ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.929
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Penal kao kuća. Kako ovo nije video Var? Ovo je veliki propust na ovom nivou. Treba da se cela sudijska ekipa na terenu i u Var sobi otpusti i vise ne sudi medjunacionalna takmičenja.
Tad nije postojao Var. Glupo je zaliti se na to. Onda treba da se ponisti gol Nemckma iz Južne Afrike 2010. protiv Argentine ili Engleske ne secam se.A što nije priznat gol Runaldu u Beogradu, kome treba da se zahvali, ušla cela lopta u gol.
Pa da potvrde penal.Što bi gledao?
Argentina Hrvatskaza Ronalda iz Brazila
Ko hoćeš da pobedi ? Ko igra ?![]()
Svi smo videli loptu iza linije.Tad nije postojao Var. Glupo je zaliti se na to. Onda treba da se ponisti gol Nemckma iz Južne Afrike 2010. protiv Argentine ili Engleske ne secam se.
znači za agentinuza Ronalda iz Brazila
Ko hoćeš da pobedi ? Ko igra ?![]()
Svi me nerviraju pomalo. Razmišljam , volim Francusku ali u fudbalu sad baš i ne. Neka Hrvati budu prvi , ko **** ostalenervira me mesi, a ovi što idu na penale još više. al šta ćeš jedan mora da izvisi
ma ja potajno bi voleo francuzi, živeo sam tamo jedno vreme, ali i takođe bi sad voleo da marokanci osvojeSvi me nerviraju pomalo. Razmišljam , volim Francusku ali u fudbalu sad baš i ne. Neka Hrvati budu prvi , ko **** ostale
Kako ti kažeš , tako ću i ja.ma ja potajno bi voleo francuzi, živeo sam tamo jedno vreme, ali i takođe bi sad voleo da marokanci osvoje
dosta više evropa i južna amerika
malo afrikaneri
u oni su jakija sam za eskime iz tanganjike
Englezima je ispod časti da nameštaju sebi utakmice
Uostalom FIFA je leglo tu dominiraju germani , višijevska francuska i ostali iz trojnog pakta.
Čista kradja.A što nije priznat gol Runaldu u Beogradu, kome treba da se zahvali, ušla cela lopta u gol.
Nemoj tako...meni ovo više liči na reviju
hrvatska u poslednjem trenutku jedan jedini šut i gol.
ču marokonci u polufinale
argentinci muku mučili, sudija se šteko mesiju
francuzi igrali mačke i miša sa englezima, daju im go, pa ih puste, pa im opet zabibere, pa im opet nameste penal.
razočarenje žešće
neću ništa da kažem, sem da mi je sumnjivo sve to.Nemoj tako...
Hrvati su kako kažu naši vajni stručnjaci Agram Mstislav i Frtajler, znalački veštinom vele majstora RAZBILI Brazil...
Gledali su utakmicu pod opijatima
zezo se ti ili ne mislim da si u pravuTreba ponovo da se igra prvenstvo, ovo je neizdrživo šta rade Centri Moći.
Nebuloze teorija zavera, milijarde ljudi gleda fudbal ovih dana, samo su ovde najpametniji.zezo se ti ili ne mislim da si u pravu