СВИ УСПЕСИ ДС-а тј. ЗЕС-а

Ali, nasa nije bas tako produhovljena kao vasa, mislim ne opsti sa vudu duhovima i ne kolje kokoske pa posipa glavu njihovom krvlju, dok bode lutkicu naseg nam predsednika, a i vaseg po sili zakona.:lol:

Клање петла код нас нема благе везе са вуду фазонима... много гледаш лоше филмове...али зато има везе са многим народним обичајима Црни петао представља демонску животињу. Клање црног петла нарочито је добро сутра на Св.Илију тј. на завршетку жетве... такође се коље црни петао када се гради кућа... итд.

И добро је док се ти обичаји спроводе на црним петловима - али није добро што та ваша припада вери која ИМА ПРИНОШЕЊЕ ЉУДСКЕ КРВНЕ ЖРТВЕ... е сада са ким општи са демонима или ђаволом - не знам, питај је ти, ја избегавам зрикаве људе јер никада не могу да их погледам у очи........

Клање петла код нас нема благе везе са вуду фазонима... много гледаш лоше филмове...али зато има везе са многим народним обичајима Црни петао представља демонску животињу. Клање црног петла нарочито је добро сутра на Св.Илију тј. на завршетку жетве... такође се коље црни петао када се гради кућа... итд.

И добро је док се ти обичаји спроводе на црним петловима - али није добро што та ваша припада вери која ИМА ПРИНОШЕЊЕ ЉУДСКЕ КРВНЕ ЖРТВЕ... е сада са ким општи са демонима или ђаволом - не знам, питај је ти, ја избегавам зрикаве људе јер никада не могу да их погледам у очи........

Pa javi Vjeverici sta da prikolje da bi pobedili na izborima onda...Nilskog konja mozda?

:hahaha::hahaha::hahaha:

Prvo, odvratan si zbog ove opaske o ocima, verovatno bi ste vi radikali pobili sve koji imaju neki problem od onih koje si upravo naveo do onih ometenih u razvoju,sto je jednako onome sta je Hitler radio.
Drugo, ja ne pricam o srpskim obicajima ,nego o vudu magiji . Vasa radikalka kada je klela nije pricala o zetvi, i Sv.Iliji, jer da jeste ne bi je ni pominjali, vec je bacala najgore anateme na sve potomke Tadica i drugih.
To da se nekom desi neko zlo, je crna magija nebitno iz kojih krajeva planete. Znaci vasa radikalka je jedna sumanuta babetina koja se lozi da je zesca patriotka a preuzima obicaje Tahicana i Haicana.(sto znaci da niste bas alergicni na sve sto ne dolazi iz vaseg brloga.)

Poslednja izmena:
Prvo, odvratan si zbog ove opaske o ocima, verovatno bi ste vi radikali pobili sve koji imaju neki problem od onih koje si upravo naveo do onih ometenih u razvoju,sto je jednako onome sta je hitler radio.
Drugo, ja ne pricam o srpskim obicajima ,nego o vudu magiji . Vasa radikala kada je klela nije pricala o zetvi, i Sv.Iliji, jer da jeste ne bi je ni spominjali, vec je bacala najgore anateme na sve potomke Tadica i drugih.
To da se nekom desi neko zlo, je crna magija nebitno iz kojih krajeva planete. Znaci vasa radikalka je jedna sumanuta babetina koja se lozi da je zesca patriotka a preuzima obicaje Tahicana i Haicana.(sto znaci da niste bas alergicni na sve sto ne dolazi iz vaseg brloga.)

1. Нисам радикал,

2. Обожавам алапаче и пракљаче са Каленић пијаце, знаш оно ја те... а ти сикћеш...

3. Што се клетве тиче - већ сам објашњавао на другој теми да је клетва ЖАНР НАРОДНЕ УСМЕНЕ КЊИЖЕВНОСТИ...

4. Уосталом зашто толико хистеришете због те изречене клетве? Страх, или...???
Хехехе.........

Posle Mengele izjava, smirujete strasti, ******, ide pravoslavni praznik, sad cemo da se okupamo,sredimo pa na poselo,kao prave patriote, da zetva bude dobra, a bogami i setva.(sledece godine),da srbinu domacinu dobro rodi grozdje, nek smo zivi i zdravi a kad prodje praznik, ajmo ponovo:mrzeti, ubiti,mrzeti,zaklati,sve sto nije ruzno, glupo, primitivno,kao mi.

1. Нисам радикал,

2. Обожавам алапаче и пракљаче са Каленић пијаце, знаш оно ја те... а ти сикћеш...

3. Што се клетве тиче - већ сам објашњавао на другој теми да је клетва ЖАНР НАРОДНЕ УСМЕНЕ КЊИЖЕВНОСТИ...

4. Уосталом зашто толико хистеришете због те изречене клетве? Страх, или...???
Хехехе.........

Evo, cim nema argumenta odmah sam alapaca. Valjda niste navikli da izlazite sa zenama na kraj recima, samo znate za toljagu.Kakvi ste vi muzjaci takve su vam i zenke, pa nema potrebe da se kultivisete.
Mi izdajnici ne znamo narodnu usmenu knjizevnost, a i ***** takvu knjizevnost gde nekome kunes decu, mislim da je treba zaboraviti bar deo o kletvama.

Naravno, da histerisemo zbog straha, evo sva drhtim provalili ste nam Ahilovu petu, samo nas moze unistiti vudu radikalka i zaklana kokoska...
U izvini ovo za ovo da si radikal, trebala sam da pretpostavim da je ovakvo obracanje zeni svojstveno bivsem ministru kapitalnih investicija gospodinu Velji sirovini.

Poslednja izmena:
To da se nekom desi neko zlo, je crna magija nebitno iz kojih krajeva planete. Znaci vasa radikalka je jedna sumanuta babetina koja se lozi da je zesca patriotka a preuzima obicaje

Ma skroz je zastarela, kune, kao da je u XIX veku trebala je da baci par modernih tipa...

dabogda ti apoteka menza bila...
dabogda te otac u pashteti trazio
dabogda ti deca bila visoka k'o srpski standard
dabogda te Tajson uspavljivao, a Vuk Bojovic izdrzavao
dabogda ti rak po plucima igrao shah
dabogda ti Rushka Jakic zavela sina jedinca
dabogda ti svi u kuci plakali samo pop pevao

Poslednja izmena:
Evo, cim nema argumenta odmah sam alapaca. Valjda niste navikli da izlazite sa zenama na kraj recima, samo znate za toljagu.Kakvi ste vi muzjaci takve su vam i zenke, pa nema potrebe da se kultivisete.
Mi izdajnici ne znamo narodnu usmenu knjizevnost, a i ***** takvu knjizevnost gde nekome kunes decu, mislim da je treba zaboraviti bar deo o kletvama.

Naravno, da histerisemo zbog straha, evo sva drhtim provalili ste nam Ahilovu petu, samo nas moze unistiti vudu radikalka i zaklana kokoska...

Жено, девојко, шта ли си, шта си се наврзла на мене - одскакући... и не кокодачи више... знам жао ти је петла а не ЗАКЛАНОГ ЧОВЕКА ... али тако је увек било са кокошкама...хајде, лет, лет,лет.......лети-лети...........опс........

Жено, девојко, шта ли си, шта си се наврзла на мене - одскакући... и не кокодачи више... знам жао ти је петла а не ЗАКЛАНОГ ЧОВЕКА ... али тако је увек било са кокошкама...хајде, лет, лет,лет.......лети-лети...........опс........

Pa g..... jedno, vas boli uvo za zaklanu decu ako su hrvati ili muslimani, meni je zao svakog zaklanog coveka ko god bio, i ostavi ti mene na miru maco-seljoberu, patite bre u tisini sto su vase smrdljive ideje mrtve i sto nema vise, nema bre vise.U taj bezdan sto te vuku kompleksi i mrznja prema samom sebi idi sam, nas ostavi da zivimo normalno.

Poslednja izmena:

Back