Samo fali da uleti Velja Nevolja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ми играмо без икакве тактике. Свако игра на терену како се сам снађе. Пикси је неспособан тактички. И то је то
aman ljudi, naš domet je da dođemo na mundijal, dalje od toga nema.Dat cemo im 7 komada...
Jedno su zelje ali igra nam ni na sta ne lici realnost je da smo se plasirali na svetsko.Popi i ti pivo i prati utakmicu.kao da mi igramo za 7 igraca a njih 16
Искомплексирани дебилко виси по цео дан на српском форуму...јадо што би ви рекли...Dosao da provocira ustasa masni
SvajcarskaKo sad ide dalje, Svajcarska ili Kamerun?
Dobro primećeno. Bar da pobeđuju.Ne sviđaju mi se dresovi srpske reprezentacije. Nemaju nacionalne boje. Jesu li to glavni ili rezervni? Doduše, ni Švicarci nemaju zadnju modu.
Nemaju snage momci za 97 minuta
ima bezbroj tutorijali za igru , probaj , kad jednom uđeš u taj svet igrati ćeš ga doživotno , logička igraJedna od rijetkih društvenih igara koju nisam nikada naučio igrati.
Ajde ne troluj i ti temu mangaima bezbroj tutorijali za igru , probaj , kad jednom uđeš u taj svet igrati ćeš ga doživotno , logička igra
Uvijek sam htio probati, čak je i imam negdje, ali nikako da se okušam.ima bezbroj tutorijali za igru , probaj , kad jednom uđeš u taj svet igrati ćeš ga doživotno , logička igra
Ništa, idemo kući.Šta sad ?