Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamislite igra Engleska npr a sudi joj neki sudija iz Australije,Novog Zelanda ili Amerike ,Kanade tamo gdje su njihove bivse kolonije, njihovo govorno podrucje.I sad ce to sudjenje da bude fer

Tako je Srbija Svajacarska sudio Feliks Brih Njemac koji je rodjen u Svajcarskoj al eto formalno se vodi kao Svajacrac.A bilo je utakmica igra Brazil sudi im Portugalac

Neutralan sudija znaci da ima drugo drzavljanstvo,drugu naciju,drugi jezik prica i da je druge rase.Pozeljno bi bilo

Ako igraju npr Evropljani protiv Afrikanaca neka sudi melez...

Provicirali su ih svjesno kada su ovi dosli na 2 2 da ih poremete psihicki ili da ih isprovociraju crveni karton.A sudija nije dao crveni karton igracu Argentine sto je loptom napucao klupu Holandije.

Pazite igraju mec Argentina i Holandija.A mec sudi Spanac

Znaci to po pravilu treba zabraniti da mec Argentine sudi sudija sa Spanskog govornog podrucja.

To je isto kao da igra Holandija i mec joj sudi neki Belgijanac
Да а и просто је невероватно да поред 15 жутих не буде бар један црвени...не памтим такву утакмицу...судија се погубио скроз...

Да а и просто је невероватно да поред 15 жутих не буде бар један црвени...не памтим такву утакмицу...судија се погубио скроз...

Nije se pogubio nego je Katalonac iz Spanije.Vjerovatno je i privatno navijac Fk Barselona i ljubitelj Mesija bio dok je igrao tamo

Sve i da nije,Sudija meca i igraci Argentine pricaju Spanski jezik.Ja sam gledao spansku emisiju Chriringuito de Jugones prenosili su preko live chata mec Argentina i Holandija.Svi su Spanci navijali za Argentinu.Dosta Argentinaca zivi u Spaniji

Vidio si kako im je penal odma sudio Spanac bez razmisljanja.Vecina sudija ono ne bi sviralo za penal.Kada ruse Depaja u 16 metara Arg,ovi traze Var a sudija nece da cuje odmahuje rukom

Sećam se na jednom svetskom, valjda igrali Holandija - Portugal, isto kiša žutih a bio je i crveni valjda. Sudija Rus. :mrgreen:

Evo na wiki. :mrgreen:

The Battle of Nuremberg (Portuguese: Batalha de Nuremberga, Dutch: Slag van Neurenberg; also known as the Massacre of Nuremberg) is the nickname of a football match played in the round of 16 of the 2006 FIFA World Cup between Portugal and the Netherlands at the Frankenstadion in Nuremberg on 25 June 2006.[3] Russian referee Valentin Ivanov issued a FIFA World Cup record four red cards and 16 yellow cards, setting a new record for cards shown at any FIFA-administered international tournament.

Била би фора да је после утакмице дошло до опште туче тад би доживљај био комплетан...јесу Аргентинци прљави и покварени али јуче ни Холанђани нису заостајали...:mrgreen:

Naravno kada Spanac sudija im daje sumnjiv penal bez provjere Vara.Svira protiv njih 90 minuta.Traze mu u par situacija Var ovaj odmahuje rukom

Ovi su poludjeli Holandjani kad im je igrac Argentine napucao klosarski klupu.A Sudija mu nije dao crveni karton,to je prevrsilo svaku mjeru.I onda su ustali igraci Holandije svi logicno,napucali im klupu pa ko ne bi

Brazil je bio dosta bolji nije upitno hr se provukla ali i kad se provuces i tu treba srece i nesto znanja.Onaj Neimar i Vinisius meni izgledaju kao drogirani.Da mere vreme na 100 metara ispod 10 sekundi bi trcali.Nije upitan brazilski tehnicki momemt i masta.Tu su najbolji ali ona trka i izdrljivost mi deluje sumljivo.Ni Argentina im ne parira u tome .
Sad ce hr i Argentina na penale bez brige.
Stalno menjam mišljenje za koga navijam . Posle sam navijala za Argentinu pa mi bilo žao Holandije. Oni ljudi ispadoše stalni tragičari , što oni da ne osvoje jednom SP.

Screenshot-20221210-112247-Twitter.jpg
Zar računamo i ove koje su slučajno i na sreću igrale?

Nisam ironična !

Na duge staze boli ih uvo,na kraju krajeva sudija je unistio mec sudeci za Argentinu.Holandija ne mora biti sampion u fudbalu kao da je to najbitnija stvar u zivotu.Holandija mozda i za 100 godina osvoji taj Mundijal,dok Argentina ni za milion godina nece imati ekonomski standard,uredjenu drzavu modernu i razvijenu kao Holandija.Argentina moze biti samo u fudbalu sampion u svim drugim oblastima zivota je luzer.Nacija koja zivi na kreditnim zaduzenjima,mladi im bjeze iz drzave sanjaju Evropu.Njima je fudbal jedina radost u zivotu.Drugih skoro i da nemaju

Читао сам негде да је давно 30-их година прошлог века избио рат између Парагваја и Уругваја због једне фудбалске утакмице... :rotf:

Mislim da si pogresno cuo, to je takozvani "fudbalski rat" izbio izmedju El Salvadora i Hondurasa (koji je trajao 4 dana a bio je poznat jos i kao 100-casovni rat) i nije izbio 30-ih godina vec u Julu 1969. godine nakon utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 1970. u Meksiku.

Definitivno su najlosiji komentatori u Srbiji pocevsi od pracenja sopstvene reprezentacije do tudjih.

Nekako sam oduvek bio utiska da od kako je Milojko Pantic prestao da prenosi meceve reprezentacije da smo tad i izgubili kult reprezentacije, na neki nacin on je bio zastitno lice i "maskota" nase reprezentacije, slicno kao Sarenac u kosarci. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back