Полугола функционерка СПС-а са силиконима, из базена се буни против „револуције“

Прво што се на слици примети је управо да има јако добру ду..шу :mrgreen:
Pa ja znam da se ne primecuje na slici (niti moze), ali sam i sama istrazivala i slusala vise njenih intervjua. I dosla do tog zakljucka.

Vidi se da je neka dobra, samo bas nije mnogo pametna, a opet nije ni glupa, ta "dusa" je vadi da ipak razmislja ispravno, u sustini, i da tako postupa.

Delila Nišlijama pare sa propagandnim materijalom pred izbore.

Sise ima solidne, ugrađene, a pamet joj fali. To ne može da se ugradi.

https://www.blic.rs/samo-su-hriscani-pravili-katodne-cevi-urnebesan-govor-funkcionerke-sps-u-nisu/

Nisam znala, jeste neuobicajeno, ali ne mogu da kazem ni da je losa a ni dobra narocito, tj. vise je za neke humanitarne akcije i organizacije, nego za politiku. Ali opet, kad se cini dobro i kad se to zeli, sve je dozvoljeno, pa ni ne osudjujem.

jos jedna u nizu glupih tema od strane blokadera..jbt ne smije zena na bazen da izadje..
Nije glupa, već namjerno iskrivljena, lažna, uvredljiva, mizogena, sramna i bezobrazno prostačka.
Plus, što je prekršeno osnovno ljudsko pravo na privatnost, slobodu mišljenja i normalnog življenja.

Ти си за Зорану бедевију пријављен. Устаници исто отпадају, значи....:mrgreen:
Због мог личног рејтинга пријави и мене уз коалиционог партнера Чваркова и додај Колинду. А Гром нека се уздржи за сада.

Због мог личног рејтинга пријави и мене уз коалиционог партнера Чваркова и додај Колинду. А Гром нека се уздржи за сада.
🤣 Da se pojasnim. Ne mislim ovde na prijavu nego je Jugi aplicirao za Zoku. Ja bi pre ovu mlađu a Grom neka se strpi što kažeš.

Једно од најважнијих правила капитализма је да се не пита како је стечен први милион.
У том смислу је сјајан филм "Вук са Волстрита" са још сјајнијим глумцима када агент ФБИ парафразирам каже - ма знам ја за оне велике, недоступни су ми, мене ти интересујеш као почетник.

pa bolje su ribe ove SPSovke nego ove vase blokaderke 1000 puta

To je jedan od razloga sto niko nece sa vama normalan

Pogledaj na sta vam lice ribe?

616211_mixcollage-16-jul-2025-07-53-am-4471_f.jpg
Nisi bio na protestima, studentkinje sve same manekenke ne možeš da se nagledaš. To tvoje neke kamenjarke iz raške?

🤣 Da se pojasnim. Ne mislim ovde na prijavu nego je Jugi aplicirao za Zoku. Ja bi pre ovu mlađu a Grom neka se strpi što kažeš.
Мислим да ћемо лако склопити коалицини споразум око Колинде, Зоке и Бајатовићевог подмлатка. Али ништа без Чваркова!

Мислим да ћемо лако склопити коалицини споразум око Колинде, Зоке и Бајатовићевог подмлатка. Али ништа без Чваркова!
Ако се нека случајно затекне у затвору, није препрека, посете су углавном дозвољене.

...

Полугола функционерка СПС-а са силиконима, из базена се буни против „револуције“​

https://srbin.info/polugola-funkcio...z-bazena-se-buni-protiv-revolucije/#gsc.tab=0

⬆️ @Jugoslav Čvarak zena nas zove sve za okrugli sto...mozda i u bazen...🥰

Hocemo li da idemo?

...
Piše ''Ова веза је можда неисправна или је страница уклоњена.''

Na osnovu čega sad da diskutujemo?

Back