SVI SU SRBI RATKOVI VOJNICI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Keeper:
eremita:
Keeper:
pa nek izadje i yebe im mater svima kad je tolka junachina.
ionako su to jadni srpski izrodi :lol:

Лако је сада после боја к*рчити се Кепере, А ГДЕ
СИ ТИ БИО КАД ЈЕ ГРМЕЛО ???

u nizhim razredima osnovne.

nisam ja mogao da pichim ko ti po frontu :lol:

Ја се не хвалим својим присуством на фронту, али
се свакако ДИВИМ ОНИМА КОЈИ СУ ИМАЛИ М*ДА ДА
ИЗАЂУ НА ЦРТУ... а Ти ако си у време боја "пишкио
у гаће" - ОНДА О РАТИШТУ ЗАЧЕПИ УСТА јер си
најмање позван да прозиваш генерале !

Hana:
Strela:
Kako si neinformisana - čovek koji sada ima 31 godinu 10 godina, dakle od svoje 21 godine, radi u gradskoj čistoći - đubretar!

Djubre i djubretar jeste,ali je i OFICIR iz "slavnih" najnovijih ratova...očigledno
ima iskustva u silovanju trogodišnje dece.
Izgleda da si ti neinformisan-batice :!:

Sekice, kao prvo nisam batica, a kao drugo i dalje si neinformisana; policija je demantovala da je bio njen pripadnik! Da li si ikada čula da je neko postao potpukovnik policije sa 21-om godinom, a posle toga je 10 godina đubretar - koješta!
P.S. Kad ćeš naučiti da koristiš kompjuter?

eremita:

ne pada mi na pamet da zachepim usta.
shto se tebi ne svidja shto ja pricham da vam je junachina u stvari pichka koja se skriva po shumama i NEMA MUDA DA IZADJE NA CRTU, to je vecj druga stvar ;-)

Keeper:
eremita:

ne pada mi na pamet da zachepim usta.
shto se tebi ne svidja shto ja pricham da vam je junachina u stvari pichka koja se skriva po shumama i NEMA MUDA DA IZADJE NA CRTU, to je vecj druga stvar ;-)

ПАЖЊА СЕКТАШ :twisted: ПАЖЊА СЕКТАШ

shta ima da ga 'apse? nek ode sam.

njegovom narodu prete sankcijama i ko zna chime josh samo zbog njega. a on ne sme da izadje iz shume. ako je junak, pa zhivot bi dao za svoje ljude. rekao bi "evo vam radite shta ocjete sa mnom a moje ostavite na miru".....

junak sakriven u shumici koga ko zna kolko ljudi shtiti... muahahah. bilo je ovde i pravih junaka, a ne ovaj shljam ovde shto je zas.rao pa utekao.

св. Владика Николај

ПРАВИ ПАТРИОТИЗАМ

Патриотизам је нeзнабожачка реч, и буквално означава љубав према земљи својих отаца. Интересантно је да од свих хришћанских народа, чини ми се, једино Срби имају за патриотизам реч родољубље, која је по смислу ближа Хришћанству. Јер једна је ствар волети своју земљу, а друга волети свој род, то јест људе блиске себи по разним особинама и ознакама. Родољубље значи ограничено човекољубље; оно није у пуној мери хришћанско човекољубље, али с друге стране није ни земљољубље.

Право родољубље је школа за широко хришћанско човекољубље. Ми се морамо прво школовати да волимо ближње, да би смо доцније научили волети и даљне. Нажалост, родољубље у Европи данас више долази до негативна израза него до позитивна, тј. Више се изражава мржњом према суседним народима него љубављу према свом сопственом народу. Право родољубље не укључује ни мало мржње према суседном народу. Није највећи родољуб француски онај који највише мрзи Немце, ни јапански онај ко највише мрзи Американце. Родољубље треба ценити по величини љубави, а не по величини мржње, иначе промашава цилј и обраћа се у мрачни шовинизам, тешку болест Европљана којој се Азијати ругају.

Знај, млади човече, да твој народ с правом очекује твоју љубав према њему. Не заборави ни свој дуг благодарности према народу, кроз чији си језик, обичај, установе и искуство и ти дошао до индивидуалног израза као човечија личност. Но не заборави, с друге стране, да је твој народ само једна грана на дрвету човечијег рода, на дрвету које је једна и иста Рука посадила. Та рука држи сунце, којим обасјава цело дрво, очекујући од сваке гране плод свој и време своје.
чистим сердцем Тебе славити.

Слава Богу за све

Keeper:
shta ima da ga 'apse? nek ode sam.

njegovom narodu prete sankcijama i ko zna chime josh samo zbog njega. a on ne sme da izadje iz shume. ako je junak, pa zhivot bi dao za svoje ljude. rekao bi "evo vam radite shta ocjete sa mnom a moje ostavite na miru".....

junak sakriven u shumici koga ko zna kolko ljudi shtiti... muahahah. bilo je ovde i pravih junaka, a ne ovaj shljam ovde shto je zas.rao pa utekao.

Колико пратим постове уназад Ти ниси Србин, а очигледно прижељкујеш "СВЕ СРБЕ НА ВРБЕ"... ипак
мислим да Ти не треба да бринеш СРПСКУ БРИГУ.

nisam srbin al planiram da zhivim ovde, ako budem mogao, a ne moram. nisam morao ni sada biti ovde.
ne znam odakle si zakljuchio da prizheljkujem 'srbe na vrbe', ako sam ovde i kritikujem ovo ovde to znachi da zhelim da bude drugachije. da sedim negde, recimo u BiH, i kritikujem, imao bi pravo da mislish to shto si rekao.
ratko mladicj nije briga samo srba, vecj i nas koji zhivimo u srbiji jer ono shto se mozhe desiti zbog njega desicje se i meni a ne samo srbima ;-)

Keeper:
nisam srbin al planiram da zhivim ovde, ako budem mogao, a ne moram. nisam morao ni sada biti ovde.
ne znam odakle si zakljuchio da prizheljkujem 'srbe na vrbe', ako sam ovde i kritikujem ovo ovde to znachi da zhelim da bude drugachije. da sedim negde, recimo u BiH, i kritikujem, imao bi pravo da mislish to shto si rekao.
ratko mladicj nije briga samo srba, vecj i nas koji zhivimo u srbiji jer ono shto se mozhe desiti zbog njega desicje se i meni a ne samo srbima ;-)

A ti produzi ako ne moras, jer smo svi apsolvirali tvoju neljubav prema Srbima i Srbiji. Uvek je tamo negde matica, mada, po svemu sudeci ti ili nemas maticu ili je ista, pak, sje*anija od Srbije.

ne-ljubav se ne manifestuje niti kritikom niti ne-ljubavlju prema nekim kvazi-junacima, generalchinama na kojima je odgovornost za ko zna kolko ljudi. ne kazhem ja da je ratko olichenje samog satane, ja ne znam shta je njemu bilo u glavi, ja verujem da je radio kako je mislio da treba, ja ne verujem da je ishao tamo samo i samo da bi klao, kao shto ni ne verujem da je odgovoran bash za sve shta mu se pripisuje.
ali chinjenica je da ima putera na glavi i da bezhi dok njegovoj zemlji prete, kao shto sam vecj rekao.

shto se mog produzhivanja dalje tiche, o tom potom. sad sam ovde. a shto se moje matice tiche, nisam tamo i ne zanima me kroz svakodnevnicu.
i teshko da postoji neshto u evropi syebanije od ovog ovde.
al nema veze, vazhno je da imamo "junake" i da se necjemo predati kojekakvom "agresoru".

"u rezervatu al ne blizu kraja
kuje se plan za vaskrs simbol se ljubi
umri il' ubi."

dosta s tom logikom ;-)

"

ja biram normalan zhivot ovde jer sam ovde rodjen i ovde pripadam i mnoge stvari volim ovde. ako ne mogu, a necju mocji jer je previshe VAS, potrazhicju drugde, bez sumnje. yebesh slobu ratka radovana i ostale, nisu oni problem vecj oni koji ih podrzhavaju. od njih nam se neshto ne da.

a jesu li ljudi koji su postradali na bilo koji nachin pod Junakovoj odgovornosti imali neshto da biraju?... i Legija je bio neki kurton u vojsci kao i Mladicj pa mu se sudi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back