Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.519
ајде Мароко 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U našem djelu kostura su, između ostalih, bile i Španjolska, i Njemačka, i Engleska. Kostur je rađen prije SP. I iskreno, malo me već umara stalna priča o 2018. SP 2022. a pola teme se raspravlja o Hrvatskoj 2018. Nema smisla i nikad nećemo gledat isto na naš uspjeh u Rusiji. Tako da bi najbolje bilo da se složimo da se ne slažemo oko toga.tako ste dosli do kostura, mnogo lakseg za put do finala. vi kazete mi smo to zasluzili pobedom protiv argentine? pa pogledaj francusku onda, ona je na putu do finala morala da prodje kostur gde su bili puno tezi protivnici i ne samo jednog favorita da pobedi (ne u grupi vec nokaut faza, istu tu argentinu, potom urugvaj koji je izbacio jednog ronalda i portugal tada veoma jake, potom belgiju koja je izbacila brazil u cetvrtfinalu...) vec vise njih , a vi ste isli na tada slabiju dosta nego danas dansku, i jednu prosecnu rusiju, gde ste prosli zahvaljujuci ziherastvu dalicu i penalima oba puta...
Drito kako sam predvidio. A u Hakimiju, Mazraouiju i Ziyechu imaju idealne igrače za tu taktiku.Igrat će protiv španjolske kao protiv nas. Svi iza lopte, dupli blok, i dueli. kad se oduzme lopta, kontra. Samo će Španjolci, za razliku od nas, aktivnije napadati. Ali ako Maroko slučajno povede, bit će teško Španjolcima, i to jako. Ako Španjolci povedu, to je gotova utakmica, ovi neće 3 dana dat gol.
Jesu. Bar su bile prije 7 mjeseci dok smo se viđali.dal su prirodne dinje
Da završimo priču oko rusije, dobar sastav ste imali ali bilo je bar 5 do 6 sigurno boljihKad sam rekao dječje, nisam mislio umanjit važnost te medalje. Ali nije baš da se to uzima previše ozbiljno u najjačim zemljama. Naravno, oni osvajaju jer imaju najveći bazen talenata (time je uspjeh Srbije veći), ali nije da sad luduju kada osvoje to. Zadnja je osvojila Ukrajina. I to na Novom zelandu je bilo U-20. Znači u kvalifikacije kreću igrači do 20 godina, i tko ima do 20 godina kada krenu kvalifikacije, ima pravo nastupiti na prvenstvu. Jel možeš zamisliti Viniciusa, Rodryga, Gvardiola, Vlahovića i slične igrače da to igraju? A ako se spustimo još koje godište niže dolazimo do Nigerijaca i ostalih Afrikanaca i njihovih prevara; tipa U17 prvensvo, oni švercaju igrače od 20 godina. Lijepo je osvojiti bilo što u bilo kojem dobnom uzrastu, ali mlađe kategorije bi prvenstveno trebale služiti da izbacuju igrače za A vrstu. Ponavljam, ne želim ništa oduzeti od tog uspjeha, bili ste U20 prvaci Svijeta. Čak ste bili i prvaci Europe godinu,dvije ranije s istom generacijom (ako se ne varam). Ali uspoređivati to i govoriti kako ima veću vrijednost od finala SP je potpuno ludilo (prevelika doza gljiva, svježi tripovi, jak skunk...). I nešto mi je upravo palo na pamet; da li si ikad te prvake s Novog Zelanda zvao penaldžijama koje imaju sreće?
Pa šta ako je Argentinu iznenadila S. Arabija? Što to dokazuje? Da je Argentina grozna, da je S. Arabija odlična, ili da pogodim, da smo mi u toj utakmici imali sreće? Ta Argentina je prvak Južne Amerike. U finalu Cope su pobjedili Brazil. Na ovom SP su trenutno među 8 na svijetu i vrlo vjerojatno idu među 4. Ne vidim kako će ih Nizozemci zaustavit, sve sa genijalnim Van Gaalom.
I ne govori čitav svijet o nama kao o spletu sreće i kosturu (daj neki link, neki dokaz da potkrijepiš te tvrdnje). Ponavljaš stalno da smo imali sreće protiv Belgije. A zašto nikad ne spomeneš da je Belgija već prije utakmice protiv nas trebala biti bez ikakve šanse za prolaz? Onaj idiot od suca, što je na Afričkom Kupu nacija svirao kraj utakmice u 85. minuti, nije svirao 2 čista penala za Kanadu. A kolege iz VAR sobe tišina. Kamera je pokazala Collinu na tribini. Bio je ljut kao ris. Taj Afrikanac je ozbiljnu sudačku karijeru završio. Od sada može sudit po Africi, to mu i je domet.
Da Kanada nije pokradena protiv Belgije, Lukakuu ne bi ništa značilo ni da je zabio. Ajd vi uđite u finale SP pa se javite. Tu logiku nisi probao upotrijebit? Jesu mundijalito osvojile penaldžije?IDa završimo priču oko rusije, dobar sastav ste imali ali bilo je bar 5 do 6 sigurno boljih
Imali ste i puno sreće.
Ovo danas, sreća velika sa belgijom ostalo ok, dakle da je Lukaku debil nešto ubacio od 3 zicera I stativu su imali, sad biste bili kući...
To je poenta. Daleko ste od velesile i tog nerealnog poređenja.
Dobri jeste, vrlo dobri ali velesila....
Sto se tice mundijalitija aj ga osvojite pa se javite...
Vlahovic tada nije imao ni 16 god... I Jović je bio tih godina...
A za Brazil u finalu su igrali DANILO JESUS GILJERME sve same top zvezde i danas... I sa 21 tad nisu bili deca.
Velesile su Brazil francuska Argentina Španija pa i nemacka koja je posustala, italija (trenutno malo zatajila ali prvak Evrope)
Sile su portugal Španija bila je i Belgija u Rusiji... Engleska...
Vi ste vrlo dobra reorezentacija
Боље да се нисмо пласирали спасили би се од бруке. Цео свет се смеје пиксијевцима..fudbal igra preko 200 zemalja.. samo su se 32 plasirale na svetsko prvenstvo.. treba zabraniti skoro celom svetu da igra fudbal po tvojoj debilnoj logici
Mani ti kanadu I belgiju i dal je neko pokraden ili nije. To je tvoje mišljenje a možda nečije nije. Nagađanja.Da Kanada nije pokradena protiv Belgije, Lukakuu ne bi ništa značilo ni da je zabio. Ajd vi uđite u finale SP pa se javite. Tu logiku nisi probao upotrijebit? Jesu mundijalito osvojile penaldžije?I
I nije mi poanta bila da ga je Vlahović tada trebao igrat, nego da sa 20 godina najbolji igrači igraju za A selekcije. Što je i svrha mladih reprezentacija.
A što se Hr reprezentacije tiče, ja nikad nisam izjavio da smo velesila. Zna se tko su velesile.
To sa silama i velesilama nema nikakvog smisla niti to itko potencira, uostalom to je sasvim imaginarna, relativna kategorija.Da završimo priču oko rusije, dobar sastav ste imali ali bilo je bar 5 do 6 sigurno boljih
Imali ste i puno sreće.
Ovo danas, sreća velika sa belgijom ostalo ok, dakle da je Lukaku debil nešto ubacio od 3 zicera I stativu su imali, sad biste bili kući...
To je poenta. Daleko ste od velesile i tog nerealnog poređenja.
Dobri jeste, vrlo dobri ali velesila....
Sto se tice mundijalitija aj ga osvojite pa se javite...
Vlahovic tada nije imao ni 16 god... I Jović je bio tih godina...
A za Brazil u finalu su igrali DANILO JESUS GILJERME sve same top zvezde i danas... I sa 21 tad nisu bili deca.
Velesile su Brazil francuska Argentina Španija pa i nemacka koja je posustala, italija (trenutno malo zatajila ali prvak Evrope)
Sile su portugal Španija bila je i Belgija u Rusiji... Engleska...
Vi ste vrlo dobra reorezentacija
Španija danas nije velesila. Nije odavno zadnji pet šest godina.To sa silama i velesilama nema nikakvog smisla niti to itko potencira, uostalom to je sasvim imaginarna, relativna kategorija.
Evo patuljak Maroko odvodi velesilu Španjolsku u produžetke. Velesile mogu biti jedino ekipe koje su više puta osvajale SP mada ni to ništa ne znači jer Nijemci su išli kući a Talijani nisu ni došli. Dakle, beskorisna "kategorija".
Ko je Dalić ?Dalic je rekao
Mi smo VELESILA UZEĆEMO pehar!!!
Pa sam si to napisao u zadnjem postu.Španija danas nije velesila. Nije odavno zadnji pet šest godina.
Nije to rekao, rekao je "postali smo velesila, imamo šanse i za titulu". Ja ne vidim ništa loše u pokušaju bodrenja pred teške utakmice,Dalic je rekao
Mi smo VELESILA UZEĆEMO pehar!!!
Mi ćemo ući u finale sv prvenstva kada jednom prodjemo grupu za početak (da sredimo odbranu kada piksi shvati da i to moraš imati)Da Kanada nije pokradena protiv Belgije, Lukakuu ne bi ništa značilo ni da je zabio. Ajd vi uđite u finale SP pa se javite. Tu logiku nisi probao upotrijebit? Jesu mundijalito osvojile penaldžije?I
I nije mi poanta bila da ga je Vlahović tada trebao igrat, nego da sa 20 godina najbolji igrači igraju za A selekcije. Što je i svrha mladih reprezentacija.
A što se Hr reprezentacije tiče, ja nikad nisam izjavio da smo velesila. Zna se tko su velesile.
Postali ste velesila?Nije to rekao, rekao je "postali smo velesila, imamo šanse i za titulu". Ja ne vidim ništa loše u pokušaju bodrenja pred teške utakmice,
Uz to, danas je rekao da se ne zanosimo jer nam je napad iz HNL-a, što je po meni pogrešna izjava jer omalovažavaš svoje igrače. Dakle, možeš okrenuti kako hoćeš.