Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako nije iznenađenje? Pored Španije, Engleske, Portugala, Nemačke, Holandije, Argentine, Brazila. Iznenađenje u rangu da je umesto njih Australija, Danska, Maroko kao sto jeste, Švajcarska, Urugvaj, Ekvador, Japan, Senegal.

Opet i tu pricas svasta.Urugvaj je vec 2010 igrao polufinale i zadnji Mundijal cetvrtfinale ispao od Francuske

Urugvaj je fudbalska sila.2 puta sampioni svijeta.U zadnjih 20 godina bili su 2 puta prvaci Juzne Amerike

I dali Suareza,Kavanija,Sevatona,Godina,Musleru,Forlana nekada Franceskolija ...

Mislim da Hrvatska i ovog puta ako dođe do finala nema šanse protiv Francuske. To je ekipa koja joj nikako ne leži jer ima i fizikalije i disciplinu i suv kvalitet. Zato su i svetski prvaci. No, ako ponovi finale to će biti još jedan megauspeh tako da nije ni bitno ako izgube. :)

Francuska je slabija nego prije četiri godine, Hrvatska je jača. Ako do te utakmice dođe sigurno je da si Hrvatska neće zabit sama dva gola kao u finalu iz Rusije. Pretpostavljam da bi moglo biti opet neko mrcvarenje i penali, a zna se ko pobjeđuje kada dođe do jedanaesteraca.

Andjele, ukoliko se u finalu nadju -U-stase i vrancuska rasna tragedija, za koga ces navijati, odnosno, tko ce ti biti manje mrzak?

Čak i da igraju Albanija i Hrvatska navijam za Albaniju

Dakle uvek i isključivo za protivnike hrvata .. a što se tiče fr reprezantacije nisu krivi pripadnici crne rase što su pošli za svojim bogastvom u Francusku i što im i tamo jedini beg od bede da budu savremeni gladijatori

Odvratno mi je bilo kada se slave kao multi kulti u službi promocije neke pljačkaške ideologije kao što je bilo kada su pobedili na jednom SP (vreme Zidana)

francuzi i argentici su već osvajali, sad malo drugi, po mogućstvu marokonci
Ma nije to problem vec igra.
OK sasvim je u redu da igras onako kako znas.
Pa onomad je i Grcka osvojila Evropsko defanzivom.
Meni se licno dopada nacin na koji Francuzi igraju.
Sinoc su pobedili iako su bili nadigrani.
To je velika i sampionska ekipa.

Ma nije to problem vec igra.
OK sasvim je u redu da igras onako kako znas.
Pa onomad je i Grcka osvojila Evropsko defanzivom.
Meni se licno dopada nacin na koji Francuzi igraju.
Sinoc su pobedili iako su bili nadigrani.
To je velika i sampionska ekipa.
znaš kakvi smo. kad naši igraju ebe mi se kako će igrati važno da pobede. kad drugi igraju hoćemo da vidimo lepu utakmicu.
i moj favorit dok nije počeo mundijal je bila francuska ali realno dozlogrdili su mi svi ti jedni te isti da se vrte.

ako se sećaš ranije bio je kup šampiona, kup uefa i kup kupova. to je bilo poštenije. sad samo lova u pitanju

znaš kakvi smo. kad naši igraju ebe mi se kako će igrati važno da pobede. kad drugi igraju hoćemo da vidimo lepu utakmicu.
i moj favorit dok nije počeo mundijal je bila francuska ali realno dozlogrdili su mi svi ti jedni te isti da se vrte.

ako se sećaš ranije bio je kup šampiona, kup uefa i kup kupova. to je bilo poštenije. sad samo lova u pitanju
Saglasan sam.
Novac ce na kraju sve da dovede do momenta kad ce da eksplodira.
Pa cemo nazad, ne u vreme Mose i Tirketa, jer je to nemoguce...
nego u vreme kad su milionski transferi bili moguci samo za Maradonu i Platinija.

Argentina mi i dalje ne izgleda kao tim koji moze da osvoji Mundijal. Igracki, Hrv, Fra, Eng i Por su ispred Argentine, ali ko zna. Osvajale su i gore selekcije trofej.
Mi Hrvati™ imamo neke neriješene račune s Francuzima pa bi se rado osvetili u finalu. Raspale gaučose smatramo riješenima i pospremljnima u onaj mali džepić na 501.
Argentina who?

FB_IMG_1670708014199.jpg

Hrvatska na ovom Mundijalu je igrala bez:

Mandzukica,Vrsaljka,Subasica, Rakitica,Rebica,Pivarica i Badelja

Bez svih njih opet su u polufinalu.Karakter imaju nebitno ko im igra.Cinjenica

Na ovom Mundijalu dovedeni su: Majer, Livaja,Gvardiol,Livakovic,Orsic,Juranovic i Sosa

Nebitno ko im igra.Imaju kult reprezentaciju i najaci karakter
Ali imaju i suv kvalitet. Imaju daleko veću bazu dobrih igrača nego Srbija a neki od vodećih reprezentativaca su im i dalje u domaćoj ligi. Pretpostavljam da imaju bolji sistem i trenere.

Ali imaju i suv kvalitet. Imaju daleko veću bazu dobrih igrača nego Srbija a neki od vodećih reprezentativaca su im i dalje u domaćoj ligi. Pretpostavljam da imaju bolji sistem i trenere.

Nemaju vecu bazu igraca.Imaju bolji sistem rada.Njima je svejedno ko igra.Dalic bira Igrace koji su uklapaju u njegov sistem igre.Ne bira on nuzno najbolje ako mislis da u Hrvatskoj nema boljih Igraca od Majera,Pasalica i Livaje npr naravno da ima.Al trener ne treba da vodi na Mundijal najbolje Igrace nego one koji se najbolje uklapaju u njegov sistem i zamisao igre.Zato su bolji od nas.

Tu je jedino Modric pa i Lovren nivo za sve.Ostali se prilagodjavaju zelji trenera.

A u Srbiji nemas sistem rada.Nego optercenje time da moraju da Igraju igraci koji su najpraceniji i igraju u najboljim klubovima.Dio njih treba dovesti na Mundijal ne sve.Ti pravis tim a ne izlozbu najboljih automobila

Kao kada kupujes auto za teren.Kupis auto koje ti u tom trenutku najvise odgovara iako pored tog auta koje si izabrao,postoje neka druga auta koja su bolja i skuplja od tvog auta a koje ti nisi izabrao iz raznih razloga.Tako biras i Igrace za Mundijal.

Lijepe cipele su skuplje od cizama.Ali ako je ulica puna lokvi.Tebi u tom trenutku trebaju cizme i ti ih biras.Tako i trener za svaku utakmicu ima Igrace koje rotira

Murinjo kada je dosao u Inter najurio je Krespa da bi doveo Milita

Tada su mu svi govorili da je lud,nema pojma o fudbalu tipa Krespo je bolji Igrac od Milita

A Murinjo im je rekao da je Krespo 4 puta bolji igrac od Milita.Al da je za Inter i nacin igre koji on zeli da napravi u Interu,Milito bolji izbor,ne bolji Igrac.Bolje se uklapa.To je izbor na osnovu nacina igre koji on zeli da napravi u klubu u kojem je dosao da bude novi trener

Za Krespa nije bilo mjesta u njegovoj igri.To je sistem igre.

Prekrasno da su oni ispali..iako jednom će i oni nešto uzeti. Lakše će biti s Francuzima nego s njima, ako do toga dođe. Englezi bi bili napaljeniji protiv nas a i općenito jer ganjaju prvi trofej nakon 1966. A jebeno su kvalitetni i fizički snažni.

Ako dođe do utakmice s Francuzima sigurno nećemo igrati sa ozlijeđenim i nespremnim golmanom kao zadnji put a i valjda nećemo skriviti penal i auto-gol. Previše bi bilo.
Mada, moguće je da ta utakmica bude i za 3. mjesto jelte.

Argentina se čini nervozna, ako ih uvedemo u svoj đir eksplodiraće kao gnojni čir. Biće prljavo, gadno, musavo. Krljanje.

Nemaju vecu bazu igraca.Imaju bolji sistem rada.Njima je svejedno ko igra.Dalic bira Igrace koji su uklapaju u njegov sistem igre.Ne bira on nuzno najbolje ako mislis da u Hrvatskoj nema boljih Igraca od Majera,Pasalica i Livaje npr naravno da ima.Al trener ne treba da vodi na Mundijal najbolje Igrace nego one koji se najbolje uklapaju u njegov sistem i zamisao igre.Zato su bolji od nas.

Tu je jedino Modric pa i Lovren nivo za sve.Ostali se prilagodjavaju zelji trenera.

A u Srbiji nemas sistem rada.Nego optercenje time da moraju da Igraju igraci koji su najpraceniji i igraju u najboljim klubovima.Dio njih treba dovesti na Mundijal ne sve.Ti pravis tim a ne izlozbu najboljih automobila

Kao kada kupujes auto za teren.Kupis auto koje ti u tom trenutku najvise odgovara iako pored tog auta koje si izabrao,postoje neka druga auta koja su bolja i skuplja od tvog auta a koje ti nisi izabrao iz raznih razloga.Tako biras i Igrace za Mundijal.

Lijepe cipele su skuplje od cizama.Ali ako je ulica puna lokvi.Tebi u tom trenutku trebaju cizme i ti ih biras.Tako i trener za svaku utakmicu ima Igrace koje rotira
Razumem tvoju poentu ali i dalje tvrdim da Dalić ima mnogo širi izbor kvalitetnih igrača na osnovu kojih može da modeluje tim nego Piksi. Mi nemamo ni krštene bekove a kamoli rezerve. Na sredini terena isto nemamo adekvatne zamene. A ko će tek da zameni Vlahovića i Mitrovića?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back