Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.806
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
0-1, јуриш жути.Pocinje prva utakmica, ajmo Ekvador , odbranite cast Juzne Amerike i juznoamerickog fudbala.![]()
![]()

0-1, јуриш жути.
Pričalo se da su potkupili igrače Ekvadora ali možda su ipak sudije u pitanju.Strasno,kakav bre crni ofsajd, govora nema o ofsajdu , auuu vec su poceli da jedu goWna, smradine.![]()
Strasno,kakav bre crni ofsajd, govora nema o ofsajdu , auuu vec su poceli da jedu goWna, smradine.![]()
Pričalo se da su potkupili igrače Ekvadora ali možda su ipak sudije u pitanju.![]()

Drito kako smo pričali. Europljani ili Brazil. Francuska neće. Enlezi ispadaju "rano". Jedino me Belgija iznenadila u finalu. To mislim da je nemoguće. Prošao im je zenit. Pogotovo obrambeni igrači koji su ostarili, i igraju na nižem nivou. Verthongen ima 35 godina i u Andelechtu je (prošlo SP je bio u Tottenhamu u peaku), Vermaelen je 2018. bio u Barceloni, ili na posudbi u Romi. Umirovio se. Alderweireld je igrao u Tottenhamu, i bio u peaku kao i Verthongen. igrali su nogomet života te sezone. Meunier je bio u PSGu, sad ima 31 godinu i u Dortmundu je i igra. Toje u redu. Kompany se umirovio. Pojačanja neka ne vidim da su dobili. Hazard potpuno van forme. De Bruyne je jedini u pravoj formi. Carrasco, Wisel, Tielemans. To su dobri igrači, i mogu donjetui prevagu. Lukaku je ozljeđen navodno. Ne zna se do kada. 2018. su svi glavni iz obrane bili u formi, Curtois je protiv Brazila bio fenomenalan, Hazard je imao turnir života, Lukaku isto sjajan..... Ne vidim da ponavljaju to. Jednostavno ni blizu mi nisu momčadi od prije 4 godine..Naime, profesor Džošua Bul sa Oksforda koristio je matematički model kako bi izračunao ko će biti pobednik Mundijala, odnosno kako bi napravio čitav kostur i predvideo ishode svih grupa na ovogodišnjem Mundijalu u Kataru.
Algoritam koji je napravljen je simulirao utakmice grupne faze ukupno 1.000.000 puta i uzeo najverovatnije ishode. Potom je utakmice nokaut faze simulirao po 100.000 puta, takođe izračunavši verovatnoću prolaska jedne od ekipa u narednu fazu takmičenja.
https://www.telegraf.rs/sport/katar...edium=android&utm_campaign=push_notifications
Sad im tek ne dajem nikakve šanse. Mogao bi bit debakl.Karim Benzema, prva zvezda Francuske i osvajač poslednje Zlatne lopte, neće nastupiti na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Fudbaler Real Madrida doživeo je povredu tokom treninga, a iako je bilo najave da bi mogao da propusti samo duel protiv Australije, prema informacijama koje je preneo Žulijen Loren, novinar ESPN-a, Benzema neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima tokom čitavog Svetskog prvenstva.
https://nova.rs/sport/katar-2022/karim-benzema-svetsko-prvenstvo-katar/?ref=push
Sad razumiješ npr. Argentince. Njima je svako SP po zimi.Nije mu vreme i mene jednostavno ne hvata ona uobičajena atmosfera. Čak ni činjenica da Srbija igra ne pomaže. Ja sam sad više u fazonu slava,Božić,NG, završni račun... Za SP ja sam navikao da pijem pivo u bašti kafića u kratkoj majici a ne kuvano vino na božićnom vašaru u zimskoj jakni.
Nadam se da nikada više ovakav experiment neće praviti.