- Poruka
- 50.813
Ноуп, ал ћу на крају ја бити тешкаBiće ti teško?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ноуп, ал ћу на крају ја бити тешкаBiće ti teško?![]()
Da da. Smanji količinu za manju porciju.Ček, da proverimo?
Tri reda vrata sa slaninom i sirom između svakog reda?
To se kanda sprema za veće društvo?
Ok.Da da. Smanji količinu za manju porciju.
Teško da je vrat bez kostiju.Vrat, ne krmenadle. On je sočniji i bez kostiju.
јадне животиње дале свој живот да би неко имао задовољство од 10 минута у тањиру?SVINJSKI VRAT – PRSTE DA POLIŽEŠ!
Miki je gorak po prirodi, pa ne može da se uzdrži. Svi njegovi postovi ovde su negativni, Forum mu je ventil za teške životne brige.To je moj opis. Od svega si to zapazio? Pa dobro, ti ga "prosto" začini, trebalo bi da ukus bude isti.
Samo ako garantuju da će začini biti perfektni, i da će meso biti meko i sočno.јадне животиње дале свој живот да би неко имао задовољство од 10 минута у тањиру?
да ли би ви дали свој живот да неко други има задовољство 10 минута?
Jedan od najboljih ljudi koje sam imao prilike da čitam na forumu.Miki je gorak po prirodi, pa ne može da se uzdrži. Svi njegovi postovi ovde su negativni, Forum mu je ventil za teške životne brige.
Pa ne znam, ako je neko zaista dobar čovek, teško da 97% njegovih upisa bude pljuvanje po nečemu što se njemu, eto, ne dopada, i to nekim baš ogorčenim i jetkim jezikom.Jedan od najboljih ljudi koje sam imao prilike da čitam na forumu.
Ne znam šta je razlog.
Verovatno nešto od pre.
Ogavnosti ?Pa ne znam, ako je neko zaista dobar čovek, teško da 97% njegovih upisa bude pljuvanje po nečemu što se njemu, eto, ne dopada, i to nekim baš ogorčenim i jetkim jezikom.
Naravno da se ovde ljudi svađaju i pišu ogavnosti, ali čim to pređe u standardni režim pisanja - znači da nešto ne valja.
Žao mi je što ima brige.Miki je gorak po prirodi, pa ne može da se uzdrži. Svi njegovi postovi ovde su negativni, Forum mu je ventil za teške životne brige.
Samo ako garantuju da će začini biti perfektni, i da će meso biti meko i sočno.
to neka pita guzvara?Natopinokijada![]()
Ne, mi smo složene.to neka pita guzvara?![]()
Ovaj recept smo koleginice i ja tražile od keteringa jer je mnogo ukusno, a s tim da su nam ga dostavljali za neke veće sastanke i proslave, pretpostavljali smo da nije nešto komplikovano.
Nazvali smo ga:
SVINJSKI VRAT – PRSTE DA POLIŽEŠ!
U posudu ređati:
x 3
- red svinjski vrat, prethodno posoljen i pobiberen – nagurati jedan pored drugog (zbiti)
- red slanina u šnitama
- red kačkavalj narendan
Zaliti pavlakom u razmeri 1:6 (na 6 kg mesa 1 litar pavlake)
U rerni peći otvoreno na 130C - 3h
Iscediti masnoću i kašikom izmešati da se raspadne na komade. Stvori se korica na vrhu i ne brinuti ako je malo zagorelo.
Prijatno!
Ni torte dijabetičarima. Bezobrazluk!ovaj recepat nije prilagođen onima što ne jedu svinjsko...Sramota !!