pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Ima on taj neki ženski vajb , otkud znam , lupetam , nisam ga upoznala. Ne sviđa mi se . 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to je interna sala sa starog foruma, zna br't Pop.
Kada bi igrao Portugal pola foruma bi stavio Ronaldove slike u avatar i trolalo.
Ova se isto cesto koristila:
Pogledajte prilog 1266409
zašto si opterećen hrvatskom?dalic
Lijepo jutro. Biti među osam najboljih na svijetu je zaista sjajno. Zasluženo je i izboreno u teškoj utakmici.
Prvih pola sata nametnuli smo svoj stil igre, a onda ušli u nervozu kojom smo vratili suparnika. Potom smo se i mi vratili - rekao je Dalić na početku.
koju je on to utakmicu gledao? kada ste vi to vratili japan u igru? da ga niste do togvodjstva mozda totalno onesposobili i imali neke stopostotne sanse vi a ne oni?
eto , to je taj hr nacin vidjenja stvari na terenu...
Pazi bili su vec jednom drugo mesto pa normalno da zele i prvo"Ma, dajte nam i te strašne Brazilce"
Hrvatski mediji oduševljeno izveštavaju o plasmanu njihove reprezentacije u četvrtfinale Svetskog prvenstva.
Krece lozana...
![]()
najbolji suNe znam kako su Španci igrali do sada , nisam ih gledala
kratki pasovi, vrte protivnike. željni pehara. daju im šanseNe znam kako su Španci igrali do sada , nisam ih gledala
Divan je, pravi gospodin.Ma neću da ne volim čoveka zato što mi nije simpatičan . Dobar je fudbaler.![]()
Odlična analiza, i ja mislim da su šanse 75:25 ako ne i manje za Hrvatsku.Ma moze Modric i dalje , uostalom u na ranijim utakmicama na ovom prvenstvu je pokazao koliko je i dalje bitan sraf u timu , a i fizicki i dalje je jedan od najspremnijih, mislim da on moze komotno na na sledecem SP 2026 da igra, Modric nije sporan nego prosto sumnjam da je dovoljan da se prodje Brazil, fali tu jos jedan Rakitic na krilu, jedan Mandzukic napred , pa i jedan Vrsaljko na boku , pa i Rebic bi svakako dobro dosao........ono da je sad ovo Hrvatska iz 2018. mislim da bi to vec bio dosta tezi posao za Brazil i sanse negde 50-50 a ovako u ovim okolnostima bice to skoro pa nemoguca misija za Hrvatsku, sanse negde 75-25 u korist Brazila , da bi Hrvatska imala neke realne sanse da prodje Brazil treba im barem 7ili 8 vrhunskih igraca ili 7 ili 8 igraca da odigraju maltene utakmicu zivota od 10 igraca u polju (plus raspolozenog golmana) , e sad imaju li oni tih 7,8 top igraca koji mogu da iznesu to , ja sumnjam, ono sjajni su Modric i Perisic,Gvardiol takodje otkrovenje, Lovren standardno dobar (iako mozda malo i on prekrupan i spor za brazilske napadace i krila), e sad Kovacic, Brozovic, Kramaric, Vlasic kako ce odigrati pitanje je , ali opet i da svi odigraju dobro fali im jedan pouzdani napadac, jedan pravo golgeter kakve su imali ranije tipa od Sukera, Boksica, Ivice Olica, Dada Prsa, Petica, Klasnica pa do Mandzukica, ovaj Bruno Petkovic nista, taj momak je ili van forme ili jednostavno nije kalibar za ovako velika takmicenja a Livaja sve nesto igra na kasicicu i fali mu malo i samopouzdanja i nikako ne dobija priliku i prostora da se malo razmase a Brazilci su surovi, svaku slabost brutalno kaznjavaju i maltene moras da budes "savrsen" i savrseno ukomponovan po svim linijama ako mislis da ih prodjes ( a Hrvati su to otprilike bili 2018 ali ovaj put mislim da ne).
Dobrice ajd se malo skontaj, kačiš se na neku Dalićevu izjavu van konteksta a već danas je rekao sasvim drugu stvar, da se ne zanosimo, da su nam napadači iz HNL-a.dalic
Lijepo jutro. Biti među osam najboljih na svijetu je zaista sjajno. Zasluženo je i izboreno u teškoj utakmici.
Prvih pola sata nametnuli smo svoj stil igre, a onda ušli u nervozu kojom smo vratili suparnika. Potom smo se i mi vratili - rekao je Dalić na početku.
koju je on to utakmicu gledao? kada ste vi to vratili japan u igru? da ga niste do togvodjstva mozda totalno onesposobili i imali neke stopostotne sanse vi a ne oni?
eto , to je taj hr nacin vidjenja stvari na terenu...
Pa jesmo i meni je to teško zamislivo,Mala smo nacija ,Al uvijek nas iznenade pozitivno.Stvarno smo čudo.Neka dadnemo sve od sebe pa šta god Bog da.I ovo je ogroman rezultat za nas.Stalno smo dobri.Ja nevjerujem,al šta ako se opet provučemo,nogomet je čudna igra i mi se tu dobro snalazimo.Pazi bili su vec jednom drugo mesto pa normalno da zele i prvo![]()
Neko je novo vrijeme i neki novi klinci koji ne priznaju rad i rezultat,sve je to generacija koja nije šutala loptu gumenjaču po kiši i nemoš ti to njima objasnit.Dobrice ajd se malo skontaj, kačiš se na neku Dalićevu izjavu van konteksta a već danas je rekao sasvim drugu stvar, da se ne zanosimo, da su nam napadači iz HNL-a.
Vidim žulja te plasman Hrvatske i siguran sam da bi i da opet dođemo u finale (što nećemo na tvoju sreću) našao sto opravdanja i izgovora kako bi to umanjio ili osporio a to govori o tvojim osobnim problemima a ne o sportu.
Da te podsjetim, Hrvatska 2018. je dobila redom Nigeriju, Argentinu, Island, Dansku, Rusiju (koja je izbacila Španjolsku) i ENGLESKU (što si prigodno zaboravio). Dakle dvije ekipe koje su na papiru puno jače od Hrvatske. Srbija je u 10 godina na SP i EP dobila slabašnu Kostariku, ekipu iz 4. pota i to je to.
Što niste dobili Kamerun, što niste okrenuli te Švicarce pa se potukli sa Portugalom za četvrt finale? Pa niste zato jer je teško, svaki suparnik je nabrijan i željan dobrog plasmana, taktički pripremljen..Za Brazil vam nitko ništa ne zamjera ali od ovo dvoje ste bili jači na papiru.
Rakitić na krilu? Ajde da se radi o nekom igraču koji je manje poznat, ali Rakitić je 5 godina igrao veznog u prvih 11 Barcelone. Prije i poslije toga veznog igra u Sevilli. I ako mu je našto slaba točka, to je brzina. Kakvo sad pak krilo?Sto se tice utakmice Hrvatska - Japan, Hrvati jos jednom nisu impresionirali igrom , doduse znalo se da ovo nece biti bas setnja za njih, Japan je veoma dobra ekipa, imaju brze i hitre igrace, takticki su vrlo dobro spremni i potkovani, kompaktni su i uigrani i odlicni u tranziciji, vrlo brzo se prebacuju iz faze odbrane u fazu napada (maltene kao u kosarci) sto itekako umara protivnike, ali et Hrvati opet sa jos jednom ne bas impresivnom igrom eto ih u 1/4 finalu , ono nista posebno nisu pokazali na ovom turniru a eto ih u 1/4 finalu sto ja mislim da je vec odlika velikih i vrhunskih ekipa (znaci da pobedjuju ili da prolaze i kad ne igraju najbolje) , eto oni nista posebno ne pokazase na ovom prvenstvu a eto ih 1/4 finalu a nasi kao izginuse, dali sve od sebe a vratili se kuci sa samo jednim osvojenim bodom i to je razlika izmedju nase i njihove reprezentacije, ono sto je evidentno za njih je da su takmicarska ekipa i da imaju jasan cilj.
Tako da mozemo mi da volimo ili ne volimo Hrvate ali je cinjenica da se o njihovoj reprezentaciji mora govoriti samo sa postovanjem i te neke price nekih ovde sa foruma kako oni nisu nista posebno, kako samo imaju srece, kako njihovo finale iz 2018. "nije" nikakav poseban uspeh jer eto pamti se samo prvak i slicno su bas teske idiotarije i baljezgarije koje vredjaju inteligenciju (a reklo bi se i da govore malo i o inteligenciji onih koji pisu takve nebuloze ovde).
Mislim da ce svakako Brazil biti favorit u 1/4 finalu , cini se da su u naletu i da imaju momentum dok Hrvatska ipak nije tako jaka i ne igra bas na nivou kao na proslom SP u Rusiji (pogotovo im napred fali jedan Mandzukic, pa i na krilu jedan Rakitic) ali dobro, mislim da kako god se zavrsi utakmica sa Brazilom da mogu reci da je ovo bio jos jedan dobar turnir za njih i jos jedan zapazen rezultat, opet biti medju 8 najboljih na svetu nije mala stvar (jer ti kad pogledas ko se sve plasirao znaci Brazil, Argentina, Francuska, Hrvatska, Holandija, Engleska i jos sutra ako Spanija i Portugal opravdaju uloge favorita, to je to, ono sam krem svetskog fudbala i objektivno zaista 8 najboljih ekipa na svetu u ovom momentu), mislim iako su na proslom SP igrali finale ipak i ovo 1/4 finale je svakako uspeh za njih i nastavak nekog kontinuiteta dobrih rezultata, mislim ne moze se sad svaki put doci do finala , to ne moze niko, eto jedan Brazil koji je sinonim za fudbal vec 20 godina nije igrao finale SP (niti osvojio neku od medalja) , pa onda jedna Nemacka vec drugi put zaredom ispada vec u grupnoj fazi, pa onda recimo jedna Italija propusta vec drugi Mondijal zaredom, pa recimo jedan Portugal nikad nije igrao finale SP (recimo u Rusiji su ispali u 1/8 finala,a u Brazilu vec u grupnoj fazi), pa i Spanija recimo 2014. u Brazilu ispala u grupnoj fazi vec a 2018. u Rusiji vec u 1/8 finala od Rusa, pa recimo Holandija se na proslo SP u Rusiji nije ni kvalifikovala, itd, tako da kad pogledas konkurencija je paklena, svi igraju fudbal i jako je tesko ostvariti neki kontinutet dobrih rezultata na velikim takmicenjima, to cak ni oni najveci to ne mogu , tako da nakon finala SP u Rusiji ovaj ulazak u 1/4 finale je svakako nastavak jednog kontinuiteta i nesto o cemu mi sad budimo posteni mozemo samo da sanjamo.
Kad sam rekao dječje, nisam mislio umanjit važnost te medalje. Ali nije baš da se to uzima previše ozbiljno u najjačim zemljama. Naravno, oni osvajaju jer imaju najveći bazen talenata (time je uspjeh Srbije veći), ali nije da sad luduju kada osvoje to. Zadnja je osvojila Ukrajina. I to na Novom zelandu je bilo U-20. Znači u kvalifikacije kreću igrači do 20 godina, i tko ima do 20 godina kada krenu kvalifikacije, ima pravo nastupiti na prvenstvu. Jel možeš zamisliti Viniciusa, Rodryga, Gvardiola, Vlahovića i slične igrače da to igraju? A ako se spustimo još koje godište niže dolazimo do Nigerijaca i ostalih Afrikanaca i njihovih prevara; tipa U17 prvensvo, oni švercaju igrače od 20 godina. Lijepo je osvojiti bilo što u bilo kojem dobnom uzrastu, ali mlađe kategorije bi prvenstveno trebale služiti da izbacuju igrače za A vrstu. Ponavljam, ne želim ništa oduzeti od tog uspjeha, bili ste U20 prvaci Svijeta. Čak ste bili i prvaci Europe godinu,dvije ranije s istom generacijom (ako se ne varam). Ali uspoređivati to i govoriti kako ima veću vrijednost od finala SP je potpuno ludilo (prevelika doza gljiva, svježi tripovi, jak skunk...). I nešto mi je upravo palo na pamet; da li si ikad te prvake s Novog Zelanda zvao penaldžijama koje imaju sreće?pa sad to i nije bas djecije... 19 20 godina bas i nijesu djeca, za djecu bi rekli tamo do 15ye eventualno 17te punoljetsva recimo kao maksimum...
no opet je veci uspeh hrvatske naravno, samo sto cete to ponavljati i posle 70 80 god ko srbija montevideo...
ja vam priznajem tu bronzu kao najbolju vasu reprezentaciju i kao posteno zaradjenu, cak da francuska nije bila u polufinala tada i da nije bila domacin ko zna sta bi bilo...
rusija je splet svega.... ok pobedili ste argentinu ali nju je iznenadila i jedna arabija...
tako ste dosli do kostura, mnogo lakseg za put do finala. vi kazete mi smo to zasluzili pobedom protiv argentine? pa pogledaj francusku onda, ona je na putu do finala morala da prodje kostur gde su bili puno tezi protivnici i ne samo jednog favorita da pobedi (ne u grupi vec nokaut faza, istu tu argentinu, potom urugvaj koji je izbacio jednog ronalda i portugal tada veoma jake, potom belgiju koja je izbacila brazil u cetvrtfinalu...) vec vise njih , a vi ste isli na tada slabiju dosta nego danas dansku, i jednu prosecnu rusiju, gde ste prosli zahvaljujuci ziherastvu dalicu i penalima oba puta...
ne sporim da je i to uspeh, da treba odrzati i nereseno ali ono sto je realnost je snaga vasih protivnika, koja i nije nesto a vi ste ih izbacili tek posle penala...
na pravu reprezentaciju nailazite u finalu i tu prolazite kao bos po trnju klasa je bila vidljiva bar za dve stepenice...
dobro , nije lako izbaciti rusiju bez obzira na njenu snagu , ona je bila domacin imala je publiku...
samo vi to ne zelite gledati kao realnost, kao sto ni sada mnogi ne gledaju put ovo u kataru pa dolazimo do apsurdnih stvari da dalic lupeta kako ste velesila, (ako ste i bili neka sila to ste mogli biti te 2018te) I DA CETE OSVOJITI PEHAR OVE GODINE...
e onda nastupa dijareja jer vi ocito bolujete od DEMENCIJE
zaboravljate BELGIJU i tri cetri stopostotna zicera, plus stativu i neverovatnu srecu tada. Mogli ste biti kuci kao i mi, ali zahvaljujuci promasjaima tih zicera stopostonih i stativi vi ste nekako opstali na mundijalu. Potom spanska muljaza, i japan kao protivnik u osmini finala.
Dakle osmina finala gde obra protivnika su srecom tu, hrvati zahvaljujuci lukaku , stativi zicerima, a japanci kao proizvod spanskog kalkulisanja cime su se ogadili svetu...
i neko je od tih reprezentacija morao da prodje u cetvrtfinale... il japan il rvatska...
jbg, sreca...
evo sada lepo nas DEMANTUJTE!
DAKLE SVE OVO STO CEO SVET VIDI I GOVORI, BACITE U VODU POTPITE NAS, imate sad ucetvrt finalu jednu od sila, koje ste do sqad srecom izbegavali...upamti tog brazila koji je i u rusiji bio jak je izbacila jedna belgija u cetvrtfinalu sa onom cuvenom generacijom belgije, a potom je belgiju izbacila francuska ...
vi sad lepo kao VELESILA kako vas dalic predstavlja a i kako i mnogi od vas umisljaju lepo IZBACITE SILU , brazil, i skinucemo vam svi mi kapu dole!
necemo gledati u zube, samo ih izbacite!
posle njih na putu do finala imate holandjane ili argentince, dakle pravi mundijalski zreb , da pokazete KLASU!
kao sto je rfancuska na putu do vas 2018te morala da izbaci sve velesile a vi dansku rusiju...
u tome je poenta, evo vam prilike konacno! evo pravog protivnika, a ne neke rusije danske i penala...
ali sada ste misevi, vecina govori e i ovo je preveliki uspeh! brazil je brazil.... jel?
navikla gospoda da do finala dolaze prosecne reprezentacije....
agrame, ljudino, izvolte sad pokazite da mi i citqav svet koji govori o vama kao o spletu i srece u kosturu , pa sada srece oko belgije pa muke s japanom, pokazite nam svima da gresimo!
da ste VELESILA!
NEMOJ DA SE OBJASNJAVAMO VISE, IMATE PRILIKU DA NAS SVE LEPO DEMANTUJETE!
Isto tako onda mozemo traziti i da se nekim zabrani pisanje po forumu.Декретом забранити репрезентацији Србије да се такмичи у свету. Само нас брукају и срамоте већ деценијама.. Улагати у друге спортове и промовисати. Није за нас фудбал.
dal su prirodne dinje
Nismo navikli, ne igramo s njima često, a i nije naš stil. Zato je šteta što je prošla Koreja, a ne Urugvaj. Urugvaj bi to pretvorio u faul, na faul, na faul, pa provokacije, pa kartoni.....Izmorili bi ih psihički i fizički, možda čak odveli u produžetke. Jer njima Brazil nije bauk, doslovno stalno igraju s njima. Ovako su Brazilci umjesto rata imali lakši trening.da sam ja Hrvatski trener išao bih na taktiku što grublje i prljavije igre.. bukvalno da ih isprebijaju na sredini terena .. mada opet jbg tu pucaju kartoni.. ne znam stvarno kako da ih ugroziš..da odigraš ko Švajcarska i moliš se Bogu da nemaju svoj dan pa nekako na penale..
možda bude neka magija Modrinja.. nikad se ne zna..Nismo navikli, ne igramo s njima često, a i nije naš stil. Zato je šteta što je prošla Koreja, a ne Urugvaj. Urugvaj bi to pretvorio u faul, na faul, na faul, pa provokacije, pa kartoni.....Izmorili bi ih psihički i fizički, možda čak odveli u produžetke. Jer njima Brazil nije bauk, doslovno stalno igraju s njima. Ovako su Brazilci umjesto rata imali lakši trening.
fudbal igra preko 200 zemalja.. samo su se 32 plasirale na svetsko prvenstvo.. treba zabraniti skoro celom svetu da igra fudbal po tvojoj debilnoj logiciДекретом забранити репрезентацији Србије да се такмичи у свету. Само нас брукају и срамоте већ деценијама.. Улагати у друге спортове и промовисати. Није за нас фудбал.
Igrat će protiv španjolske kao protiv nas. Svi iza lopte, dupli blok, i dueli. kad se oduzme lopta, kontra. Samo će Španjolci, za razliku od nas, aktivnije napadati. Ali ako Maroko slučajno povede, bit će teško Španjolcima, i to jako. Ako Španjolci povedu, to je gotova utakmica, ovi neće 3 dana dat gol.Zato je nogomet najljepši sport na svijetu. U recimo rukometu ili košarci ne bi imali o čemu pričati, previše je poena, ako je netko jači onda on i dobiva, sredina ne igra ništa, samo trpanje. Mene zanima Španjolska Maroko i simpatiziram Maroko zbog borbenosti i organizacije, baš kao što je Japan vrlo simpatična, gospodska ekipa, ne bi mi bilo toliko žao da smo protiv njih ispali. Fascinirao me njihov odnos prema sucima, nema prigovora, kenjanja. Zato ne podnosim Portugal ili Urugvajce na ovom SP.
Japanskom izborniku treba odati priznanje jer je tehnički i fizički limitiranu ekipu posložio, nabrijao i izvukao iz njih 120%. Dobio Njemačku, Španjolsku i skoro Hrvatsku. Velika gospoda.