Procitao sam sta je napisala ONA,procitao sam i druge tako reci ispovesti,i ONA jeste u pravu.
Gledam i ja samoga sebe kakav sam.Egoistican,narcisoidan,smatram sebe za kralja,za novog mesiju koji ce preobratiti svetsku umetnost,smatram sebe za genija,ali takodje znam i jednu istinu:Svako ko za sebe kaze da je genije,to jeu suprotnosti sa njegovim osecanjima.Jer genije nije srecan covek,on je sam.
Ja iako sam ozenjen,iako sam prosao u zivotu svojom voljom ono sto mnogi nisu prosli za ceo svoj zivotni vek,ja i dalje imam ispade,nerazumevanje.
Nekada sam imao prijatelje;izdali su me,iako su pretili da postanu savrseni umetnici,nisu pruzili nikakav otpor spoljnjem svetu i oberucke su prihvatili sve sto im se nudi bez ikakve zelje da sami stvaraju nesto totalno Svoje.
Griza savesti,zivot daleko od realnog,druzenje samo na dubokoj emotivnoj i intelektualnoj osnovi,to dosta predstavlja mene.Sukob koji sam imao sam sa sobom u vezi moje zene o kojoj sam toliko razmisljao jesmo li mi jedno za drugo ili ne,pa razgovor sa njom,ali sve se vratilo na staro,eto volim je!!!!!!I na nekim temama sam ovde izneo svoju trenutnu krizu i naravno da sam bio neshvacen od strane onih koji ne znaju nista,koji pricaju o nekoj temi a da pri tom nisu nimalo ni razmisljali o tome.
Neki kazu da sam bio neubedljiv,,,,da treba da kazem koji sam ja to umetnik,koje je to moje ime i prezime da mi mogli da procitaju moje knjige.I sta cu Ja imati na kraju od toga?Ne zelim da ovde na ovom forumu gde ubijam visak slobodnog vremena budem izlozen kritikama na racun mojih knjiga.Napisao sam svoju intimnu ispovest "Agoniju",i naravno,niko nije obratio paznju.
Elendile,ostatak sveta,ja nazivam "Them",znaci oni koji su se posvetili prosecnom zivotu,i ok,njihov izbor.Moj posao jeste da ospem paljbu po njima i njihovom nerazmisljanju u pogledu mnogih stvari,a kako ce oni da shvate Mene,,,,,nekako mi vise nije bitno.
Ali ono sto ja kao pisac osecam,ono sto je moja zakletva jeste da uvek govorim,da pricam,da kazem,bez obzira na posledice,jer moje je da kazem makar bio i fizicki napadnut posle toga.
I naravno da je tu taj vakum usamljenosti izmedju mene i ostalih.......nema prijatelja vise,......nema nikoga,ali nada postoji da ima jos neko ko zaista sledi samoga sebe i svoja pravila.Valjda ima jos neko ko nije deo ludila.Pisite mi usamljenici,pisite,mozemo i kafu popiti,mozemo se druziti.
ekkerot@yahoo.no