Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 82.489
Ako si mator razumljivo što ti smetaČovek se slika pored grobova i kači to na instagram, jel normalna osoba to radi?
Dok ne krši insta pravila sve je u redu
Jer sam se odrazio libertadski ispravno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si mator razumljivo što ti smetaČovek se slika pored grobova i kači to na instagram, jel normalna osoba to radi?
Mislulis rad jednom.nogom.u grobu pa se uprpio kad je video grob hahaAko si mator razumljivo što ti smeta
Jer sam se odrazio libertadski ispravno?![]()
Na tom svojevrsnom testu inteligencije ispali su inferiorniji od srednjoškolske dece koja su protiv Ava.
Što ih i dalje ne čini gorim od odraslih pristalica ava, oni su bolesni u glavu.![]()
Ni kod matorih ovo nije normalno, morbidno je. On ima definitivno više dijagnoza, a kod tebe ako nisi bot, onda je Stokholmski sindrom.Ako si mator razumljivo što ti smeta
Jer sam se odrazio libertadski ispravno?![]()
A sto buljis u te instangrame pa trazis manuNi kod matorih ovo nije normalno, morbidno je. On ima definitivno više dijagnoza, a kod tebe ako nisi bot, onda je Stokholmski sindrom.
Nije štok, pelinkovacNi kod matorih ovo nije normalno, morbidno je. On ima definitivno više dijagnoza, a kod tebe ako nisi bot, onda je Stokholmski sindrom.
Stole, Stole, švalerašu stari, jesi li ti to, da oprostiš, pregazio?
Znao sam da ćeš reagovati po službenoj dužnostiStole, Stole, švalerašu stari, jesi li ti to, da oprostiš, pregazio?![]()
Žbog čega bi se inače isključivo snimalo noću?