Svidjam joj se xD

Hahah po drugi put postavlja isto:D, ona je zaljubljena u drugog, ti joj se ne svidjas jer si ruzan, ruzni ljudi mogu da budu sa ruznima, ili eventualno ako su pametni(sto ti nisi), mogu da budu i sa lepim. Ti mozes da se oprostis od nje i da trazis neku drugu! Izvini Milose, takav je zivot! Ja kad ti kazem, nisu za dzaba Stojci govorili da je covek bacen u svet sa odredjenom ulogom i sudbinom, i da nju treba da prihvati takvu kakva jeste. Izvini tebra!:zimag:

Hahah po drugi put postavlja isto:D, ona je zaljubljena u drugog, ti joj se ne svidjas jer si ruzan, ruzni ljudi mogu da budu sa ruznima, ili eventualno ako su pametni(sto ti nisi), mogu da budu i sa lepim. Ti mozes da se oprostis od nje i da trazis neku drugu! Izvini Milose, takav je zivot! Ja kad ti kazem, nisu za dzaba Stojci govorili da je covek bacen u svet sa odredjenom ulogom i sudbinom, i da nju treba da prihvati takvu kakva jeste. Izvini tebra!:zimag:

Vidis kako mrki zna, on nikada nije bio sa lepom :D

A vise mi se od ovakvih tema *****...

Msm stvarno...

Dolazite za ovakve stvari na forum...

Ako si bolji od njenog decka i uporan ostavice ga,a ako nisi onda nece. A kako si zakljucio da je ona zaljubljena u tebe?

Te klasne podelene vaze uvek,dvojica mojih drugara iz srednje na koje ribe ovlaze kad ih vide,bacaju im se pod noge imaju ruzne ribe. Aj,jesu zgodne,ali su obe ribe retardirane,vrljave i imaju ruzno lice i obojica su ludo zaljubljeni u njih.

Rekla mi je ovako :)
Zaljubljena sam u njega
a ti mi se djas :)

reko sam gu da li hoce da se smuvamo rekla je kao
nzm :))))
'zauzeta'

a devojka kad me vidi tj kad prodje pored mene izgupi se :)
pre je bila mng zaljubljena u mene (ja imao curu pa kulirao xD)

Vatafak!? Je li moguce da ovo jos nije zakljucano/obrisano/premesteno?

Inace, ja mislim da ti ona ovo sad vraca za ono sto si je kulirao dok si imao curu...
A, sve i da nije tako...ako ti je vec rekla da je u njega zaljubljena, nema tu sta da trazis...ocigledno je da je on u boljoj poziciji...

Back