Dakle već su trebali imati Rvati najmanje 3 gola u svojoj mreži, kapiram da će iz jedne jedine šanse na utakmici zabiti gol, tako to ide
i opet šanseeeeee

i opet šanseeeeee

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što je najgore ovi Rvati će proći u SF, sramotaaaaaBrazil bolji naravno hrvatska razvlaci loptu po terenu ocekujuc nulu.Livakovic golman Hrvatske spektakularan i zahvaljujuc samo njemu Brazil ne vodi!
Hrvatska nije konkrektna i ne zasluzuju pobedu ali hrvatska sedrzi jedinom taktikom mogucom.Drzanjem lopte.
Ovaj Livakovic golman ce se prodat gde god oce.Tesko ce ostat 0/0 ako budu produzetci.Ako ostane i nakon 120 min 0/0 ovaj golman ce im sve penale odbranit.
To je nebuloza sto si napisaoBrazil bolji naravno hrvatska razvlaci loptu po terenu ocekujuc nulu.Livakovic golman Hrvatske spektakularan i zahvaljujuc samo njemu Brazil ne vodi!
Hrvatska nije konkrektna i ne zasluzuju pobedu ali hrvatska sedrzi jedinom taktikom mogucom.Drzanjem lopte.
Ovaj Livakovic golman ce se prodat gde god oce.Tesko ce ostat 0/0 ako budu produzetci.Ako ostane i nakon 120 min 0/0 ovaj golman ce im sve penale odbranit.
Golman Hr spektakularan i prava je sreca da je 0/0 jos uvekNista rvati nemaju pojma ,ne kapiram kako da 5 golova vec ne primise izgleda golman i odbrana valjaju
Ovo sto sada gledamo (doduše od pre 10 min pratim,) je bruka.Hrvatska igra odlicno … ako ovako nastavi ovim tempom dobice utakmicu.
Molio bi bez komentara i poredjenja Srbije, ovo sada sto gledate je razlika izmedju 2 i 29 mesta.
pa nismo mi viDakle već su trebali imati Rvati najmanje 3 gola u svojoj mreži, kapiram da će iz jedne jedine šanse na utakmici zabiti gol, tako to ide
i opet šanseeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji mi?? Pročitaj moj nik, nisam ja Faktor već Čimbenik, ja sam Rvat koji mrzi Rvackupa nismo mi vi
Hrvatska ima posed lopte protiv Brazila, kraj price.Ovo sto sada gledamo (doduše od pre 10 min pratim,) je bruka.
Razvlace hrvati loptu ko baba pitu...
Modric jadan na 25 m od svog gola...
Oni OTVORENO IDU NA PENALE CELU UTAKMICU?
KOMENTATOR kaže bili su bolji brazilci neuporedivo sa TOLIKO šansi ali i dalje bez gola....
E neka ovo dobiju rvatine pa da SLUŠAMO ONANISANJE agrama kako su izbacili Brazil!
Za boraviće oni ovu bruku... Jbt svi se brane!!
Legendo.Ovo sto sada gledamo (doduše od pre 10 min pratim,) je bruka.
KOMENTATOR kaže bili su bolji brazilci neuporedivo sa TOLIKO šansi ali i dalje bez gola....
E neka ovo dobiju rvatine pa da SLUŠAMO ONANISANJE agrama kako su izbacili Brazil!
kao što reće gledaš 10 minuta. s obzirom da su naprednjaci na javnoj televiziji nije ni čudo što je brazil 10x bolji. za njih je bolje da su boljiOvo sto sada gledamo (doduše od pre 10 min pratim,) je bruka.
Tako je odbranom pokusavaju doci do penala a Brazil hoce da da gol.Ali eto i to je sport.Ovo sto sada gledamo (doduše od pre 10 min pratim,) je bruka.
Iga usranp i ne pomislja da napadne...Brazil jeste malo bolji ali Hrvatska igra na znanje. Još jednom pokazuju da su sila!
Pa ima posed na svom terenu razvlače loptu! Unazad...Hrvatska ima posed lopte protiv Brazila, kraj price.
Komentator je komad budale, imali su par poluprilika citavu utakmicu i nista vise.
Hrvati ih stavili u dzep, a petooktobarci prave filmove o qurcevom Montevideu iz proslog veka.
Hrvati su izmislili ovaj sport za splavare koji pate od ADD.
To je tacno...ali drugo su zelje puste...ako izdrze do penala vrlo moguce da ce i proci...Hr golman je neka cudna magija...Vidim ovdje sve sami mega stratezi. Headhunteri najvećih svjetskih klubova dolaze ovdje kupiti znanje. Hrvatska igra odlično. Baš onako kako se protiv Brazila mora.
Valjda su trebali igrati run and gun igru pa da im Brazil uvalja 4 komada kao i Koreji.