Svim studentima želim srećnu Novu 2025. godinu!

Garant su im roditelji objasnili o čemu je reč...

- Sine jel se sećaš ono kad si bio mali a nije imalo šta da se jede?
- ono kad smo jeli samo kačamak bez sira?
- Tako je, Kažem ja njima - ok, zatvorili ste mi firmu jer je bila gubitaš po vašim aršinima pa sad nemam posla a deca mala kud ću śta ću? A oni meni nemate posao jer ga ne tražite aktivno, vidite kako su sada plate visoke? Džaba ja njima govorio da visoke su plate jer je samo 1/5 populacije sa ugovorom a ostali na demokratskom probnom. A oni meni kažu pa potrudite se da vas primete pa da ne budete na probnom a koliko vidimo vi ste 12 firmi promenili za godinu dana pa da li je do njih da li do vas? Kažem im ja nisam politiĉar znam ovo śto sam radio 15 godina do zatvaranja a oni meni zaboravite to morate da se adaptirate recimo ako imate gazdinstvo zaśto ne živite od njega, recimo otvorite porodičnu firmu mi ćemo vam dati beneficije a vi ćete podići kredit iz banke sa hipotekom na imovinu, vredi probati. A ja ih pitam da li su oni stavili svoje dupe pod hipoteku pre nego śto su sa mamine kašike uzjahali institucije a oni meni da nemaju šta da razgovaraju sa primitivcima.

E zato smo sine jeli prazan kačamak...
Pa htedoh da ti kažem ako si ga se uželeo a ti uradi śto je uradio tvoj tata - idi im aplaudiraj po Beogradu ko sumanut... Tata ti braniti neće, šta god odlučiš neka ti bude ali da znaš da je ovaj kačamak śto ga stavio Stojko najbolji

1735746931435.jpeg

Poslednja izmena:
Pa i ha mislim.isto mozda ne 5 ali 7000
Ali opet punoo je i to
Pogledajte prilog 1665427
Da, oko 7000 se pominje na nekoliko mesta. Ovaj arhiv javnih skupova je dosta objektivan, kad se pričalo da je protest Srbija protiv nasilja bilo preko 100.000, oni su rekli da je oko 60.000 bilo (ako se ne varam).
Inače protiv Rio Tinta je bilo oko 3.500 ljudi u Kragujevcu, što je takođe masovno prema veličini grada.
https://javniskupovi.org/index.php/2024/08/07/protest-protiv-rio-tinta-u-kragujevcu/

Back