Својатање Србије

kapetanmark

Legenda
Poruka
63.786
Ауторска

Јуче је и трећи пут пред велики скуп дошло до блокаде железница Србије и паралисања Аутобуског међуградског саобраћаја. као да је железница србије власти остала у наследству од ђеда ?

Ај то, рекли би очекивано еј то од окупатора српских грађана (власти) али данас око 9 часова долази до НЕСТАНКА ВОДЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА НОВОГ САДА !
кажу проблем око нестанка струје... :lol: :per:

Сада замислите шта се дешава у граду који је преплављен људима ?

-ДОВОЉНО ЈЕ ДА ЈЕДАН ЧОВЈЕК УЂЕ У НЕКИ КАФИЋ СА СТРАНЕ ИДА ИЗВРШИ ВЕЛИКУ НУЖДУ... САМО ЈЕДАН ... ЗАМИСЛИТЕ СМРАД ПОСЛЕ У ТОМ КАФЕУ, СВИМ ТИМ ОБЈЕКТИМА ШИРОМ БУЛЕВАРА ОСЛОБОЂЕЊА И ОКОЛНИХ УЛИЦА ?

-конобари немају воду, да се перу чаше, ДА СЕ КУВА КАФА , ВРЛО БИТНО ''ГОРИВО'' У ФУНКИЦОНИСАЊУ МНОГИХ ЉУДИ ЗАР НЕ ? :per:

- СВИ УГОСТИТЕЉСКИ ОБЈЕКТИ КОЈИ ПРИПРЕМАЈУ ХРАНУ ПРАКТИЧНО ПОСТАЈУ БЛОКИРАНИ И НЕХИГИЈЕНСКИ У ТАКВИМ УСЛОВИМА ЗАР НЕ ? :per:

народе, свако од нас има 1: 8 000 000 ове државе.

вучић и сваки фунцкионер има исто тако 1: 8 000 000 део ове државе. ни мање ни више од сваког од нас!

и шта радиш народе док ти отимају и својатају оно што је заејдничко што је твоје ? трпиш смрад из кафића ? једеш прљавим рукама ?

Ауторска

Јуче је и трећи пут пред велики скуп дошло до блокаде железница Србије и паралисања Аутобуског међуградског саобраћаја. као да је железница србије власти остала у наследству од ђеда ?

Ај то, рекли би очекивано еј то од окупатора српских грађана (власти) али данас око 9 часова долази до НЕСТАНКА ВОДЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА НОВОГ САДА !
кажу проблем око нестанка струје... :lol: :per:

Сада замислите шта се дешава у граду који је преплављен људима ?

-ДОВОЉНО ЈЕ ДА ЈЕДАН ЧОВЈЕК УЂЕ У НЕКИ КАФИЋ СА СТРАНЕ ИДА ИЗВРШИ ВЕЛИКУ НУЖДУ... САМО ЈЕДАН ... ЗАМИСЛИТЕ СМРАД ПОСЛЕ У ТОМ КАФЕУ, СВИМ ТИМ ОБЈЕКТИМА ШИРОМ БУЛЕВАРА ОСЛОБОЂЕЊА И ОКОЛНИХ УЛИЦА ?

-конобари немају воду, да се перу чаше, ДА СЕ КУВА КАФА , ВРЛО БИТНО ''ГОРИВО'' У ФУНКИЦОНИСАЊУ МНОГИХ ЉУДИ ЗАР НЕ ? :per:

- СВИ УГОСТИТЕЉСКИ ОБЈЕКТИ КОЈИ ПРИПРЕМАЈУ ХРАНУ ПРАКТИЧНО ПОСТАЈУ БЛОКИРАНИ И НЕХИГИЈЕНСКИ У ТАКВИМ УСЛОВИМА ЗАР НЕ ? :per:

народе, свако од нас има 1: 8 000 000 ове државе.

вучић и сваки фунцкионер има исто тако 1: 8 000 000 део ове државе. ни мање ни више од сваког од нас!

и шта радиш народе док ти отимају и својатају оно што је заејдничко што је твоје ? трпиш смрад из кафића ? једеш прљавим рукама ?
Dobar poslovni potez! Kupuješ vodu u bocama da ispereš svoja gofna!! :rotf:

Ko svojata Srbiju u tvom threadu? Ako misliš na Vučića, po čemu je onda tvoja tema vredna diskutovanja, već obrađena tema miliona puta bez plodom da je rodila i dabome izlizana, kao i kad sam ja isto napravio temu vezano za srpski jezik. Izvini ako nisam dobro razumeo.

Ko svojata Srbiju u tvom threadu? Ako misliš na Vučića, po čemu je onda tvoja tema vredna diskutovanja, već obrađena tema miliona puta bez plodom da je rodila i dabome izlizana, kao i kad sam ja isto napravio temu vezano za srpski jezik. Izvini ako nisam dobro razumeo.
AKO, naglasak na AKO!! neko uzima sebi za pravo da namerno bilo kome uskraćuje vodu, prometna sredstva,itd... to je onda gore od 'svojatanja' države....Da se podsetimo da ni u konc. logorima nisu imali vodu za ispiranje WC-a, umivanje, pranje zuba, tuširanje ( osim sa Ciklon B šamponima) itd....

Postoji jedan problem više psihološki ali je definisan i pravno tj kada državina prelazi u pravo vlasništva. Naime kada neko ima nekretninu u državini nakon deset ili dvadeset godina ta nekretnina prelazi u vlasništvo. Isto tako bi državnici koji se sticajem okolnosti predugo zadrže na vlasti trebali da zapitaju o ispravnosti dugotrajnog upravljanja državom da ne bi cela država postala njihovo vlasništvo makar i psihološki.

Mene ne iznenadjuju takvi pojedinci koji se ponasaju onako kako ih je majka i svaler majkin vaspitao , ali me ne cude ni toliki ljudi koji cine narod kojima to ne smeta....i koji strpljivo cekaju da dodje njihovih 5 minuta i prave se fini i jos i kritikuju svakog ko nije takav kao gore opisani...ali njega licno vise ne podrzavaju , ali bilo ko slican je dobrodosao...

Pa naravno da udBIA posto je zaustavila vozove, buseve...je zaustavila i vodu...

...
pa i nadtsresnica je bila klasicna diverzija, sta vas cudi ovo? mogli su da puste otrov u vodovod
hapse ljude koji su setali ispod nje, a ne one koji su na njoj otfikarili ankere znajuci da ce posle pasti, i sityacija se radikalizovati, a sto njima treba za jos vecu pljacku, i bekstvo, to se tako radi na kraju specijalnog rata i rusenja, zapravo erodiranja drzave sto aljek siftar kontinuirano radi vise od deceniju, dok pred javnoscu samo zamenjuje teze ili otvoreno laze

Back