Светско првенство у кошарци - Турска 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slazem se i ja da bi nam trebali oni, ipak nisu oni jos u nekim poznim igrackim godinama, mislim igraci sa 30-31-om godinom su u najboljim igrackim godinama.
Evo recimo pogledajmo Skolu, Gasola, Novickog i ostale............

Nije problem u njihovim godinama vec u njima i okolnosti su takve kakve jesu........i jbga sta je tu je

da li si ti procitao sta je covek napisao?

Prvi put navijala za Amere, e neka su one , ni ime necu da im napisem, 'odrali:lol:
Zao mi sto nije organizovan docek za kosarkese i vaterpoliste, ali mozda se ceka, DAJ BOZE, pa onda jedan veliki DOCEK, ZASLUZILI su ovo nasi SPORTISTI!!!!
Koliko su nam radosti i osmeha doneli:D

Sramota ...:( nisu oni krivi što su pokradeni...

i svaka čast tim ljudima koji su došli da ih sačekaju.

Trebao je neko iskusniji, ali ko?

Radmanovic - Posvadjao se sa Pesicem pred EP 2001, ovaj ga ipak povede na SP 2002, gde je trebao da bude vazan sraf koji bi kao iznanadjenje ulazio s klupe (Stojakovic je u nekoj emisiji posle SP pricao da su na treninzima pred SP u puno akcija uvezbavali da Radmanovic dobije cist sut), a on se posle prve utakmice opet posvadja s Pesicem, jede banane, i mi osam bitnih utakmica igramo s 11 igraca. Sledece godine napunice 31.

Rakocevic - Nikada mu necu oprostiti to sto je ispalio Duleta Vujosevica dva tri dana pred EP 2003, kada se nadurio zbog planiranih Duletovih koncepcija igre i napustio povredama i otkazima ionako oslabljen sastav. Svi znamo sta je radio na EP 2005, na SP sledece godine dobio je priliku da pokaze sta zna i pokazao je gomilu ispucavanja, zalitanja na ulaz ko muva bez glave. Sledece godine on ce imati vec 33.

Jaric - Slicna prica sa Rakocevicem, i on je iz sujete otkazivao ucesce kad god bi Rakocevic bio u sastavu. I on je pokazao sta ume kao vodja ekipe na EP 2007, kada su loptu mogli da dobiju samo Gurovic ili Milicic (i obrnuto). Naredne godine ce i on imati 33.

Stojakovic - Jeste mozda i najpoznatije ime u ovoj plejadi, ali od 2003 kada se povredio stekao sam utisak da on ni ne zeli vise da igra za reprezentaciju, jer je prethodno osvojio i EP i SP. Jeste da je bio najbolji strelac, ali je u kljucnim utakmicama i 2001 i 2002 godine uvek pruzao najslabije partije (u finalu sa Turcima 2001. dao je 15 poena, najmanje na celom turniru, jeste Argentini u finalu 2002. ubacio 26-7 poena, ali uz sut za tri 2-13, sledece godine na EP se takodje ispucavao). I on je umeo da otkazuje kad god je zeleo. Sledece godine ce imati 34.

O Vujanicu sam vec izneo svoje misljenje, da se ne ponavljam. Ako je trebalo zvati nekog iskusnijeg, on je bio najbolje resenje.

Dakle, mislim da ne treba vracati bilo koga od pomenutih, koji su vec zagazili u cetvrtu deceniju zivota, iskustvo ce doci, samo treba pametno voditi ekipu s klupe.

Radman je do sad trebao da bude nosilac repke..secam se 2003 nije igrao zato sto je hteo da napreduje , tako sto ce trenirati individualno preko leta:eek: PA sa repkom se najbolje napreduje !!! ima on svoje bubice :P

-Rakoc se naljutio na Duleta , zato sto je DOn Dule smatrao da je 3 plej-iza JAreta i Vujanica , realno i bio je tada

- A Darko sto nije igra ove god ??? Boli ga uvo

Radije bi imao u timu igraca kao sto je Paunic -decko zna sta treba da radi..zna da ce igrati 10 - 15 min , i zadovoljan je

a ne ove "ZVEZDE"

Argentina je bila u finalu SP 2002 još gore pokrađena.

Argentina u finalu 2002 nije pokradena jer cak i ako poslednji napad jeste bio greska, a nije, sudije nisu navijale cele utakmice kao ovde. Cak je Argentincima dozvoljena tradicionalno prljava igra i mnostvo zalbi i protesta i pritisaka na sudije. Ali to je njihov pederski stil. Omali Skonokini jednostavno nije mogao da provuce loptu pored visokih ruku Divca i Jarica koji su se trudili da ga ni ne pipnu telom. U padu je ocesao Jarica o telo i promasio pokusavajuci da iznudi faul. To, pogotovo u tim trenucima, ne bi dosudio niko sa imalo mozga. U produzetku ako se ne varam, Argentina nije dala nijedan kos iz igre. Pobedio je za dve klase bolji tim. Sve drugo bila bi monstruozna nepravda.

Читам ове коментаре како би наводно било боље да играју "звезде" типа Јарић,Миличић,Ракочевић,Радмановић...па да је неко од њих играо Србија не би ни била у прве четири светске екипе.Већ смо видели како изгледа кад су они "главни".Осим тога нико од ових "звезда" није играч који би имао срца да пар секунди пре краја убоде тројку шпанцима,на пример.Апсолутно нам не требају,екипа и даље треба да се базира на младим и нормалним играчима.

:confused: ko je to rekao :think: ?
Zna se dobro kakvi su,i sta znaju da prirede,ovde je bilo reci o necemu drugom.Ponavljam ovim momcima svaka cast.
Rekao sam kako odredjeni igraci igraju na vrhunskom nivou i daju sve od sebe, dokle god mogu (u drugim reprezentacijama) ,a paralelno se reprezentacija i podmladjuje.
Dok kod nasih to ne moze,sto je i mr Kiza objasnio ,jer jednostavno su kao rogovi u vreci,ne podnose se,nece da se dodaju....sad da ne nabrajam.
Pa zamisli da su igrali Stojakovic(da ne siluje kos),pa Milicic (da zakuca sve daske koje mu fale :lol: ),pa Jaric (da se ne manekenise)....Vujanic,e zaista ne znam zasto njega nije poveo :confused: ,mislio sam da ga jos muce povrede a zatim sam negde procitao njegov demant,mislim da je to jedina Ivkoviceva greska :think: .Pa u tom slucaju mogli su Turci da imaju jos petoricu sudija :lol: a islim da bi i Ameri pali.

Slazem se i ja da bi nam trebali oni, ipak nisu oni jos u nekim poznim igrackim godinama, mislim igraci sa 30-31-om godinom su u najboljim igrackim godinama.

Moderna kosarka se bazira na igracima do 25 godina tj. onima koji su zeljni dokazivanja radi daljeg pravljenja boljih ugovora. Sta ima da se dokazuju oni koji su vec napravili igracku karijeru tj. zaigrali za najbogatije klubove. A prica za igranje za nacionalnu selekciju iz patriotskih razloga vise ne pije vodu. Reprezentativci Turske su dobili po 500.000 eur ponaosob za plasman u finale.

O, novo svinjce na avataru. Cist aut. Strasno.

Ja sam odmah to komentarisala na you.tube...mi u kuci smo govorili"Aut,Aut covece..aut"
a onda smo ono..."ma, nije.."
Posle nisam bila sigurna, ali sam ipak pisala na you.tube da jeste:lol:
I eto-jeste:D
I ne samo to..nekako mi je smrdela ta utakmica.:D
sad me zivo zanima da li ce ova konstatacija i snimak imati nekog efekta?
Najvise me uvredila izjava njihovog trenera povodom ovog auta..kao "izgubili ste, Srbi-imajte stila...itd."?:D
Koja ironija...oni imaju stil za kradju,to smo videli:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back