"Svi su oni isti"

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Kao i što naslov kaže čemu takve generalizacije u vezama ili brakovima tipa
"Kasni sa posla,mora da se negde švalera"
ili ono "Zašto nećeš da se ljubimo i stavimo sa profilnu?"
Pa možda neko ne želi da deli svoji intimu sa svima,tipa "želim da ceo svet nas vidi kako se volimo"
Šta briga druge ljude o bašoj ljubavi,to je deo vašeg života i spavaće sobe a ne za javnost,osudite me koliko hoćete ali tako i ja smatram
a slučajno kad bih uleteo u neku besmislenu vezicu sa modernom devojkom odma bi bila fora "Što nećeš da nas ljudi vide,ti imaš drugu,ne voliš me" itd. itd.

Kapiram ja ljudi da imaju svoje mane i strepnje ali zar treba praviti neku dramu i onda generalizovati "Svi su oni isti" zato što jedan nije hteo ono što je drugi planirao...

To su ispadi nezrelih osoba koje rade sve u zivotu kroz neku pozu,vise za druge nego za sebe.Nesvesni su da druge ljude uglavnom boli sipak za njih i onda propustaju da se koncentrisu na sadasnji momenat sa osobom sa kojom su u vezi.Tu su i razne nesigurnosti kompleksi strahovi u pitanju.

To su ispadi nezrelih osoba koje rade sve u zivotu kroz neku pozu,vise za druge nego za sebe.Nesvesni su da druge ljude uglavnom boli sipak za njih i onda propustaju da se koncentrisu na sadasnji momenat sa osobom sa kojom su u vezi.Tu su i razne nesigurnosti kompleksi strahovi u pitanju.
:klap: neprestaješ da me iznenadjuješ !

U principu svako generalizovanje stvari je opasno i kontra produktivno.
Većina ljudi to radi i donosi tako zaključke na prečac i brzopleto, pa posle sve trpa u isti koš .
Kako reče red , mukica je to tih paćenih ljudi . Problem je što ovi drugi presvisnu objašnjavajući.

" Ljudi koji piju antišiz lekove, piju ih zbog onih koji bi trebalo da ih piju, ali ih oni ne piju " :D

Ma svi smo mi isti, ne mozemo samo da se otresemo pohotnih zena, nije nego.
A ovo tek online izjave ljubavi i sl. nije mi jasno. Ajde ovako, privatno, sto da ne, ljudi smo, a sada ja da facebook-u prosipam "ljubavi moja najmilija, obozavam te, cmok <3" ne.
Ni privatno to ne radim, a kamoli cu javno.

I to ne znaci da nekog ne volim, znaci samo da volim na neki svoj unikatni, i vecini cudan nacin.

Mnogo je lakše ubediti sebe da su svi oni isti, sve one iste, nego skontati da je problem možda zapravo u tebi.

Što se tiče društvenih mreža... pa ja prosto ne znam šta su ljudi radili pre interneta. Iks puta su me pitali, i to uglavnom devojke, kakva mi je to veza kad ni meni ni njemu na profilu ne stoji da smo u vezi. A gde su nam zajedničke slike? A što on ima sliku s drugaricom a ne s tobom? Jesi sigurna da je samo drugarica? A zar ti nije glupo da te taguju na sliku sa kolegom a nemaš sliku s dečkom? A jeste rekli jedno drugom šifre? Amaaaan, žene! :zcepanje: (Kulminacija-obrisasmo fejs oboje. :cool: :D )

Back