Nije Hrvat 100000%. Odi na početak topica i čitaj. Srebro u Rusiji i Bronca u Francuskoj ne vrijede ništa. Ako si igrao finale i izgubio, to je jednako kao da si izletio u grupi. Njegove riječi. Koji Hrvat će to izjavit? da je Srbija sila za Hrvatsku jer ima dječje zlato, i još dosta toga.
pa sad to i nije bas djecije... 19 20 godina bas i nijesu djeca, za djecu bi rekli tamo do 15ye eventualno 17te punoljetsva recimo kao maksimum...
no opet je veci uspeh hrvatske naravno, samo sto cete to ponavljati i posle 70 80 god ko srbija montevideo...
ja vam priznajem tu bronzu kao najbolju vasu reprezentaciju i kao posteno zaradjenu, cak da francuska nije bila u polufinala tada i da nije bila domacin ko zna sta bi bilo...
rusija je splet svega.... ok pobedili ste argentinu ali nju je iznenadila i jedna arabija...
tako ste dosli do kostura, mnogo lakseg za put do finala. vi kazete mi smo to zasluzili pobedom protiv argentine? pa pogledaj francusku onda, ona je na putu do finala morala da prodje kostur gde su bili puno tezi protivnici i ne samo jednog favorita da pobedi (ne u grupi vec nokaut faza, istu tu argentinu, potom urugvaj koji je izbacio jednog ronalda i portugal tada veoma jake, potom belgiju koja je izbacila brazil u cetvrtfinalu...) vec vise njih , a vi ste isli na tada slabiju dosta nego danas dansku, i jednu prosecnu rusiju, gde ste prosli zahvaljujuci ziherastvu dalicu i penalima oba puta...
ne sporim da je i to uspeh, da treba odrzati i nereseno ali ono sto je realnost je snaga vasih protivnika, koja i nije nesto a vi ste ih izbacili tek posle penala...
na pravu reprezentaciju nailazite u finalu i tu prolazite kao bos po trnju klasa je bila vidljiva bar za dve stepenice...
dobro , nije lako izbaciti rusiju bez obzira na njenu snagu , ona je bila domacin imala je publiku...
samo vi to ne zelite gledati kao realnost, kao sto ni sada mnogi ne gledaju put ovo u kataru pa dolazimo do apsurdnih stvari da
dalic lupeta kako ste velesila, (ako ste i bili neka sila to ste mogli biti te 2018te) I DA CETE OSVOJITI PEHAR OVE GODINE...
e onda nastupa dijareja jer
vi ocito bolujete od DEMENCIJE
zaboravljate BELGIJU i tri cetri stopostotna zicera, plus stativu i neverovatnu srecu tada. Mogli ste biti kuci kao i mi, ali zahvaljujuci promasjaima tih zicera stopostonih i stativi vi ste nekako opstali na mundijalu. Potom spanska muljaza, i japan kao protivnik u osmini finala.
Dakle osmina finala gde obra protivnika su srecom tu, hrvati zahvaljujuci lukaku , stativi zicerima, a japanci kao proizvod spanskog kalkulisanja cime su se ogadili svetu...
i neko je od tih reprezentacija morao da prodje u cetvrtfinale... il japan il rvatska...
jbg, sreca...
evo sada lepo nas
DEMANTUJTE!
DAKLE SVE OVO STO CEO SVET VIDI I GOVORI, BACITE U VODU POTPITE NAS, imate sad ucetvrt finalu jednu od sila, koje ste do sqad srecom izbegavali...upamti tog brazila koji je i u rusiji bio jak je izbacila jedna belgija u cetvrtfinalu sa onom cuvenom generacijom belgije, a potom je belgiju izbacila francuska ...
vi sad lepo kao VELESILA kako vas dalic predstavlja a i kako i mnogi od vas umisljaju lepo IZBACITE SILU , brazil, i skinucemo vam svi mi kapu dole!
necemo gledati u zube, samo ih izbacite!
posle njih na putu do finala imate holandjane ili argentince, dakle pravi mundijalski zreb , da pokazete KLASU!
kao sto je rfancuska na putu do vas 2018te morala da izbaci sve velesile a vi dansku rusiju...
u tome je poenta, evo vam prilike konacno! evo pravog protivnika, a ne neke rusije danske i penala...
ali sada ste misevi, vecina govori e i ovo je preveliki uspeh! brazil je brazil....
jel?
navikla gospoda da do finala dolaze prosecne reprezentacije....
agrame, ljudino, izvolte sad pokazite da mi i citqav svet koji govori o vama kao o spletu i srece u kosturu , pa sada srece oko belgije pa muke s japanom, pokazite nam svima da gresimo!
da ste VELESILA!
NEMOJ DA SE OBJASNJAVAMO VISE, IMATE PRILIKU DA NAS SVE LEPO DEMANTUJETE!