Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.225
Прво што се на слици примети је управо да има јако добру ду..шуSvar je u tome sto ona ima jako dobru dusu, ali tacno je da ne zna da se ponasa u politici.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прво што се на слици примети је управо да има јако добру ду..шуSvar je u tome sto ona ima jako dobru dusu, ali tacno je da ne zna da se ponasa u politici.
Pa ja znam da se ne primecuje na slici (niti moze), ali sam i sama istrazivala i slusala vise njenih intervjua. I dosla do tog zakljucka.Прво што се на слици примети је управо да има јако добру ду..шу![]()
Delila Nišlijama pare sa propagandnim materijalom pred izbore.Ne, taman posla, prvi put vidim ovo, ali opet, ta njena ideja nije losa ako su skupili novac humanitarno i za manje razvijena podrucja.
Nije losa, ali naravno da ne treba (samo) tako, nego institucionalizovano, pre svega.
Nisam znala, jeste neuobicajeno, ali ne mogu da kazem ni da je losa a ni dobra narocito, tj. vise je za neke humanitarne akcije i organizacije, nego za politiku. Ali opet, kad se cini dobro i kad se to zeli, sve je dozvoljeno, pa ni ne osudjujem.Delila Nišlijama pare sa propagandnim materijalom pred izbore.
Sise ima solidne, ugrađene, a pamet joj fali. To ne može da se ugradi.
https://www.blic.rs/samo-su-hriscani-pravili-katodne-cevi-urnebesan-govor-funkcionerke-sps-u-nisu/
Nije glupa, već namjerno iskrivljena, lažna, uvredljiva, mizogena, sramna i bezobrazno prostačka.jos jedna u nizu glupih tema od strane blokadera..jbt ne smije zena na bazen da izadje..
samo si ljubomoranIma li neku svalerku da ovi iz SPS-a da nisu postavili na neku funkciju ?![]()
Због мог личног рејтинга пријави и мене уз коалиционог партнера Чваркова и додај Колинду. А Гром нека се уздржи за сада.Ти си за Зорану бедевију пријављен. Устаници исто отпадају, значи....![]()
Због мог личног рејтинга пријави и мене уз коалиционог партнера Чваркова и додај Колинду. А Гром нека се уздржи за сада.
У том смислу је сјајан филм "Вук са Волстрита" са још сјајнијим глумцима када агент ФБИ парафразирам каже - ма знам ја за оне велике, недоступни су ми, мене ти интересујеш као почетник.Једно од најважнијих правила капитализма је да се не пита како је стечен први милион.
Nisi bio na protestima, studentkinje sve same manekenke ne možeš da se nagledaš. To tvoje neke kamenjarke iz raške?pa bolje su ribe ove SPSovke nego ove vase blokaderke 1000 puta
To je jedan od razloga sto niko nece sa vama normalan
Pogledaj na sta vam lice ribe?
![]()
Ја видим најмање четири, последња је политичка.Ovakve imaju samo jednu svrhu...
Nisi bio na protestima, studentkinje sve same manekenke ne možeš da se nagledaš. To tvoje neke kamenjarke iz raške?
Мислим да ћемо лако склопити коалицини споразум око Колинде, Зоке и Бајатовићевог подмлатка. Али ништа без Чваркова!Da se pojasnim. Ne mislim ovde na prijavu nego je Jugi aplicirao za Zoku. Ja bi pre ovu mlađu a Grom neka se strpi što kažeš.
Ако се нека случајно затекне у затвору, није препрека, посете су углавном дозвољене.Мислим да ћемо лако склопити коалицини споразум око Колинде, Зоке и Бајатовићевог подмлатка. Али ништа без Чваркова!
А може и без цвећаМакар кита цвећа.
Piše ''Ова веза је можда неисправна или је страница уклоњена.''...
Полугола функционерка СПС-а са силиконима, из базена се буни против „револуције“
https://srbin.info/polugola-funkcio...z-bazena-se-buni-protiv-revolucije/#gsc.tab=0
@Jugoslav Čvarak zena nas zove sve za okrugli sto...mozda i u bazen...
Hocemo li da idemo?
...
Piše ''Ова веза је можда неисправна или је страница уклоњена.''
Na osnovu čega sad da diskutujemo?
Stavi onda neki normalan link ako ima.Ima sad vec toliko vesti i linkova o tom slucaju...
....