elendil
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
Dobro nam dosao...na Stazu...do Ixtlana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za tvoju informaciju, dosta putuje, drzi kurseve, itd...,i izbegava da izlazi iz senke koliko god to moze....elendil:Znas li draga lotos,gde je On...?

elendil:Svi Vi koji razmisljate o zivotu,koji osecate unutrasnji poziv da istrazujete,da sledite Stazu,koji volite Galeba Dzonatana Livingstona,koji ste procitali Sidartu,koji mozda meditirate,radite odredjene tehnike samorazvitka,meditaciju ili neradite nista ali imate neki impuls...Javite se...put srca je samo Vas i vama znan...da se druzimo i jedni drugima damo podrsku...![]()

Gde ste sada svi nestali??? :wink:ona:Za tvoju informaciju, dosta putuje, drzi kurseve, itd...,i izbegava da izlazi iz senke koliko god to moze....elendil:Znas li draga lotos,gde je On...?
Pozdrav
![]()

To traje....elendil:Usamljenost i osama su bliske ali nisu iste.Kroz usamljenost se branimo i borimo protiv novih obmana,za koje nemamo snage.U osami tonemo u tisinu.Tonemo u bezdan,u Unutrasnjost.I od stepena razvoja nase Kosmicke duse se srecemo ili pripremamo za susrt sa Krajnjim.Ukoliko nas nije strah.Priznajem odem daleko,ali se cesto puta sledim.Gospodarsvo Ega nema snage da se odrekne samoga sebe.Jednom,samo jednom,zablistala je beskrajna Praznina...Praznina...i tada nisam bio sam...ne ovako u stilu:rodjen sam,zivi i putuje sam i umire sam...
Magicna formula...![]()