Hvala!
Sa zadovoljstvom prihvatam poziv! Stizem! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuje li neko?elendil:Zar sam sam na ovom svetu?Kastaneda je pisao o putu srca,to je samo metafora...ma kome govorim?![]()
![]()
![]()
(Meni je od svega postalo muka, počeo sam da čitam Gilgameša) Tacka preseka horizontalne Putanje sa Vertikalom stremljenja duse ka Iluvataru...elendil:Usamljenost i osama su bliske ali nisu iste.Kroz usamljenost se branimo i borimo protiv novih obmana,za koje nemamo snage.U osami tonemo u tisinu.Tonemo u bezdan,u Unutrasnjost.I od stepena razvoja nase Kosmicke duse se srecemo ili pripremamo za susrt sa Krajnjim.Ukoliko nas nije strah.Priznajem odem daleko,ali se cesto puta sledim.Gospodarsvo Ega nema snage da se odrekne samoga sebe.Jednom,samo jednom,zablistala je beskrajna Praznina...Praznina...i tada nisam bio sam...ne ovako u stilu:rodjen sam,zivi i putuje sam i umire sam...
elendil:Ovo je isti onaj voz u koji smo se i mi peli,samo je prebojadisan.Ovi novi putnici to jos ne znaju,srecni su sto putuju nekud u buducnost-ne znaju da se stize opet ovde.Svako nosi u svojoj torbici otrcane ideje i stoseve, i misli da su to dragocenosti koje jos niko nije pronasao.To im je sav prtljag.Vec po tradiciji bacili su daleko od sebe pune vrece tudjih iskustava koja su im rodjaci i prijatelji tutnuli u sake pred put.A u mrezama za prtljag naslagani su nevidljivi krstovi,svakome po jedan ili vise, ali ne vide se, ne vide ih jos.Kada se bude silazilo nece biti nosaca za njih,svako ce znati koji je njegov.
I, uprtice ga!

da li si putnik bez spokojaelendil:Svi Vi koji razmisljate o zivotu,koji osecate unutrasnji poziv da istrazujete,da sledite Stazu,koji volite Galeba Dzonatana Livingstona,koji ste procitali Sidartu,koji mozda meditirate,radite odredjene tehnike samorazvitka,meditaciju ili neradite nista ali imate neki impuls...Javite se...put srca je samo Vas i vama znan...da se druzimo i jedni drugima damo podrsku...![]()
samo sa jednim ciljem...dali ostavljaš bronzane tragove
duž koračnice života
da li postojiš kao nemir
ili čuvaš u venama kanonadu strasti
da li osećaš koliko voliš
ili voliš samo koliko osećaš
da li si cvet okružen trnjem
u bašti kajanja
da li si anđeo
ili si san
u kom si sakrio sebe
da li si žela...protkana tajnom
ili si suza zastala uoku
sprečena poljupcem vetra
Taj put srca me je jednom pdveo do neba ba onda pustio sa najviše tačke u provaliju! JA GA NEĆU SLEDITI!elendil:Svi Vi koji razmisljate o zivotu,koji osecate unutrasnji poziv da istrazujete,da sledite Stazu,koji volite Galeba Dzonatana Livingstona,koji ste procitali Sidartu,koji mozda meditirate,radite odredjene tehnike samorazvitka,meditaciju ili neradite nista ali imate neki impuls...Javite se...put srca je samo Vas i vama znan...da se druzimo i jedni drugima damo podrsku...![]()
elendil:Svi Vi koji razmisljate o zivotu,koji osecate unutrasnji poziv da istrazujete,da sledite Stazu,koji volite Galeba Dzonatana Livingstona,koji ste procitali Sidartu,koji mozda meditirate,radite odredjene tehnike samorazvitka,meditaciju ili neradite nista ali imate neki impuls...Javite se...put srca je samo Vas i vama znan...da se druzimo i jedni drugima damo podrsku...![]()
zar svi vi nemate dušu...zar u vama ne kuca srce
zar u vašim venama ne teče krv...zar u vašim dušama lepote nema
ja hoću njega da volim...ja hoću da živim za njega...ja hoćt da sanjam...živim i volim...slobodno bez straha
a vi ste tako zlobni...vaše su reči tako surove...krv mi se ledi...i dah posustaje...pa zar ni malo nemate duše...za ovu ogromnu ljubav...koja želi da isplovi iz okeana...
nemoj me pitati za ime...neznam kako da nazovem put okružen tajnom za tebe i mene...ne znam kako da prespavam noći...naviknute na tebe i menePellav:Put srca je nalik planinskoj reci...ide svojim tokom i buci svojom snagom...juri da se sjedini sa okeanom,te da se kasnije digne na vise nivoe postojanja...odlazi i vraca se u moru ponavljanja,dok ne spozna misticnu sustinu...i,nastavi da se igra...
nemoj plakati za mene...nisu moje suze usahle...teško ih darujem...tvojim ili mojim usnama
nisu moje grane slomljene
teško ih širim...nad tobom ili sobom
nemoj misliti o meni...ne poznajem radost...nego godine kletvi...u tvojoj ili mojoj patnji
nisam onaj lik...nasmešeni klovn...tvoje ili moje ljubavi
Podrsku i ruku Prijateljstva...elendil:Svi Vi koji razmisljate o zivotu,koji osecate unutrasnji poziv da istrazujete,da sledite Stazu,koji volite Galeba Dzonatana Livingstona,koji ste procitali Sidartu,koji mozda meditirate,radite odredjene tehnike samorazvitka,meditaciju ili neradite nista ali imate neki impuls...Javite se...put srca je samo Vas i vama znan...da se druzimo i jedni drugima damo podrsku...![]()
8)zeljkoro:

glas to beše nezemaljskestrasti...u zraku kao drhtanje krila...svi su slušali...zanemeli od slasti...usta što život su lilaelendil:8)zeljkoro:![]()
bljesnula je samo jedan čas...kao retka eksplozija nebesa...zrak je rasvetlio njen stas...sve tajne...sva srca...i tela