Специфичан је по томе што је умро ВАР
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nikakve razlike nema. Jedini meč di je netko stvarno oštećen je Belgija-Kanada di nisu sudili 2 penala za Kanadu. Al taj više neće sudit, kao ni ekipa iz VAR sobe. Nizozemci namjestili meč, a Ekvador pogodio prečku, dao gol pred kraj poluvremena (opravdano poništen). Pa ako ćeš namještat radi klade ili ne znam čega, pa nećeš to radit na SP dok cijeli svijet gleda (jedino ako je zadnja u grupi pa i jednima i drugima paše x, toga je bilo, al to nije čisto namještanje). A Ameri su toliko sigurni da ne mogu izgubit od Irana pa namještaju x s Englezima tako da gađaju prečke. I ne bi nikog dočekala CIA. Ljudi ne znaju šta je CIA, čim se bavi, i gdje se time bavi.A zašto baš na ovom? Po čemu je to Katar specifičan. Do sada ne vidim naznaka nameštanja.
Специфичан је по томе што је умро ВАР
ne lupajMa nikakve razlike nema. Jedini meč di je netko stvarno oštećen je Belgija-Kanada di nisu sudili 2 penala za Kanadu. Al taj više neće sudit, kao ni ekipa iz VAR sobe. Nizozemci namjestili meč, a Ekvador pogodio prečku, dao gol pred kraj poluvremena (opravdano poništen). Pa ako ćeš namještat radi klade ili ne znam čega, pa nećeš to radit na SP dok cijeli svijet gleda (jedino ako je zadnja u grupi pa i jednima i drugima paše x, toga je bilo, al to nije čisto namještanje). A Ameri su toliko sigurni da ne mogu izgubit od Irana pa namještaju x s Englezima tako da gađaju prečke. I ne bi nikog dočekala CIA. Ljudi ne znaju šta je CIA, čim se bavi, i gdje se time bavi.
Gdje točno lupam? Gdje sam rekao da su Nizozemci jaki? Rekao sam da nisu namještali.ne lupaj
holandija je bila slaba i protiv senegala u kojem nije saudio mane. ovo je realnost holandjana
englezi jesu svojoj politickoj sestrici prepustili bod, da je sprece bruke io poguraju dalje, misleci da ce dobiti mec protiv irana, ali se varaju. iran ce igrati na krv i noz protiv dusmana.
iran je i juce pokazao da srcanoscu resava i takve ziherase , bunkerase poput velsa koji su sramota za fudbal...njihov stil niko ne voli.
Srbija
igrala maestralno kvalifikacije, ligu nacija, da bi posle godin udana preporodjenog fudbala, preko noci PIKSI VRATIO BATA DJORIZAM i nasu skoro decenijsku taktiku koje smo se jedva resili, BUNARENJE NA MITRO KLJUSINU
tako to ne ide, a one besmislice i pretnje brazilu a potom izvedes kukavni sastav ne znaci nista do skidanje gaca unapred...
sramotno izdanje jer nisu uputili ni jedan sut ka golu
problem je u glavam, treba izaci boriti se kretati napred truditi se srcano... mi to nemamo preko noci je nestalo, dakle ocekivanja?
ako kostic bude fit, veliki plus, vlahovic jovic moraju imati sansu u tandemu...
babic svakako ko stoper!
Живим у Аустралији. Невероватно је како ови играчи увек играју са толико срца (чак и против много бољих противника) када их упоредите са репрезентацијом Србије.
Срамота је то признати, али наша екипа је била најгора на овом турниру до сада. Патетично. кукавицко
Аустралија је веома лош тим -- али су се барем потрудили, за разлику од наших момака.Ех сад увек су други бољи.... Аустралија је пукла 4-1, а могла је и више.....али ето они су храбри ми кукавице...како да не.
Њихов стил фудбала је силеџијски, нема то везе са храброшћу......
Победимо Немачку - не ваља нисмо прошли.
Ne, prolazak u osminu finala bi bio sasvim ok. A za to što nismo prošli pre četiri godine smo sami najviše krivi.
Kritika pristupu igri protiv Brazila je sasvim opravdan, igrali smo kao mali miševi...a to gleda ceo svet. Čitam sad da je 6.6 miliona gledalo ovaj meč.
Победили смо их бранити11 против 10 70 минута. опет Кукавички.
И то је било између утакмице против Гане где смо играли и Кукавицки, и утакмице против Аустралије где смо се осрамотили.
Победили смо Немачку јер смо променили тим од прве утакмице. Избацили смо Милијаша, Луковића, Обрадовића итд и укључили Суботића, Коларова итд. Ту утакмицу смо одиграли много боље. А онда смо у следећој утакмици против Аустралије вратили тим у састав Гане. Патетично.
kakav bre Ronaldo. Andre Silva, Felix, LeaoPortugal nikad nije imao kompaktniji tim nego sada.Ono sto nevidjeno cijenim kod njih je koji god tim izveli.Oni su nevidjeni takmicari.To je po meni najvise takmicarska ekipa,na Mundijalu.Znaju da se vracaju brzo nakon primljenog gola.
Dugo nisu imali 3 dobra napadaca sada imaju.
Ronaldo,Feliks,Leao. Drim napad
Cr 7 ima masu laksi posao sada,ima pravu podrsku u napadu.Portugalu sredina nikada nije bila problem
No, no. To nije argument. Kritika bez mržnje je sasvim opravdana.Следећи пут немој да гледаш, допринеси да та бројка буде мања
Zeleno, volim te zeleno. Ima ona pesma, učili smo je u školi.E sto ovi Saudijci imaju gotivne dresove, podsecaju me malo na dresove Nigerije, mislim da definitivno imaju najjace dresove na ovom prvenstvu.
Ja inace bas volim zelenu boju.![]()