Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.185
Bolji tim ide dalje. Japanci se prepali penala, videlo se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Честитам, заслужено.Ma kakvo finale. Ako ovo prođemo biti će ok. Brazil će nas lagano riješiti.
Pokrij se usimaLivaja je izmislio fudbal ža Petkovica i Budimira.
Kao i Rusiji prošli steMa kakvo finale. Ako ovo prođemo biti će ok. Brazil će nas lagano riješiti.
Ajoj KapetaneHrvati moraju dobiti bez penaltika...
Nemaju ovaj put SRBINA na golu...
Hvala.Честитам, заслужено.
Jadno je to.Pozdrav od penaldžija. Ćao
A tek Hrvati... idu na ubacaje a nista... Kroz sredinu, neki sut, prolaz nista...Мада није ми била најаснија игра Јапана целу утакмицу...сви за главу нижи од Хрвата а константно иду на центаршутеве...
Nemoj tako. Zaslužili su.Jadno je to.
Moraš I sam priznati. Aj da je Brazil...
I onda kad vam čovek kaže da igrate kukavički fudbal i na produžetke penale uz sreću ti se buniš...
Jbg...
Žalosno a sad se spremite na 90 minuta autobusa....
Ок за Хрвате али од Јапанаца сам очекивао више...A tek Hrvati... idu na ubacaje a nista... Kroz sredinu, neki sut, prolaz nista...
Tako se igra kod nerešenog rezultata. To što mi nismo umeli ni do toga da dođemo druga je to pričaNa osnovu čega?
Penala?
Nema na čemu. Kod mene nema mešanja sporta i politike. Danas sam poblokirao 10-15 velikih "srba"Hvala.![]()
Tvoji prolaze šta oćešDa nasi prolaze do penala do cetvrfinala, polufinala i finala niko ne bi zamerio. Cak sta vise.