Сви ратови Николића и Вучића

Кога би пре одабрао, Тадића што пљује по сопственој држави и извињава се оним што су нам клали дедове или Николића?
Ако опозиција не нађе довољно квалитетног "играча" - ето Николићу још један мандат.

Pa za tebe znamo da ce birati Nikolica cak i ako se dokaze da ja pazario diplomu za 100 ojra, da potpise kapitulaciju
( mada je to SNS vec uradila), zapravo moze da rti radi sta i kada hoce, ti ces njega birati.
Pojma nemam ni sto se ovde javljas. Tema nema veze sa tvojom promocijom SNS-a.

U svakoj normalnoj drzavi i svaki iole normalan covek uvek krtitikiju vlast, svejedno da li ih je birao ili nije.

Samo maloumne budale misle da mora da uzdizu u zvezde one koji su birali pa cak i kada mi seiru po glavi.

Ja inace biram LDP.

Najdebilnije je misliti da uvek treba kritikovati vlast samo zato sto je vlast. Onda kada zasluzi treba je kritikovati. Samo stranacki i placeni ljudi to rade po difoltu, osim ako nisu maloumni pa to rade po svojoj prirodi.

Нешто ми се чини да Влада Народног Уништења неће издати гаранцију Трибуналу.
Међутим, могуће је да Шешеља пусте и мимо изостанка гаранције Београда, јер то су гусари.
Како су га држали 11 година у притвору, тако га могу и пустити из заробљништва ( "притвора"), и ебе им се баш. А за оне које нису дали гаранцију на њихово тражење, они имају лека..

Da ne uspeju da zavrse sudjenje za 11 godina... :roll: Pa i da je najkrivlji to je odavno trebalo da bude gotovo.

Ali bice pusten, na silu, ne sumnjam, pa taman stigao kratko pre sopstvenog kraja ovde. U Hagu izgleda ne zele mitologiju od smrti, kao kod Milosevica koji je umro tamo.

Najdebilnije je misliti da uvek treba kritikovati vlast samo zato sto je vlast. Onda kada zasluzi treba je kritikovati. Samo stranacki i placeni ljudi to rade po difoltu, osim ako nisu maloumni pa to rade po svojoj prirodi.
Tema je ovde nekakvi ratovi izmedju Vucica i Nikolica, a oni su jel, sada vlast.

I sada se ti meni obracas jer sam ja jel nekakav Bot DS-a, a biram uvek LDP, a niti su DS niti LDP ovde tema.

Ali nije ni SNS, vec nekakav prepostavljeni scenario kad i ako dodje Seselj.

Osim toga kad je korisnik rekao sta bi pre izabrao, prva si spocitala "promociju".

Pa korisnik ovde promovise sasvim otvoreno SNS, zasto mu ne bih nesto rekla.

Korisnik je isto sto i ti. Valjda dobijate neke beneficije jer se javljate i na topike na kojima bi trebalo da diskutujemo
o samoj temi, a ovde je tema Сви ратови Николића и Вучића .

njih dvojica vode pravu politiku ,politiku kakvu srbija i mora da vodi.

jedan covek kada bi vodiotakvu politiku stranci bi rekli da je lud ,lazljiv i nedosledan a ovako jedan vodi prorusku a drugi pronemacku i nije ni losa spoljna politika.

vidite da i rusi i nemci malo se svadjaju ,malo se gurkaju pa saradjuju.

Ti si zapravo genijalan, jedini si otkrio pozadinu sukoba, koji, u stvari, ne postoji. Oni prave budale od Rusa i Nemaca, iliti što bi rekao naš narod: "jednim dupetom na dve klupe".

Nekako mi se vraća u sećanje nečija politika koja je bila slična toj. Ah da...Miloševićeva politika. Odlično je povlačio poteze, zaista odlično, jedno što su se stolice razdvojile pa je doope tresnulo o pod, inače, nemam zamerki na takvu politiku.

Bože, ovi botovi su neverovatni. :lol:

Pa korisnik ovde promovise sasvim otvoreno SNS, zasto mu ne bih nesto rekla.

Korisnik je isto sto i ti. Valjda dobijate neke beneficije jer se javljate i na topike na kojima bi trebalo da diskutujemo
o samoj temi, a ovde je tema Сви ратови Николића и Вучића .

Ako tako krenemo evo i ja cu da kazem da valjda ti dobijas beneficije od tog LDP-a, cim tako dobro znas o istims.

Da ne pisem o slobodi misljenja koja tebi nije poznata, nego napad po svaku cenu, i kad ima utemeljanja i kad nema.

Na kraju koliko vidim pola odavde priznaje da su glasali za vlast a sad se kao "vade", pa sto ne spocitas njima "promociju"?

Nego je tema isuvise "spletkarska"da bih se bar ja dalje bavila njome, ima ko je za to placen.

Poslednja izmena:
Premijer je uzeo mnogo nestranackih ljudi, danas u svim vestima stoji da menja ljude u ministrarstvu privrede tako da se vraca Dinkiceva garnitura, Nikolicevi savetnici
a izgleda da ih ima brat bratu 135 komada kenjkaju kako je Tasovac nesposoban ministar jer uzima za saradnike ljude ( pa jos zene, ej zene:zcepanje:)
koje su ili tvrdo krilo LDP, ili nekakav desni DS. Fakat je ( kaze ovaj savetnik) da je SNS dobila izbore i da sada treba da sviraju u filharmoniji samo SNS-ovci,
a i da budu reditelji u pozoristu, kustosi po muzejima, horovodje:zcepanje:

četvrtak 26.06.2014 | 11:34
"Tasovac od kulture pravi cirkus"
Politika, Tanjug

Beograd -- Savetnik predsednika Srbije za kulturu Radoslav Lale Pavlović ocenio je da je ministar Ivan Tasovac nedorastao svojoj funkciji i da "od kulture pravi cirkus".

Pavlović u intervjuu današnjoj "Politici", takođe, ističe kao paradoks to što je SNS na izborima dobio preko 50 odsto, "a ministar Tasovac smenio je bukvalno sve kadrove SNS-a u svom ministarstvu i u republičkim institucijama".

"Znači, vratili smo se na 2000. godinu. Pitam ministra zašto u institucije dolaze militantni kadrovi LDP-a i desno krilo DS, pod plaštom priče da nije važno ko je iz koje stranke? Pa ne možete da se igrate sa parlamentarnim sistemom. Koliko sam ja informisan, oni su izbore izgubili, nacija je rekla da ih neće", kaže Pavlović.

Na pitanje o kome konkretno govori, on kaže da je reč o pet žena koje su izabrane u Upravni odbor Narodnog pozorišta.

"Nijedan muškarac, što nije u skladu sa dobrom praksom koja u Evropi postoji. Vidim vam osmeh na licu, ali da je reč o pet muškaraca vi biste me sigurno pitali zašto nema nijedne žene", rekao je Pavlović i dodao da, uz to, nisu imenovani svih sedam članova, a trebalo je.

"To počinje da izgleda kao cirkus, završiće kao cirkus jer sam ministar od kulture pravi cirkus. Nedorastao je svojoj funkciji, pijanista koji ne svira", kaže Pavlović.

Prema njegovim rečima, zakoni o kulturi su nam manjkavi, jer svaki nasleđuje prethodni, a uz to, ne držimo se zakona.

"Kažete da su direktori Istorijskog muzeja Srbije i Etnografskog muzeja smenjeni jer im je po zakonu istekao rok od godinu dana vršenja v.d. funkcije. A sam Tasovac je bio osam puta po godinu dana v.d. u Filharmoniji. Konkurs je odlična ideja. Ali, kad ministar ne prihvati predlog koji mu pošalje Upravni odbor koji je samo ministarstvo postavilo, jednostavno jer neće da ga prihvati, onda se ideja konkursa degeneriše", rekao je Pavlović za "Politiku".

Back