DamaIzSangaja
Zainteresovan član
- Poruka
- 180
krvave mu ruke do lakata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto mislis da se ne bi preneo?Nexus 6:King...odakle ti ideja da je on spasao bilo koga u Srbiji...?
kakve on ima veze sa Srbijom...?
rat je bio u Bosni i sumnjam da bi se preneo na nasu teritoriju...
nema sanse king pa sad da pocne utakmica u bosni u srbiji bi bilo ni makac ko da se posmatra iraqKing 7:Sto mislis da se ne bi preneo?Nexus 6:King...odakle ti ideja da je on spasao bilo koga u Srbiji...?
Hana:i dosta zločina pocinio.Kraj se vidi!
King 7:Sto mislis da se ne bi preneo?Nexus 6:King...odakle ti ideja da je on spasao bilo koga u Srbiji...?
Nexus 6:King 7:Sto mislis da se ne bi preneo?Nexus 6:King...odakle ti ideja da je on spasao bilo koga u Srbiji...?
a sto mislis da bi se preneo?
mislim da se ne bi preneo jer "Bosnjaci" nemaju sta da traze u Srbiji...oni su hteli svoju drzavu i to je bila Bosna i Hercegovina...
Hana:"Ili ćete opstati ili NESTATI"...
ops:Amelija 2:Mene vise nista ne cudi, jer na ovom prostoru, prostoru Balkana, niko nikoga ne voli.
Tako, na primer, Hrvati ne vole Srbe i obrnuto, a mislim da ni Slovenci i Hrvati ne zive bas u ljubavi, onda, Srbi ne vole Albance i obrnuto, Albance ne vole Makedonci i obrnuto, Turke ne vole Grci i obrnuto, Grci ne vole Makedonce, Bugari ne vole Turke i obrnuto,...i ko zna gde je kraj? Do skoro su se bar voleli Srbi i Crnogorci, a i tu, videcemo sta ce ispasti? Pocinjem da verujem da ovaj prostor nosi neko prokletstvo, kao da je po onoj narodnoj,`` Oteto, prokleto`` , jer svi smo dosli odnekud, kazu, u sedmom veku, i zbrisali one koji su pre nas ovde ziveli. Svakako, ovo treba shvatiti kao predpostavku i ne treba je uzimati za ozbiljno,....mada, ko ce ga znati?
Onda, kada imamo takvo stanje, kako ocekivati mir, razumevanje,prosperitet, blagostanje, na zalost, mislim da i najveci optimisti ne mogu tome da se nadaju.

Amelija 2:Mene vise nista ne cudi, jer na ovom prostoru, prostoru Balkana, niko nikoga ne voli.
Tako, na primer, Hrvati ne vole Srbe i obrnuto, a mislim da ni Slovenci i Hrvati ne zive bas u ljubavi, onda, Srbi ne vole Albance i obrnuto, Albance ne vole Makedonci i obrnuto, Turke ne vole Grci i obrnuto, Grci ne vole Makedonce, Bugari ne vole Turke i obrnuto,...i ko zna gde je kraj? Do skoro su se bar voleli Srbi i Crnogorci, a i tu, videcemo sta ce ispasti? Pocinjem da verujem da ovaj prostor nosi neko prokletstvo, kao da je po onoj narodnoj,`` Oteto, prokleto`` , jer svi smo dosli odnekud, kazu, u sedmom veku, i zbrisali one koji su pre nas ovde ziveli. Svakako, ovo treba shvatiti kao predpostavku i ne treba je uzimati za ozbiljno,....mada, ko ce ga znati?
Onda, kada imamo takvo stanje, kako ocekivati mir, razumevanje,prosperitet, blagostanje, na zalost, mislim da i najveci optimisti ne mogu tome da se nadaju.
Ne vole se ni Nemci sa Englezima, Francuzima, Poljacima, Englezi ne vole Nemce, Poljaci Ruse. Nemci ne vole ni istocne Nemce, ne vole nikoga. Samo je razlika da osim sto umeju da naprave svetski rat umeju i da se uklope medjusobno kad treba. Veliki su nacionalisti i shvatili su da zajednicki zivot moze biti samo kada ispostuju svoje i tudje.Amelija 2:Mene vise nista ne cudi, jer na ovom prostoru, prostoru Balkana, niko nikoga ne voli.
King 7:Spasao te od mudza i glavoseca da ti ne dodju na vrata.Hana:i dosta zločina pocinio.Kraj se vidi!
SREBRENICU SADA MOZES PRONACI I NA GLOBUSU ZAHVALJUJUCI BEOGRADSKOJ GOLOGUZIJIAll-iance:ma ne znam o cemu se radi u forumu i ne nameravam da citam 6 strana ali interesuje me pošto sam gledao kartu, da je Srebrenica u R.Srpskoj i to veoma blizu Srbije. Do pre neki dan (11.07) sam mislio da je negde u sred Bosne. Kakav je sada odnos srba i muslimana tamo??
veKsla:SREBRENICU SADA MOZES PRONACI I NA GLOBUSU ZAHVALJUJUCI BEOGRADSKOJ GOLOGUZIJIAll-iance:ma ne znam o cemu se radi u forumu i ne nameravam da citam 6 strana ali interesuje me pošto sam gledao kartu, da je Srebrenica u R.Srpskoj i to veoma blizu Srbije. Do pre neki dan (11.07) sam mislio da je negde u sred Bosne. Kakav je sada odnos srba i muslimana tamo??
veKsla:cuj tako je kad se covek vraca zeni iz svaleracije a ona budna i ceka na pendzeru
ej je*o te bog pa tip misli da su srbi aj dobro jesu opiceni i sj*bani ali mislim koji je quraz njegovim savetnicima pa sta su oni umesto sise cuclali
A ko si ti sreco?witchnancy:VI STE STVARNO NENORMALNE OSOBE.... JADNO