SVI UGOVORI I NABAVKE NA BILBORDIMA

Agora1983

Zainteresovan član
Poruka
176
TALAS STVARNIH PROMENA JE POKRENUT, NEMA VIŠE POVRATKA

U eri tehnologije 21. veka,
zašto građani ne bi mogli da prate na svojim računarima ili ovako kao u Banja Laci, na displejima,
sve izdatke lokalne samouprave, sve ugovore, javne nabavke.
Da im sve bude dostupno na jedan klik i da sve bude pojednostavljeno u skladu sa ekonomskim i pravnim obrazovanjem prosečnog građanina.

ZAŠTO TAKO NEŠTO NE POSTOJI U SRBIJI ODAVNO?.
Ovo sam se 1000 puta pitao i pisao na svom facebook zidu, ko je pratio znaće, mrzi me da tražim.
Zašto stalno moramo da se pitamo, koliko je šta plaćeno, kome, kako, odakle.
Zašto sve to ne može biti javno i dostupno građanstvu.
Da konačno rešimo ta pitanja.
Jesu li Vesić, Mali, Andrej, Nebojšta, Lončar i kompanija korumpirani ili kako Aca kaže nisu?.
Možda nisu, možda jesu, JA NE ZNAM, a NE ZNAM jer ništa nije javno, sve je tajno u srpskoj ekonomiji.
Posebno ugovori i javne nabavke.

Najvažnije je da se novac više ne raspipa i odlazi u štekove kojima taj novac nije preko potreban.
Već da se usmeri tamo gde treba.
A ako pretiče, da se sačuva u kasi za crne dane, kojih će na ovim prostorima naravno biti.

Što se mene tiče, ja bih oslobodio svih optužbi svakog ko prizna policiji i tužilaštvu korupciju i vrati recimo 50% otetog.
KO GOD DA JE TO, možda ipak Vesić, Mali i Andrej nisu.

KOGA INTERESUJE, neka pogleda ovo: https://justpaste.it/7lr1j

Samo besposlena osoba ima potrebu da se bavi poslovima joji nisu njeni

Ako se uspostavi sistem poverenja šta moram da vodim brigu o onome za šta nisam plaćena, Imam pametnija posla u svom životu , nego da se brinem da li je Pera Perić koristio opštinsko vozilo da doveze tri džaka kupusa za kiseljenje . Valjda ima šefa koji će o tome da vodi računa

Do kojih nas granica svodi budalaština zvana -kako da vas o jadu zabavimo, dok vam koristimo vaše energetske izvore i prirodne sirovine .

Odgovor svima iznad. Jel Vesić popločavao 100 godina trg, jeste. Jel znate koliko je to stvarno koštalo, OD KOJE FIRME je uzeo čega i koliko?.
Ne znateee.
Jel možete d aproverite?.
Ne možeteeee.
A prošlo je već i ha ha...

Jel dao 83 000 evra za jelku, koja može da vredi maksimalno 1 500 stablo i maksimalno 3 000 sa sve ukrasima. Provereno.
Jel znate KOME JE TAČNO platio 83 000 i možete li da proverite da li je toliko platio?.

Jel Vesić hoće da gradi gondolu na Savi?.
Jel rekao da će koštati 25-30 miliona jevrića.
25 miliona jevra za kilometar gondole.
Stamatović završio gondolu od 10km po planini, bez dinara pomoći od države i sve to platio 13 miliona evra.
Firma koju je angažovao ima na hiljade zapolsenih.
Firma koju Vesić hoće da angažuje, naravno, tradicionalno ima 1og zaposlenog i kapital od 10,20,30 hiljada evra. Poneka i 0.

Jel platio Vučević one klupe od hrastovine 10 iljada, jevra. 10 iljada za 3 ili 4 klupe od hrastovine???.

Jel plaćena fontana 2 miliona, jevra. Kako bre?. Kako kada sam lično video lepšu i raskošniju fontanu od te koju su kinezi uradili za 300 iljada.

Jel treba još da navodim primere???.

Zašto ne bi ste lepo znali, kome je to plaćeno, gde je kupljeno, koliko sirovine je potrošeno, koliko je šta od sirovina plaćeno.
Koliko su plaćeni radovi?.

Back