kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
a evo samo za Mitu dve lepotice jedna patriJotska i jedna antipatriJotska

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, nasa nije bas tako produhovljena kao vasa, mislim ne opsti sa vudu duhovima i ne kolje kokoske pa posipa glavu njihovom krvlju, dok bode lutkicu naseg nam predsednika, a i vaseg po sili zakona.![]()
Клање петла код нас нема благе везе са вуду фазонима... много гледаш лоше филмове...али зато има везе са многим народним обичајима Црни петао представља демонску животињу. Клање црног петла нарочито је добро сутра на Св.Илију тј. на завршетку жетве... такође се коље црни петао када се гради кућа... итд.
И добро је док се ти обичаји спроводе на црним петловима - али није добро што та ваша припада вери која ИМА ПРИНОШЕЊЕ ЉУДСКЕ КРВНЕ ЖРТВЕ... е сада са ким општи са демонима или ђаволом - не знам, питај је ти, ја избегавам зрикаве људе јер никада не могу да их погледам у очи........
Pa javi Vjeverici sta da prikolje da bi pobedili na izborima onda...Nilskog konja mozda?
![]()
Марковац, а шта очекујеш од једног јевреја?
Клање петла код нас нема благе везе са вуду фазонима... много гледаш лоше филмове...али зато има везе са многим народним обичајима Црни петао представља демонску животињу. Клање црног петла нарочито је добро сутра на Св.Илију тј. на завршетку жетве... такође се коље црни петао када се гради кућа... итд.
И добро је док се ти обичаји спроводе на црним петловима - али није добро што та ваша припада вери која ИМА ПРИНОШЕЊЕ ЉУДСКЕ КРВНЕ ЖРТВЕ... е сада са ким општи са демонима или ђаволом - не знам, питај је ти, ја избегавам зрикаве људе јер никада не могу да их погледам у очи........
Prvo, odvratan si zbog ove opaske o ocima, verovatno bi ste vi radikali pobili sve koji imaju neki problem od onih koje si upravo naveo do onih ometenih u razvoju,sto je jednako onome sta je hitler radio.
Drugo, ja ne pricam o srpskim obicajima ,nego o vudu magiji . Vasa radikala kada je klela nije pricala o zetvi, i Sv.Iliji, jer da jeste ne bi je ni spominjali, vec je bacala najgore anateme na sve potomke Tadica i drugih.
To da se nekom desi neko zlo, je crna magija nebitno iz kojih krajeva planete. Znaci vasa radikalka je jedna sumanuta babetina koja se lozi da je zesca patriotka a preuzima obicaje Tahicana i Haicana.(sto znaci da niste bas alergicni na sve sto ne dolazi iz vaseg brloga.)
1. Нисам радикал,
2. Обожавам алапаче и пракљаче са Каленић пијаце, знаш оно ја те... а ти сикћеш...
3. Што се клетве тиче - већ сам објашњавао на другој теми да је клетва ЖАНР НАРОДНЕ УСМЕНЕ КЊИЖЕВНОСТИ...
4. Уосталом зашто толико хистеришете због те изречене клетве? Страх, или...???
Хехехе.........
To da se nekom desi neko zlo, je crna magija nebitno iz kojih krajeva planete. Znaci vasa radikalka je jedna sumanuta babetina koja se lozi da je zesca patriotka a preuzima obicaje
Evo, cim nema argumenta odmah sam alapaca. Valjda niste navikli da izlazite sa zenama na kraj recima, samo znate za toljagu.Kakvi ste vi muzjaci takve su vam i zenke, pa nema potrebe da se kultivisete.
Mi izdajnici ne znamo narodnu usmenu knjizevnost, a i ***** takvu knjizevnost gde nekome kunes decu, mislim da je treba zaboraviti bar deo o kletvama.
Naravno, da histerisemo zbog straha, evo sva drhtim provalili ste nam Ahilovu petu, samo nas moze unistiti vudu radikalka i zaklana kokoska...
Sve neki čobani budale prave sranj@ po balkanu... Mi gospoda ne mozemo da zivimo normalno
sta ti imas protv tog Roma pa ga nazivas cobaninom....
kakvi ste vi to evropljani kad diskriminisete i ismevate, ljude po etnickom ili socijalnom principu..jos je u evropi proglasena dekada Roma...
vi ste neki eUropljani