Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebali bi dobit Iran nakon te Nigerije. I nije im falilo sreće nego su pokradeni. Regularan gol im je poništen.Kad smo vec kod BiH, njima je 2014. falilo samo malo srece da prodju grupu protiv Nigerije.![]()
Pre je Danilo iz Brazila zasluzio crveni zbog udaranja Juranovica u glavu.
U HRT studiju je netko povukao pitanje hoće li Kovačić biti u stanju nositi HR vezni red kada se za 30 godina umirovi Luka. Također je postavljeno pitanje s kim će Luka igrati u obrani kada se umirovi Gvardiol.
U HRT studiju je netko povukao pitanje hoće li Kovačić biti u stanju nositi HR vezni red kada se za 30 godina umirovi Luka. Također je postavljeno pitanje s kim će Luka igrati u obrani kada se umirovi Gvardiol.
Od Svjetskih prvaka nismo tukli samo Urugvaj. Govorim o službenim utakmicama. A od Europskih prvaka samo Portugal.
Ma znam. Namjeste to zemlji od 3.8 M stanovnika. Tako se isplati svima. To je ta logika. Ovo da ne čitam, mislio bi da me netko laže.Naravno da hoće kada im nameštaju utakmice
Mogu od 45 godina igrati .. što im teško
Od Svjetskih prvaka nismo tukli samo Urugvaj. Govorim o službenim utakmicama. A od Europskih prvaka samo Portugal.
Dobijaju tako što im se namesti rezultat
Par sudijskih "pogrešaka" i eto njih kao pobednika
Fudbal je dotakao dno dna
najjači smo i igramo najljepše i najlepršavije i najljepši smoSve se može kad se namesti utakmica
Aj pokrite se ušima prevaranti
Ma znam. Namjeste to zemlji od 3.8 M stanovnika. Tako se isplati svima. To je ta logika. Ovo da ne čitam, mislio bi da me netko laže.![]()
Ako CIA tu nije imala prste, onda ne znam tko je. A lik iz švicarske garde je viđen kako Brazilcima sipa nešto u pićence.Namestili Vatikan i papa Argentinac licno. Brazilci srpska braca pravoslavna nisu imali sanse![]()
Namestili Vatikan i papa Argentinac licno. Brazilci srpska braca pravoslavna nisu imali sanse![]()
Ako CIA tu nije imala prste, onda ne znam tko je. A lik iz švicarske garde je viđen kako Brazilcima sipa nešto u pićence.
Taktički savršeno odigrana utakmica Hrvatske. Odlična koordinacija između obrane i napada. Livaković, Gvardiol i Juranović sjajni. O Modriću se više nema šta reći. Čovjek igra 120 minuta i puca penal u 38 godini. Od njega je i krenuo gol za izjednačenje
Iran su pobedili.Trebali bi dobit Iran nakon te Nigerije. I nije im falilo sreće nego su pokradeni. Regularan gol im je poništen.
Sad malo ozbiljno, da li Hrvatska igra za neke lep napadacki fudbal i za gol vise? Mozda ne i uostalom ko igra lep fudbal danas, ali zato igra takmicarski fudbal na rezultat, pamti se na kraju samo rezultat. Pamti li recimo neko 5 golova Srbije na Mundijalu vise, tesko posto rezultat na kraju kaze da je Srbija 29 tim prvenstva. Ozbiljan fudbal na visokom nivou nije leprsavost, lepo je ako je ima, ali ipak gleda se samo skor na kraju meca.