucenjivan bez kraja i konca.
A Srbima u RS da li odgovara?
Federaciji ide u prilog ono što se dešava. Dodik ih je častio svojim sumanutim potezima.
ma saja je kupio zapadno licemerje, misli da ce tako da im se uslihta, a ne zna da ce ga samo isprdeti, kao gas, ... on voli da misli o sebi da je kamencicO kakvom crnom “širenju” je reč? Koji narod živi u RS? I koji je to drugi narod u Evropi podeljen u nekoliko država tako da je u svakoj ili manjina ili pod pritiskom i ucenjivan bez kraja i konca.
Što je Saji milo, to mu se i snilo.Ne odgovara im naravno. Na pragu su da izgube državu. Sve zavisi šta će Dodik sada da radi, da se "krije" iza naroda ili da ga pusti.
Hoce da oslabe perspektivu cele Bosne da se integrise u BRIKS sto je neminovno, u tome je zapravo sustina.Svrgavanje Dodika ima samo jedan cilj - da se spreči spajanje RS i Srbije.
Tako ja to vidim.
Šiptari koji su u Makedoniji, CG, Kosovu, Grčkoj.O kakvom crnom “širenju” je reč? Koji narod živi u RS? I koji je to drugi narod u Evropi podeljen u nekoliko država tako da je u svakoj ili manjina ili pod pritiskom i ucenjivan bez kraja i konca.
gde god su americke trupe, na bilo kom tlu, lokalmi narodi to smatraju okupacijom...dovoljno je pitati Nemce ili Japance...samo neki balkanski narodi, smatraju ih Mesijom...na kraju, bice im ispostavljen papreni racun da plateZato što svi znaju da rusofilska Srbija neće dobiti dozvolu zapada da se širi. Šta više, mi smo kamenčić u cipeli koji će vremenom biti izbačen.