Svidja mi se drugarica od moje devojke!

FRIKAZOID:
Sta bi ste uradili da vam se to desi??
Ali recimo u vezi ste oko godinu dana i vi znate njeno drustvo i ono vas.
Sta bi ste vi devojke uradile da vas "muva" (ili kao blago nabaciuje) decko od neke vase drugarice??
Naravno pitanje vazi i za suprutnu stvar (devojci se svidja drug od njenog decka)??

imao sam bas tako nesto..
sad me podseti 8)
samo sam bio u vezi 5 dana :lol:
...poveo ortaka sledeci put,a ona..nju...
i lepo startujem drugaricu,a ortaku dam moju ribu
i svi srecni :lol:

ps. najgluplje od svega...ja sam njih dve startovao(trezan :shock: ) u kaficu,ovo,ono i uzmem telefon od plavuse :roll: ...
da bi posle dva dana malo bolje zagledao drugaricu(crnku) i kazem :evil: ''konju jedan''
klasicna prica..plavuse atraktivnije,ali... :wink: (bez uvrede :wink: )

samo zaboravi...to je sa 5 dana,a ti si godinu dana sa njom :|

izvinjavam se ako ponavljam već rečeno, ali nisam stigao sve da pročitam.

postoji u društvenom životu nešto što se zove Neverstvo ili Švaleracija.

Ta strategija se primenjuje u okolnostima koje si opisao.

A pošto ste u istom društvu, dokle god se poznajete,
moći ćete da se "družite" na taj način, uz dužnu pažnju prema
tvojoj devojci da je ne povredite saznanjem šta ste radili.

south:
imao sam bas tako nesto..
sad me podseti 8)
samo sam bio u vezi 5 dana :lol:
...poveo ortaka sledeci put,a ona..nju...
i lepo startujem drugaricu,a ortaku dam moju ribu
i svi srecni :lol:

ps. najgluplje od svega...ja sam njih dve startovao(trezan :shock: ) u kaficu,ovo,ono i uzmem telefon od plavuse :roll: ...
da bi posle dva dana malo bolje zagledao drugaricu(crnku) i kazem :evil: ''konju jedan''
klasicna prica..plavuse atraktivnije,ali... :wink: (bez uvrede :wink: )

samo zaboravi...to je sa 5 dana,a ti si godinu dana sa njom :|

a ja znam jednog koji se sreo sa dve devojke od kojih
mu se dopala jedna a ova druga mu se nije dopala.
ta koja mu se dopala ga je posle pozvala,
ali je ispalo da je ona samo prenosila poruku ove druge
da joj se on dopao.

I on počne da se zabavlja sa tom koja mu se ne dopada.

Kakav jadnik. Pu!

e.xotica:
budi iskren, pa sta bude..
the548c472.jpg

FRIKAZOID:
Sta bi ste uradili da vam se to desi??
Ali recimo u vezi ste oko godinu dana i vi znate njeno drustvo i ono vas.
Sta bi ste vi devojke uradile da vas "muva" (ili kao blago nabaciuje) decko od neke vase drugarice??
Naravno pitanje vazi i za suprutnu stvar (devojci se svidja drug od njenog decka)??

Batice ne znam koliko je tvoja devojka tolerantna i sta bi sve ucinila za tebe, ali probaj da da popricas sa njom u situaciji kada budete popili koju vise, da li bi recimo nekad probala trojku ili da recimo vas snima njena drugarica, pa ubacite i nju u igru...........pa vidis da li ti se ona svidja vise od tvoje devojke ili ne. Opet napominjem da to sve zavisi od nje i u krajnjem slucaju drugarice. Tesko da ces to postici, ali probaj.........nekima je uspelo pa zasto nbe bi i tebi :lol:

Ne moze ako necesh. Tu slabost mozesh da okarakterishesh kao svoju zelju bez ikakvog pardona. Nije ok da sebe lazesh da je to doshlo tiho, samo od sebe i da nisi primetio. U startu si imao takav poriv, poshto nisi (a i ne nameravash) da potisnesh bilo kakvu ideju.

Nemoj pogreshno da me shvatish, ne osudjujem te, radi apsolutno shta zelish, to je tvoja i vasha stvar, ali mi je malo licemerna ta pricha da ti tako neshto nije padalo na pamet.

rastamann:
U zivotu ne bi moglo da mi se desi neshto tako. Moji prijatelji su moji prijatelji i njihove zene/devojke posmatram (u emotivnom smislu naravno) kao pepeljaru ili mozda zvuchnike.
... jao, kako si divan... :-D i to je pravi odgovor, naravno...
@tema
... ali u zivotu se desava i drugacije... pa, ako se tebi svidja njena drugarica... sto rece Pipi mrtav si ako kazes...
Najbolje da zaboravis na to, a ako ne mozes, onda raskini vezu u kojoj si, pa posle nekog vremena, kad tvojoj bivsoj ne budes vise nista znacio, pokusaj da muvas tu drugaricu...
Inace, po nekom nepisanom pravilu drugaricama su najcesce odvratni takvi tipovi koji muvaju obe...
Pravilo "nikad drugaricu ili sestru od svoje devojke"

rastamann:
Ne moze ako necesh. Tu slabost mozesh da okarakterishesh kao svoju zelju bez ikakvog pardona. Nije ok da sebe lazesh da je to doshlo tiho, samo od sebe i da nisi primetio. U startu si imao takav poriv, poshto nisi (a i ne nameravash) da potisnesh bilo kakvu ideju.

Nemoj pogreshno da me shvatish, ne osudjujem te, radi apsolutno shta zelish, to je tvoja i vasha stvar, ali mi je malo licemerna ta pricha da ti tako neshto nije padalo na pamet.

Nema sta pogresno da te svatim i slazem se sa tobom i do nekle si upravu. OK sve je to za osudjivanje i naravno mozes ti i ja i bilo ko drugi da se kontrolise svoje zelje i da izbaci neke stvari iz sebe i nekad i to treba.
Ali ajde da te pitam dokle to da radis, gde je granica, ako tako razmisljas onda mozes sutra da kazes,(dajem primer samo) ja sam se nekad pokacio sa njenim bratom pa sad nista ne mogu sa njom, (pa onda neki drugi,malo glup ali samo houc primer da kazem), njoj su razvedeni roditelji sto znaci da i ona moze to da uradi i zasto bi je ja zenio, pa onda ona je lenja nista u zivotu nece raditi, (umesto da joj pomognes)
i na kraju zavrsis kao neka spozorsa koja moze da kontrolise svoje zelje i onda kaze svidja mi se ovaj bogati, pored njega cu imati sve, pa i ljubav-a to kao nije licemrno

Ne zelim sve zelje da kontrolisem,ali gledaj ovako, da mi se moja devojka toliko svidela sigurno onda ne bih pomislio ni na jednu, da mi se ta druga devojka nije toliko svidela sigurno ne bih mislio na nju kad imam vec devojciju.

FRIKAZOID:
Moram jos jednu stvar da dodam:
Da je ova tema vise u fazonu da svako devojku/decka gledate kao buducu/eg zenu/muza, a ne kao malo dobre zabave, tako da li vredi ispasti licemer, za nadjenu srecu u zivotu, a opet moze sve pasti u vodu.

Ko reskira taj dobija. Ali prvo razmisli koliko gubis,a pitanje je da li ces nesto da dobijes? Ako ti nije vise lepo sa ovom nemas sta da izgubis........ali ako nisi siguran,sacekaj malo mozda te prodju te bubice.

Back