Ovako
) Svidjam se 1 curi a i svidja mi se i ona meni
)
Ali ona je zaljubljena u 1 drugog
Kako mogu to da rastavim xD msm ovako za neko vreme da raskinu oni a ja i ova curica budemo zajedno 

Ali ona je zaljubljena u 1 drugog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahah po drugi put postavlja isto, ona je zaljubljena u drugog, ti joj se ne svidjas jer si ruzan, ruzni ljudi mogu da budu sa ruznima, ili eventualno ako su pametni(sto ti nisi), mogu da budu i sa lepim. Ti mozes da se oprostis od nje i da trazis neku drugu! Izvini Milose, takav je zivot! Ja kad ti kazem, nisu za dzaba Stojci govorili da je covek bacen u svet sa odredjenom ulogom i sudbinom, i da nju treba da prihvati takvu kakva jeste. Izvini tebra!
![]()
Ako se izguPi to znaci da si zreo da je poljubis!Rekla mi je ovako
Zaljubljena sam u njega
a ti mi se djas
reko sam gu da li hoce da se smuvamo rekla je kao
nzm)))
'zauzeta'
a devojka kad me vidi tj kad prodje pored mene izgupi se![]()
pre je bila mng zaljubljena u mene (ja imao curu pa kulirao xD)
Vidis kako mrki zna, on nikada nije bio sa lepom
A vise mi se od ovakvih tema *****...
Msm stvarno...
Dolazite za ovakve stvari na forum...
Nikad nisam razumeo one koje se mešaju u tuđe veze, još manje one koji ljubav opisuju kao postavljač teme, a najmanje one koji to čine ovde.
Banujte ga zato sto je trol, ili zato sto je glup ko ***** pa ne zna da se ne kaze izgupi nego izgubi!
Banujte ga zato sto je trol, ili zato sto je glup ko ***** pa ne zna da se ne kaze izgupi nego izgubi!
Ovako) Svidjam se 1 curi a i svidja mi se i ona meni
)
Ali ona je zaljubljena u 1 drugogKako mogu to da rastavim xD msm ovako za neko vreme da raskinu oni a ja i ova curica budemo zajedno
![]()