TALAS STVARNIH PROMENA JE POKRENUT, NEMA VIŠE POVRATKA
U eri tehnologije 21. veka,
zašto građani ne bi mogli da prate na svojim računarima ili ovako kao u Banja Laci, na displejima,
sve izdatke lokalne samouprave, sve ugovore, javne nabavke.
Da im sve bude dostupno na jedan klik i da sve bude pojednostavljeno u skladu sa ekonomskim i pravnim obrazovanjem prosečnog građanina.
ZAŠTO TAKO NEŠTO NE POSTOJI U SRBIJI ODAVNO?.
Ovo sam se 1000 puta pitao i pisao na svom facebook zidu, ko je pratio znaće, mrzi me da tražim.
Zašto stalno moramo da se pitamo, koliko je šta plaćeno, kome, kako, odakle.
Zašto sve to ne može biti javno i dostupno građanstvu.
Da konačno rešimo ta pitanja.
Jesu li Vesić, Mali, Andrej, Nebojšta, Lončar i kompanija korumpirani ili kako Aca kaže nisu?.
Možda nisu, možda jesu, JA NE ZNAM, a NE ZNAM jer ništa nije javno, sve je tajno u srpskoj ekonomiji.
Posebno ugovori i javne nabavke.
Najvažnije je da se novac više ne raspipa i odlazi u štekove kojima taj novac nije preko potreban.
Već da se usmeri tamo gde treba.
A ako pretiče, da se sačuva u kasi za crne dane, kojih će na ovim prostorima naravno biti.
Što se mene tiče, ja bih oslobodio svih optužbi svakog ko prizna policiji i tužilaštvu korupciju i vrati recimo 50% otetog.
KO GOD DA JE TO, možda ipak Vesić, Mali i Andrej nisu.
KOGA INTERESUJE, neka pogleda ovo: https://justpaste.it/7lr1j
U eri tehnologije 21. veka,
zašto građani ne bi mogli da prate na svojim računarima ili ovako kao u Banja Laci, na displejima,
sve izdatke lokalne samouprave, sve ugovore, javne nabavke.
Da im sve bude dostupno na jedan klik i da sve bude pojednostavljeno u skladu sa ekonomskim i pravnim obrazovanjem prosečnog građanina.
ZAŠTO TAKO NEŠTO NE POSTOJI U SRBIJI ODAVNO?.
Ovo sam se 1000 puta pitao i pisao na svom facebook zidu, ko je pratio znaće, mrzi me da tražim.
Zašto stalno moramo da se pitamo, koliko je šta plaćeno, kome, kako, odakle.
Zašto sve to ne može biti javno i dostupno građanstvu.
Da konačno rešimo ta pitanja.
Jesu li Vesić, Mali, Andrej, Nebojšta, Lončar i kompanija korumpirani ili kako Aca kaže nisu?.
Možda nisu, možda jesu, JA NE ZNAM, a NE ZNAM jer ništa nije javno, sve je tajno u srpskoj ekonomiji.
Posebno ugovori i javne nabavke.
Najvažnije je da se novac više ne raspipa i odlazi u štekove kojima taj novac nije preko potreban.
Već da se usmeri tamo gde treba.
A ako pretiče, da se sačuva u kasi za crne dane, kojih će na ovim prostorima naravno biti.
Što se mene tiče, ja bih oslobodio svih optužbi svakog ko prizna policiji i tužilaštvu korupciju i vrati recimo 50% otetog.
KO GOD DA JE TO, možda ipak Vesić, Mali i Andrej nisu.
KOGA INTERESUJE, neka pogleda ovo: https://justpaste.it/7lr1j