SVI SU SRBI RATKOVI VOJNICI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zox:
CIKLON B:
Evo danas ima vec 10 godina od kad smo oslobodili Srebrenicu! A sva je prilika da cemo morati opet. Izgleda da se muslimani opet slobodno setaju po Republici Srbskoj. Opet se oseca otuzni smrad loja, opet se cuje alakanje, Dizu se opet dzamije koje smo jednom srusili, danas se u Srebrenici balije setaju sa slikom nasera orica na majci. Organizuju marseve i parade. Dizu se opet turski spomenici.A Turske Bule sa automatima opet pozivaju na dzihad.

10 godina posle islam jos nije pobedjen.
niti ovde niti u evropi i svetu.

Braco srbi! Islam mora biti proteran iz Srbskih zemalja.

Hvala tebi brate Radovane Karadzicu.
i hvala tebi brate Ratko Mladicu
za sve sto ste ucinili za Srbe.

KONJU FASISTICKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mulcu Bosanski,ovaj covek je upravu, jer tako je trebalo biti!!!
:cry:

Shinoda::
Bosna je Srpska domovina,Turci su Srbima macem nametnuli Islamsku Veru,i pored toga Bosna je Srpska zenlja,gde je samo Srbin pravan da Vlada.
Prek-juce u Srebrenicu,ohrabljivanje Muslimana,ako nije Americke diktatur u toj zemlji, to se nikad ne bi smelo desiti,jer danas ili sutra Srbin ce trazi svoje oduzete zemlje! ,a muje moz da ide gde misle da mu je bolje.

CIKLON B:
Evo danas ima vec 10 godina od kad smo oslobodili Srebrenicu! A sva je prilika da cemo morati opet. Izgleda da se muslimani opet slobodno setaju po Republici Srbskoj. Opet se oseca otuzni smrad loja, opet se cuje alakanje, Dizu se opet dzamije koje smo jednom srusili, danas se u Srebrenici balije setaju sa slikom nasera orica na majci. Organizuju marseve i parade. Dizu se opet turski spomenici.A Turske Bule sa automatima opet pozivaju na dzihad.

10 godina posle islam jos nije pobedjen.
niti ovde niti u evropi i svetu.

Hvala tebi brate Radovane Karadzicu.
i hvala tebi brate Ratko Mladicu
za sve sto ste ucinili za Srbe.

Једног дана запад ће нам захвалити на борби против исламске секте.

http://www.srb-obraz.org/
Никоме не дајте да лије нашу крв зато што је српска.
Миром на рат идите и ратом мир чините.
Љубављу на љубав идите, али крвљу крв српску браните.
----
Стеван Немања (1114 - 1200)

Бл:
Једног дана запад ће нам захвалити на борби против исламске секте.

http://www.srb-obraz.org/
Никоме не дајте да лије нашу крв зато што је српска.
Љубављу на љубав идите, али крвљу крв српску браните.
----

ej, БЛ,
исправно је:

Никоме не дајте да лије нашу крв зато што је срБска.
Љубављу на љубав идите, али крвљу крв срБску браните.
----
----
...ili se varam?

Ima i ona Hristova istina koja se prirodno nadovezuje.

NISAM DOSAO DA DONESEM MIR NEGO MAC.

Radi se o tome da se zlo a pogotovo islam nesme tolerisati. Vec se protiv zla treba boriti. Jer ko tolerise zlo on je isto ko i da cini zlo.

Verska prava se nemogu davati onima cija vera propoveda dzihad! Da li se i jedan narod moze osecati bezbedno ako njegov susedni ili manjinski narod u drzavi propoveda da sve ostale koji su druge vere i nacije treba poklati i na kolac nabiti.
Eto zbog toga ja uskracujem sva prava muslimanima i pozivam na nesto sto bi se moglo nazvati KONTRADZIHAD!

CIKLON B:
Radi se o tome da se zlo a pogotovo islam nesme tolerisati. Vec se protiv zla treba boriti. Jer ko tolerise zlo on je isto ko i da cini zlo.
Problem je što ti ne razumeš suštinu verskih sloboda. Pogledaj Kanadu, stotine aktivnih verskih zajednica, ali niko nikoga ne dira. Velika muslimanska zajednica sa kojom nema problema, takođe.

A zašto? Zato što je svakom dato pravo da sledi religiju koju hoće, i zato što niko nikome to pravo ne ugrožava. Moja je lična stvar hoću li u crkvu, džamiju ili biblioteku. I svako ima to pravo.

Problemi nastaju kada moroni pokušaju na silu da suzbiju nečije pravo na slobodu veroispovesti. Pogledajte bliski istok, mislite li da bi u Iraku bilo bombaša samoubica da nema Amera da im objašnjavaju šta je demokratija?

Problem je što agresivne budale ne shvataju da se tradicija danas ne menja silom! Vi koji zagovarate nekakvo proterivanje muslimana sa Balkana (gde oni žive već vekovima) niste ništa bolji od Amera koji uvode zapadnu demokratiju na bliskom istoku.

Takođe, mala digresija - neki verovatno ne znaju da je Ciklon B zapravo komercijalno ime za dezinfektans za čišćenje podova, a tek kasnije upotrebljavano u logorima za ubijanje ljudi. :shock:

CIKLON B:

Verska prava se nemogu davati onima cija vera propoveda dzihad! Da li se i jedan narod moze osecati bezbedno ako njegov susedni ili manjinski narod u drzavi propoveda da sve ostale koji su druge vere i nacije treba poklati i na kolac nabiti.
Eto zbog toga ja uskracujem sva prava muslimanima i pozivam na nesto sto bi se moglo nazvati KONTRADZIHAD!

Ове речи Господа Исуса Христоса, не могу се тумачити
на твој начин, МИСЛИ СЕ НА МАЧ ИСТИНЕ, А НЕ
НА ОРУЖЈЕ !!!

Ја се исто као и Ти залажем за жестоку борбу против
ЏИХАДА, али не можеш да генерализујеш, па
у Београду постоји знатна исламска заједница која
уопште не размишља о џихаду - зашто би неко
њих нападао. Муфтија Београдски се оградио и
упутио саучешће Лондону - и межу њима постоје
разлике које, ради мира, треба ценити и уважавати.

ja imam jako malo godina i znanja da bih mogao da sudim o drugim verama, a na kraju krajeva jako malo znam i o svojoj. trebaju proci godine i godine rada, dok se to ne promeni, a smatram da manje vise nikad necu biti u stanju da povedem ozbiljnu teolosku raspravu.

dzamije se ne smeju rusiti, kao sto je zapaljena ona NASA u beogradu, bajrakli dzamija. kazem nasa, jer ona prestavlja KULTURNU bastinu ovoga grada. kao podsetnik cu navesti da je ona jedna od najstarijih objekata u gradu - mladja jedino od Kalemegdana. Izvrsnog oblika, i ja kao neko ko prati arhitekturu mogu samo da se divim njoj. Nije vazno meni sto su nju izgradili turci, koji su uzgred budi receno sve ostale objekte po beogradu porusili (zato je ta dzamija i tako stara u odnosu na druge zgrade), meni je vazno sto predstavlja arhitektonsko remek delo. I jako mi je zao sto su je maloumnici palili.

Znam da je Karadjodje naredio paljenje svih dzamija u oslobodjenom beogradu osim njih par, i to je sa istorijske tacke dobro - jer gde su dzamije tu su i turci, gde su turci nema slobode - ali danas to vise nije tako. cuvajmo beograd.

mare_car:
ja imam jako malo godina i znanja da bih mogao da sudim o drugim verama, a na kraju krajeva jako malo znam i o svojoj. trebaju proci godine i godine rada, dok se to ne promeni, a smatram da manje vise nikad necu biti u stanju da povedem ozbiljnu teolosku raspravu.

dzamije se ne smeju rusiti, kao sto je zapaljena ona NASA u beogradu, bajrakli dzamija. kazem nasa, jer ona prestavlja KULTURNU bastinu ovoga grada. kao podsetnik cu navesti da je ona jedna od najstarijih objekata u gradu - mladja jedino od Kalemegdana. Izvrsnog oblika, i ja kao neko ko prati arhitekturu mogu samo da se divim njoj. Nije vazno meni sto su nju izgradili turci, koji su uzgred budi receno sve ostale objekte po beogradu porusili (zato je ta dzamija i tako stara u odnosu na druge zgrade), meni je vazno sto predstavlja arhitektonsko remek delo. I jako mi je zao sto su je maloumnici palili.

Znam da je Karadjodje naredio paljenje svih dzamija u oslobodjenom beogradu osim njih par, i to je sa istorijske tacke dobro - jer gde su dzamije tu su i turci, gde su turci nema slobode - ali danas to vise nije tako. cuvajmo beograd.
Posle onolikog pogroma svetinja od divljaka ti zalis dzamije?! Treba da gore, dobro je da gore. Ovde ne treba da postoje dosta nam ih je vise. Zasto mrzis svoju veru i svoj narod toliko?

eremita:
CIKLON B:

НА ОРУЖЈЕ !!!

Moje misljenje je da im nije za verovati nikada. Oni se ogradjuju od dzihada ako uslovi to nalazu. Zalazu se za mir ako ih je premalo za rat. Znamo turke valjda...

Posle onolikog pogroma svetinja od divljaka ti zalis dzamije?! Treba da gore, dobro je da gore. Ovde ne treba da postoje dosta nam ih je vise. Zasto mrzis svoju veru i svoj narod toliko?

crkve nase su palili divlji siptari, koji, veruj mi, ne polazu toliko na religiju. njihova religija je "albanizam", protokoli leke dukadjinija, ne islam.

otkud ti to da ja mrzim svoj narod? to je smesno sto ti kazes. :roll:

King 7:
Zasto mrzis svoju veru i svoj narod toliko?
Ono što tvoj mozak ne može očigledno da procesira je sledeće: AKO NEKO NE MRZI SVE OSTALE, TO NE ZNAČI DA MRZI SVOJ NAROD.

Pokušaj da napišeš ovu gore rečenicu, pa je okači na zid. Ako je dugo budeš gledao možda ti se ukaže njena suština. Uzgred, takvo razmišljanje nema blage veze sa pravoslavljem, a ovamo se busate nešto kako ste veliki Srbi i pravoslavci. Niste.

Sizif:
King 7:
Zasto mrzis svoju veru i svoj narod toliko?
Ono što tvoj mozak ne može očigledno da procesira je sledeće: AKO NEKO NE MRZI SVE OSTALE, TO NE ZNAČI DA MRZI SVOJ NAROD.

Pokušaj da napišeš ovu gore rečenicu, pa je okači na zid. Ako je dugo budeš gledao možda ti se ukaže njena suština. Uzgred, takvo razmišljanje nema blage veze sa pravoslavljem, a ovamo se busate nešto kako ste veliki Srbi i pravoslavci. Niste.
Ostavi ti moj mozak. Definitivno mrzite pravoslavlje i Srbiju i ne zalite sate i tastaturu da to pokazete. Valjda nastavljate svete tradicije NOB-a, ko zna. Ne propustate priliku da zaslinite za neprijateljem i dzamijama, tako divni i predusretljivi. Nijednom vas nisam video da ste pomenuli Srpska stradanja. Koliko hule samo na Boga, da ne pricam. Sta li ste vi okacili na zid, da mi je znati pa ste takvi.

nemoj tako King...
slažem se sa Sizifom kad kaže da
ljubav prema svom narodu, veri... ne isključuje poštovanje drugih tj. toleranciju prema drugima ...
dakle, ljudi mogu da vole svoj narod a da istovremeno poštuju,tolerišu, saosećaju sa drugima...
da nije tako, u Vojvodini bi davno bilo više grobova nego domova ...
i samo nas treba pustiti da živimo i radimo na miru, bez politike i takve filozofije.

gigule:
ljubav prema svom narodu, veri... ne isključuje poštovanje drugih tj. toleranciju prema drugima ...
To je tačno, ima li ikoga ko ne misli tako?
King 7:
Definitivno mrzite pravoslavlje i Srbiju i ne zalite sate i tastaturu da to pokazete.
Internet je moj posao, tako da uopšte ne žalim sate koje provedem pred kompjuterom. To da mrzim Srbe i pravoslavlje, to je smislio istio onaj deo tvog mozga koji sam malopre kritikovao - ne mogu mrzeti Srbe kad su mi roditelji Srbi, supruga Srpkinja i deca će mi biti Srbi. Ono što mogu, to je da ljude ne cenim po ličnoj karti i boji pasoša, jer znam da ima dobrih ljudi među svim nacijama. Ti to još nisi naučio, a mislim da bi trebalo da razmisliš o tome.
King 7:
Nijednom vas nisam video da ste pomenuli Srpska stradanja.
Ovde se govori o tome kako da stradanja prestanu, a ti govoriš o tome kako da se obnove i nastave. Jedan korak ka uspešnom stradanju Srba bio bi krenuti u spaljivanje džamija i etničko čišćenje, koje bi dovelo do novog prolivanja krvi. Tvoj tip čoveka izaziva ratove, jer ti nisi pacifista nego voliš adrenalin i krv. U Americi sam upoznao dosta takvih, to je mentalitet ljudi koji su nas bombardovali sa zadovoljstvom i iz vazduha ubijali kao miševe jer oni nas mrze isto onako kao što ti mrziš muslimane. A mržnja je uvek destruktivna.
King 7:
Koliko hule samo na Boga, da ne pricam.
Moje je pravo da verujem ili ne verujem. Moj odnos prema Bogu uopšte ne znači da ne poštujem ljude zato što veruju, baš naprotiv - veliki broj mojih prijatelja su vernici.

pozdrav,
ljudi niste u pravu............srbin je covjek u dusi,a to kako pise,nije brate bitno.Srbin si djelima!Dali je srbski ili srpski.........kome je to od nekog znacaja.Podrzavam recenicu SVI SU? SRBI RATKOVA I KARADZICEVA DJECA!To ljudi koji nisu bili u ratu i neznaju.Nisu svjesni njihovog znacaja i njihove velicine.Ja sam iz Sarajeva i svjesno mogu reci da sam SRPKINJA.Bila sam u ratu i dozivjela svasta.Zasto samo da odajemo pocast muslimanima,eto u Srebrenici?Zasto niko nije od GLAVONJA odao pocast nasim ljudima koji su izgubili zivot.Jeste li vi svjesni sta se sve desavalo Srbima u togu LUDIH GODINA?Niste,vecina vas,koji ste bili u svojim kucama,gledali nas bosu i gladnu djecu na TV.Ko nije dozivio rat,molim ga,da neprica o Srbstvu!Srbin treba biti u dusi!

Kako mislite da volite druge nacije ako ne volite svoju? Nisam cuo od vas nista dobro prema Srbiji od kako sam ovde ali sam cuo mnogo toga lepog za neprijatelje. Ja sam nacionalista, vernik i kao takav ja volim svoje neprijatelje. Mnogo sam lepog doziveo kod Nemaca, nekada sam se jako postovao sa siptarima. Ali, nikada nisam prelazio preko svog naroda. Niti su oni prelazili preko svog. Polazim uvek sa najbolje pozicije koju mogu naci i u najgora vremena sam se trudio da tim ljudima u inostranstvu prezentujem sebe kao Srbina kakav treba da bude svako. Ali, nikada se nisam bavio stvarima koje cujem od vas. Nemcu ili Francuzu je jasno kada im kazes da nema izvinjenja zbog Srebrenice iz razloga koje ponavljam ovde stalno. To je za njih razumno i normalno verovali vi ili ne. Oni su Evropljani. Kod njih postoji dostojanstvo i red. Znaju da postuju i razumeju. Oni bolje kapiraju sve nase zrtve nego domaci "Evropljani" ali nikad nece oprostiti uvlacenje i slihtanje, morate to shvatiti. Nigde necemo otici ako prostiremo cilime onima koji nam spremaju i dalje zlo. Mislite da je sve gotovo? Ruke se pruzaju, OK momci sa obe strane probijaju barijere, padaju granice? Varate se. Dosta je vise internacionalizma na temeljima bratsva i jedinstva, satrce nas. Pomalo mi lici ova zemlja na "Haj Brazil" iz filma.

Sizif:
gigule:
To je tačno, ima li ikoga ko ne misli tako?
King 7:
Definitivno mrzite pravoslavlje i Srbiju i ne zalite sate i tastaturu da to pokazete.
Internet je moj posao, tako da uopšte ne žalim sate koje provedem pred kompjuterom. To da mrzim Srbe i pravoslavlje, to je smislio istio onaj deo tvog mozga koji sam malopre kritikovao - ne mogu mrzeti Srbe kad su mi roditelji Srbi, supruga Srpkinja i deca će mi biti Srbi. Ono što mogu, to je da ljude ne cenim po ličnoj karti i boji pasoša, jer znam da ima dobrih ljudi među svim nacijama. Ti to još nisi naučio, a mislim da bi trebalo da razmisliš o tome.
King 7:
Nijednom vas nisam video da ste pomenuli Srpska stradanja.
Ovde se govori o tome kako da stradanja prestanu, a ti govoriš o tome kako da se obnove i nastave. Jedan korak ka uspešnom stradanju Srba bio bi krenuti u spaljivanje džamija i etničko čišćenje, koje bi dovelo do novog prolivanja krvi. Tvoj tip čoveka izaziva ratove, jer ti nisi pacifista nego voliš adrenalin i krv. U Americi sam upoznao dosta takvih, to je mentalitet ljudi koji su nas bombardovali sa zadovoljstvom i iz vazduha ubijali kao miševe jer oni nas mrze isto onako kao što ti mrziš muslimane. A mržnja je uvek destruktivna.
King 7:
Koliko hule samo na Boga, da ne pricam.
Moje je pravo da verujem ili ne verujem. Moj odnos prema Bogu uopšte ne znači da ne poštujem ljude zato što veruju, baš naprotiv - veliki broj mojih prijatelja su vernici.
Znas li zasto je doslo do spaljivanja dzamija?
Pa, ni ja ne zalim sate obzirom da sam poslom vezan za kompjuter ceo dan i da je ovde jedino mesto gde mogu da iznesem svoje misljenje i da odbranim svoju zemlju i veru onoliko koliko mogu na ovakav nacin.
Ipak, priseti se malo svojih ruganja a Boga, izjave da su mudzahedini verovatno sa razlogom sredili neke u Bosni i slicnih da ne nabrajam, umoran sam i sa malo vremena slobodnog. Zao mi je sto toliko toga ima bas medju Srbima a ponajmanje medju onima koje branite.

King 7:
eremita:
CIKLON B:

НА ОРУЖЈЕ !!!

Moje misljenje je da im nije za verovati nikada. Oni se ogradjuju od dzihada ako uslovi to nalazu. Zalazu se za mir ako ih je premalo za rat. Znamo turke valjda...

И ту си у праву... Турцима не треба веровати...

CIKLON B:

Није да желим да скрећем са твоје "дивне" теме, али ако су Срби по теби народ, напиши то великим словом да цео свет види, а оно Србских је ... благи, Боже!
Човече, малим словом и имаш једначење сугласника, или како већ гласи то српско граматичко правило, па закључи сам шта ти је чинити!

eremita:
King 7:
eremita:
CIKLON B:

НА ОРУЖЈЕ !!!

И ту си у праву... Турцима не треба веровати...
Uzivali su dosta ovde kao nepozvani gosti. Ne ponasaju se kako valja? Napolje. Tolerancije je bilo previse.

Сад се сетих Кинге 7 да је Муфтија београдски, када
је била спаљена џамија изјавио:

Па, нашој исламској заједници у Београду треба
17 (седамнаест) ђамија...

ја се смрзох... па не знам да ли толико има
Православних храмова у Београду ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back