Svi zlocini zapada prema Srbima

Chedo Kokardic:
Samo napred sluge zapada koji terorise vec 100 godina Srbe. Samo napred - mrzite sopstveni narod i dalje. Ne razumem taj mazohizam kao kod ovog marko vozd koji jedva ceka da se zavuce u anus onima koji nas unistavaju vec 100 godina. Pa ako si tako jadan covece idi na taj zapad postani Nemac, Turcin, Kurd, Amerikanac - sta vise mucis i sebe i nas.

Detaljnim listanjem istorije dolazimo do zaključka da su nam mnogi, kako sa zapadne strane tako i sa istočne - PREKRAJALI GRANICE, kad dodali kad oduzeli...

Sanstefanski mir npr...

Chedo Kokardic:
I u vreme turaka eremita, imao si Srbe raju/sluge i Srbe hajduke . Srbi-raja su se zadovoljavali time da su robovi i trazili su gazdu. Srbi hajduci nisu mogli da podnesu taj ropski polozaj i slobodu i spas su trazili u slobodnim srpskim planinama. Mi smo izgleda potomci tih Srba hajduka a oni tih Srba-slugu

:D

Ako su svi junaci poginuli u kosovskom boju onda smo mi potomci onih što su služili civilno?
Ako su Sloveni plavokosi a Turci crnokosi onda ne vidim zašto se ne radjamo smedjokosi?

Naravno da se ne slažem sa Vašom hipotetičkom konstatacijom te su ova moja pitanja takodje hipotetička...

:wink:

Back