Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prekrasno da su oni ispali..iako jednom će i oni nešto uzeti. Lakše će biti s Francuzima nego s njima, ako do toga dođe. Englezi bi bili napaljeniji protiv nas a i općenito jer ganjaju prvi trofej nakon 1966. A jebeno su kvalitetni i fizički snažni.

Ako dođe do utakmice s Francuzima sigurno nećemo igrati sa ozlijeđenim i nespremnim golmanom kao zadnji put a i valjda nećemo skriviti penal i auto-gol. Previše bi bilo.
Mada, moguće je da ta utakmica bude i za 3. mjesto jelte.

Argentina se čini nervozna, ako ih uvedemo u svoj đir eksplodiraće kao gnojni čir. Biće prljavo, gadno, musavo. Krljanje.
Nema većeg gušta nego opaliti kvalitetnu zidarsku iza bahatih ušesa južnoameričkih rasula od država. Brazil je dobio svoje, next please.

Nema većeg gušta nego opaliti kvalitetnu zidarsku iza bahatih ušesa južnoameričkih rasula od država. Brazil je dobio svoje, next please.
A ti si nebahat? Samo si ljubomoran ko sva stoka sitna zuba opterecena tudjom bahatosti.
Mesi Ronaldo Neimar sve su to izvori zavisti stoke koja uvjek svoju nesposobnost iskaljava na ljudima koji su krvlju znojom trudom dosli do visina.

Razumem tvoju poentu ali i dalje tvrdim da Dalić ima mnogo širi izbor kvalitetnih igrača na osnovu kojih može da modeluje tim nego Piksi. Mi nemamo ni krštene bekove a kamoli rezerve. Na sredini terena isto nemamo adekvatne zamene. A ko će tek da zameni Vlahovića i Mitrovića?

Imas npr Tedica koji igra za Man City rezervnog napadaca, trenutno je na pozajmici u Barnsliju,mlad 23 godine.Ne mora biti u top formi.Svakako mu treba dati priliku u narednim utakmicama selekcije

Npr prijateljskim za pocetak

Igra jake utakmice vec

Treba za pocetak uzeti sve igrace Srpske koji igraju napadace u sledecim ligama:Italijanska,Spanska,Njemacka,Francuska,Engkeska,Turska,Holandska i uzmi jos 2 najace lige

Nebitno koji je klub je u pitanju,sve ih rotirati u selekciji neke od njih kroz prijateljske neke kroz zvanicne utakmice.I pratiti njihov napredak do pocetka narednog Ep,pa i SP

Koliko njih nije dobilo sansu jer igraju za neki tim koji je 10 na tabeli u Italiji ili Spaniji...

Nebitno svi moraju biti rotirani.Imam osjecaj kao da su Mitrović i Vlahovic vec osigurali mjesto u selekciji dok ne posijede.To je uzas

Jer od njih nema boljih,sve je to veliko pitanje.Takuma Asano nije imao bolje ocjene od Vlahovica i Mitrovica,pa je za Japan 5 puta vise pokazao nego ova dvojica za Srbiju.

Poslednja izmena:
318873554_917828082932354_5877311447250388711_n.jpg

Dalje ide srećniji tim,ne umanjujem uspjeh već potcrtavam razlliku u kvalitetu.Tvoja reprezentacija je pokazala karakter u toku utakmice igrajući po planu,koliko su im ovi omogućili s tim što su Brazilci imali svoje šanse koje nijesu iskoristili osim ove jedne.To uvijek predstavlja rizik,da visiš o golu prednosti.I upravo to što su tvoji igrali i dalje pokazuje karakter tima.Ali se kad pogledaš kako je Brazilac pokušavajući da orme lootu Modriću a samo dao for istom koji ovaj koristi da asistira asistentu za gol ne mogu oteti utisku koji imam.Da tvoji prosto imaju sreću na prvenstvima svijeta.I da je nesrazmjera značajnih njihovih uspjeha na SP u odnosu na postignuti najveći uspjeh na EP(jedno četvrtfinale) vidljiva.Ja se bolje razumijem u analizu astroloških faktora nego fudbalskih pa i govorim iz ugla gdje više znam.Logika fudbala a možda i vjerovatnoće bi rekla da sad na narednom EP idete visoko.Idući onom logikom,pa u formi ste.Ja kažem da se slično na evropskim prvenstvima neće desiti jer postoji i ova logika astroloških faktora.I koju naravno gleda samo rijetki broj njih.Ali toj logici vrijeme potvrđuje ispravnost.Činjenice potvrđuju zapravo.Ja se ne bih iznenadio kad bi na kraju tvoja reprezentacija osvojila titulu prvaka svijeta jer karte koje sam napravio uoči SP govore da je i to moguće.
Kao jedinu reprezentaciju koja po mojoj analizi ima približan astrološki faktor sreće za uspjeh na ovom SP izdvajam Portugal.I na koji sam tipovao na samom početku SP slijedeći logiku karti.
Malo Portugal astrološki omanuo :roll:

Opet i tu pricas svasta.Urugvaj je vec 2010 igrao polufinale i zadnji Mundijal cetvrtfinale ispao od Francuske

Urugvaj je fudbalska sila.2 puta sampioni svijeta.U zadnjih 20 godina bili su 2 puta prvaci Juzne Amerike

I dali Suareza,Kavanija,Sevatona,Godina,Musleru,Forlana nekada Franceskolija ...
Ok. Za tacno za Urugvaj. Sve ono ima Urugvaj što Hrvatska nema. I točka. Kad dodju na sledeća dva Eura u polufinale i na sledeće SP isto do polufinala onda kazi da su sila postali. Hoćeš da mi kazes da je Hrv postala sila kao Siti? Za sad jos. Dva stizanja do polufinala i jedan preskok u finale na SP i F4 u LN jesu uspeh, ali ne jos toliko veliki da su velesila.

Ok. Za tacno za Urugvaj. Sve ono ima Urugvaj što Hrvatska nema. I točka. Kad dodju na sledeća dva Eura u polufinale i na sledeće SP isto do polufinala onda kazi da su sila postali. Hoćeš da mi kazes da je Hrv postala sila kao Siti? Za sad jos. Dva stizanja do polufinala i jedan preskok u finale na SP i F4 u LN jesu uspeh, ali ne jos toliko veliki da su velesila.

Nisu velesila.Al su trenutno bolji tim i od Brazila i Argentine.Nikakvo nije iznenadjenje sto su medju 4 najbolje.To je i bio njihov cilj prije Mundijala

Nisu oni srecno ili slucajno dobili Brazil.Oni pobjedjuju 4 zadnje godine sve te ekipe nivoa Brazila ili malo slabije.To ako je za tebe to iznenadjenje za njih sigurno nije

Nataša ima pravo, sve se namešta da Rvati i Francuzi opet budu u finalu
Meni je blize finale Francuska/Argentina pod uslovom da Argentina dobije Hrvatsku u 120 min igre.Ako udju u penale nema im spasa ..Ona hobotnica u Hrvata na golu ima šarene oci...Njemu bre sutiraju penale u strahu i panici ..Markinjos 4 penal sutira svom snagom jer bi im sve normalne suteve odbranio.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back