hej gigule a ja som pisal pre nejakych slovenskych sajtov!

ale, ja sa teraz ucim

)
NO čo sa deje v Kosove? To čo sa aj dalo čakať! S Albáncami vždy boli problémy!
to je tacno!
A ti king ne budali molim te. zamenio si me sa kandicevom, mislis da ja mrzim srbe, i da pljujem po srbima, sto nije tacno, i ne lupetaraj. ma to me ni ne vredja, samo mislim da uopste ne citas moje postove nego sortiras ljude po klasama "ako se ne slaze sa mnon, onda je on izdajnik, mamu mu *****".
kad sam ja bre rekao da trebamo da budemo super-evropljani? ja sam cak i rekao da ne zelim to da budemo, i da volim srbiju kakva je da je.
ma yebi se znas, odjavljujem se sa foruma i ja, nema price sa tobom, ni sa onim majmunima ostalim, sto kad kazes nesto drugacije odmah bude "aaa pa ti si jeretik, i subotarski sektas". ma vi ste svi gomila isfrustriranih likova iz ko zna kojih prica. ma da vam se dize na oruzje, zastave i slicna sranya to meni nije normalno.
a da sam ja potomak komunista za to se yebi na kvadrat, kad je moj pradeda bio "drzavni neprijatelj" samo zato sto je imao love, a moj deda nije mogao bez ekstra puno cimanja da nadje posao. a slicno su svi kod mojih prolazili (cime se ne hvalim).
ma vi ni niste srbi kad se trudite toliko da dokazete da jeste. ma boli me sta ste, il budite normalni, il se lecite. samo se nadam da drustvo zaista nije ovoliko podeljeno koliko je na ovome forumu. mislim u stvarnom svetu nema toliko kompleksasa koliko je vas cvecki za tastaturama.
eto. ja sam hteo lepo sa vama, al to vi ne znate. tako da dovidjenja i uzivajte u svom od sada nacistickom sajtu. iliti brlogu.
ps - ne mislim da je strasno krstiti se sa 20 godina BL, ali daj oladi. ne moras toliko da se upinjes da dokazes si veliki vernik. verujemo ti.