Sviranje "frule" na Bliskom Istoku...

Okolnosti su takve da je teško naći sagovornika ili odgovore u svojoj fizičkoj sredini pa ovako virtuelno možeš naći svoj ćošak da te neko i zainteigira nekim teorijama ili predlozima.
Meni je na primjer drago da sam našla ovog kineskog profu pa sad dnevno odgledam po jedan njegov video.
Kao da mu je misija da širi svijest ljudi i šalje poruke ljubavi i mira.
Uvjek sam vjerovala da postoje zemaljski Andjeli koji moraju da prebrode zamke, prepoznaju i šire Božiju riječ za opstanak života i spreče razaranja.
Profesor je jedan od tih ljudi sa mudrošću i dušom Andjela. Moja misija je da širim njegova videa i budem mala kap u borbi dobra protiv zla.
Zamisli kad mu je video “Iran trap” bio na samo hiljadu pregleda a zadnja tri dana juri prema 1 Milion pregleda. Otvara oči ljudima.

Postoje diskusije koje ne vode nigdje i postoje produktivne diskusije. Samo biraš svoje mjesto i pod tom kapom. Neka foruma 😃

Profesor Jiang Xueqin.

Pazi kako mu se zove kanal.
“Predictive history” ili Predvidljiva istorija.
Pošto se istorija ponavlja on je prije godinu dana u “teoriji igre” hipotetički naveo primjer šta bi se desilo ako Amerika napadne Iran i da bi to bilo pogubno po Ameriku.

Odprilike moraš poznavati Istoriju, taktiku ratovanja, strukture moći i upravljanja, religiju i mnogo toga da bi predvidio ishod budućih dogadjaja jer su se slični dešavali i prije nas.

Back