Svi naši politički analitičari

581772

581773

581774

Tešanović T.

Nemam ništa protiv momka ali iz aviona se vidi da je tanak sa politikom. Ako nešto i plasira kao svoje mišljenje, to je zapravo pokupio od svojih gostiju. U emisijama je snishodljiv, kao da se trudi da ne iznervira gosta. Sve vreme govori jednoličnim, umrtvljenim tonom, kao da nije jeo nekoliko dana. Emisija krajnje neoriginalna - dovede gosta i pusti ga da priča par sati.
Pa Tešu je teško nazvati komentatorom , možda sam nešto propustio ne sećam se da on često gostovao u drugim emisijama i nešto komentarisao , zapravo sećam se samo jednog gostovanja kada je tema bila ON. S druge strane pisati o Teši a ne pomenuti Vučićevića veliki je propust.
Neka moja rang lista ide ovako :
1. Vučićević
2. Krle
Pa pet mesta ispod ovih idu ostali.

Tešanović T.

Nemam ništa protiv momka ali iz aviona se vidi da je tanak sa politikom. Ako nešto i plasira kao svoje mišljenje, to je zapravo pokupio od svojih gostiju. U emisijama je snishodljiv, kao da se trudi da ne iznervira gosta. Sve vreme govori jednoličnim, umrtvljenim tonom, kao da nije jeo nekoliko dana. Emisija krajnje neoriginalna - dovede gosta i pusti ga da priča par sati.
ne samo Teša nego i ostala dva voditelja, baš me nervira taj snishodljiv, polušlihtarski odnos prema gostu

ne samo Teša nego i ostala dva voditelja, baš me nervira taj snishodljiv, polušlihtarski odnos prema gostu

Meni to ok, dosadili su mi oni kao pit bulovi, pa kada kao nešto čereče gosta, pa ko će biti bezobrazniji, pa provokacije ...

Posle se čudimo istom ponašanju običnih ljudi

Jedan period je bilo što je voditelj drčniji i bezobrazniji to je kao bolji . OBećković fazon, a nije se znalo ko je šupljiji da li gosti da li voditelj.

Back