Svi zločini SPS-a i Slobodana Miloševića

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626
Svi zločini SPS-a

Autorska tema

1. Kontinuitet Jugoslovenske komunističke politike.
2. Tajni pregovori sa Tuđmanom i predaja RSK i kolona izbeglica.
3. Izolacija RS i dejtonski sporazum.
4. Kriminalizacija društva i bogaćanje porodice Milošević i partijskih funkcionera.
5. Pljačka naroda kroz Dafiment i Jugoskandik banaka.
6. Likvidacije na ulicima poznatih kriminalaca i političkih protivnika.
7. Promocija dizelaštva i turbo folka razaranje srpske kulture.
8. Rat na KiM i posle nacionalna izdaja i kapitulacija.

Ako sam nešto izostavio podsetite me.

1566738625600.png

1566738665900.png

Svi zločini SPS-a

Autorska tema

4. Kriminalizacija društva i bogaćanje porodice Milošević i partijskih funkcionera.

1.Sloba je razbio SKJ .
2.RSK su izdali Karadzic,Perisic i Jovica Stanisic.
3. Izolacija RS je bila prividna a Dejtonski sporazum je najveca srpska pobeda posle proboja Solunskog fronta.
4.Nisam bas siguran da je Sloba za to kriv.
5.Niko nije terao narod da ulazu pare u banke,hoces hleba nad pogacom...
6. Za ciscenje ulica od krimosa kapa dole,potivnike nije on likvidirao,to je bio nacin da se Sloba optuzi.
7.Ovo je tacno,video sam g jednomu Madoni, pije viski sa Kristijanom,nabacio kajlu od kilo,trenerku uvukao u farmerke...Mislim....
8.Rat na KIM nije zbog Milosevica ,vec zbog Srbije,i u tim teskim trenucima Sloba je iscupao Rezoluciju 1244 koja kaze KOSOVO JE SRBIJA.

Ako si se jos neceg setio,pucaj

Zlobodan je smece od coveka.Najveci srpski izdajnik ubedljivo u celoj istoriji...Ima tu jos dosta, samo nesto od toga je vestacki izazvana inflacija, redovi za osnovne namirnice, menjanje novcanica sad su sa ovoliko nula sutra sa onoliko, ljudi nisu stigli da ih razmene jer u ona vremena stave deo pod krevet da im neko ne obije kucu pa nadje, a sutra vec te pare ne moze da koristi.To me podsetilo kad je jedna zena izasla iz radnje, rekli joj pa te pare ne vaze i ona iz torbe vadi i baca ih po ulici, mislio sam da je siznula...Naravno izazivanje psihickih bolesti kod naroda, nabijanje kompleksa nize vrednosti, beznadja, gomila samoubistava zbog takve bede, kopanje po kontenerima, i dovodjenje tada klinaca teskih budaletina tipa Julin i slicni koji da bi mu se uvukli u dupe naredjivali panduru, coveku koj moze otac da mu bude da razbija demonstracije, da koristi vrelu vodu da bi demontrantima bilo toplo i tako neki kretenluci...

Svi zločini SPS-a

Autorska tema

Iz svake od „tvojih“ osam tačaka BLEJI I ZJAPI praznoglava lobanjalobanja!
DRUGOSBIJANSKA BLEJAČKA PRIČA I MALOUMNO SPINOVANJE nemoralnih
skotova, na tragu ANTISRPSKOG OLOŠA
Latinke Perović & kompanije, za elementarno
upućene, OSMA SEDNICA je bilo
Biti ili ne biti za OPSTANAK SRBIJE!
Samo poslednji maloumnici mogu otvoriti
ovako tipavu, antisrpsku temu.

Poslednja izmena od moderatora:
1.Sloba je razbio SKJ .
2.RSK su izdali Karadzic,Perisic i Jovica Stanisic.
3. Izolacija RS je bila prividna a Dejtonski sporazum je najveca srpska pobeda posle proboja Solunskog fronta.
4.Nisam bas siguran da je Sloba za to kriv.
5.Niko nije terao narod da ulazu pare u banke,hoces hleba nad pogacom...
6. Za ciscenje ulica od krimosa kapa dole,potivnike nije on likvidirao,to je bio nacin da se Sloba optuzi.
7.Ovo je tacno,video sam g jednomu Madoni, pije viski sa Kristijanom,nabacio kajlu od kilo,trenerku uvukao u farmerke...Mislim....
8.Rat na KIM nije zbog Milosevica ,vec zbog Srbije,i u tim teskim trenucima Sloba je iscupao Rezoluciju 1244 koja kaze KOSOVO JE SRBIJA.

Ako si se jos neceg setio,pucaj

Ucestvovao je u tome jer nije obezbedio pravnu sigurnost novcu ljudima koji su ulagali.On je skinuo tu sigurnost koja je postojala u dobu pre njega.Prakticno rasturio je bankarski sistem

Josip Broz Tito?

Jašta, istina.
Шта бре Тито? Тито није убијао политичке противнике. Да ли је убио Милована Ђиласа? Само затвор и то зато што Ђилас није хтео да пали преко већ да добије ореол мученика. Ранковића? Пензионисао га и овај пензионерске дане лепо проводио у Дубровнику. Латинка? Ено је у ЛДП-у. Такође, да је Тито био као твој Слобо, данас ти не би у библиотеци имао многе купусаре Добрице Ћосића, Слободана Селенића, Бране Црнчевића, Михиза, Коштуњавог, др Вјекослава Шешеља и осталих из те екипе, јер не би могли да их пишу из гроба.
Убиства усташких терориста у иностранству од стране Савезне службе, а по одобрењу Тита, други је пар кобасица.
Твој Слобо је убијао по центру Београда.

Шта бре Тито? Тито није убијао политичке противнике. Да ли је убио Милована Ђиласа? Само затвор и то зато што Ђилас није хтео да пали преко већ да добије ореол мученика. Ранковића? Пензионисао га и овај пензионерске дане лепо проводио у Дубровнику. Такође, да је Тито био као твој Слобо, данас ти не би у библиотеци имао многе купусаре Добрице Ћосића, Слободана Селенића, Бране Црнчевића, Михиза, Коштуњавог, др Вјекослава Шешеља и осталих из те екипе, јер не би могли да их пишу из гроба.
Убиства усташких терориста у иностранству ид стране Савезне службе по одобрењу Тита је друга ствар. Твој Слобо је убијао по центру Београда.
KO JE UBIO U SRBIJI DESETINE HILJADA SRBA 1945,46?
Ko je USTAŠKOM PUKOVNIKU MESIĆU IZDAO UPUTSTVO DA SE PREMA SRBIJI IMA ODNOSITI KAO PREMA OKUPIRANOJ TERITORIJI?????

Poslednja izmena od moderatora:
Svi zločini SPS-a

Autorska tema

To bi bilo to, dovoljno za obesiti njega i Miru, umesto dodatnog ponizenja da mu sude u stranom sudu.

Шта бре Тито? Тито није убијао политичке противнике. Да ли је убио Милована Ђиласа? Само затвор и то зато што Ђилас није хтео да пали преко већ да добије ореол мученика. Ранковића? Пензионисао га и овај пензионерске дане лепо проводио у Дубровнику. Латинка? Ено је у ЛДП-у. Такође, да је Тито био као твој Слобо, данас ти не би у библиотеци имао многе купусаре Добрице Ћосића, Слободана Селенића, Бране Црнчевића, Михиза, Коштуњавог, др Вјекослава Шешеља и осталих из те екипе, јер не би могли да их пишу из гроба.
Убиства усташких терориста у иностранству од стране Савезне службе, а по одобрењу Тита, други је пар кобасица.
Твој Слобо је убијао по центру Београда.

Иза Титовог режима, посебно доласка на власт, остале су читаве реке крви. Чак нису убијане специфичне личности које су режими пре и после његове власти намеравале да тартегирају, већ обични људи; гомила незнаних јунака, само зато што су били у погрешном моменту на погрешном месту. Питај ме што хоћеш, али по мом мишљењу то је много, много гори злочин од сврсисходног уклањања неке особе.

Стога је у компарацији подоста смешно. Видим да користиш и термин Балкански касапин који је најобичније средство пропаганде, ништа мање од наше измишљотине Милосрдни анђео; потекле из западњачке штампе. С друге стране, не пада ти на памет да цитираш неке друге као нпр. да је Тито један од најмасовнијих убица 20. века на свету. Године, па и деценије, не могу обрисати оно што се догодило (колико год ти то хтео у свом титољубивом маниру).

Svi zločini SPS-a

Autorska tema

9. расипање средстава из и овако ограниченог буџета на промовисање лажне културе како би напаћеном народу дао више хлеба и игара тј. да не би обраћали пажњу на СПС-ов режим и све што се дешава.

https://www.scribd.com/doc/15359182/Dr-jovan-Deretic-Anticka-Srbija

Јован И. Деретић, чије су се паре до 5. октобра 2000. године издавале државним новцем, једна је од негативних заоставштина Милошевићевог режима у Србији (и сва пошаст која иде заједно са тзв. параисторијом).

Back