Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
 - 16.665

Analitički dominira sa svojim "genijalnostima".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ulazu ogromnu lovu,infrastruktura je odlična,liga je sve bolja,naturalizuji sve moguće igrače iz okruženja itd...Otkada je Orban na vlasti, sve su bolji u fudbalu.
Juce su pobedili Nemacku u gostima.
Otkada je Orban na vlasti, sve su bolji u fudbalu.
Juce su pobedili Nemacku u gostima.
Znači Grčka je tu negdje sa Nizozemskom. I jedni i drugi su bili prvaci Europe, a nisu bili prvaci svijeta.Koja je razlika izgubitz finale ili grupa i kuci
Svakako si gubitnik
Holandija je izgubila 3 finala Sp pa im to ne znaci nista.Grcka nije igrala 3 finala SP al ima Ep
Da isto je da li si izgubio u finalu ili ispao u grupi jer prvenstvo osvojio nisi. To moze biti jedan pogled na situaciju kod clana iznad.Znači Grčka je tu negdje sa Nizozemskom. I jedni i drugi su bili prvaci Europe, a nisu bili prvaci svijeta.
To tvrdiš?
Zašto ljudi pamte Laku konjicu, Brazil 1982., Nizozemsku 1974., Brazil 1950. Zašto se više priča o tim "gubitnicima" nego o osvajačima tih prvenstava? Shvati da SP u nogometu nije usporedivo sa drugim sportovima.
I da, dječja zlata ne vrijede ništa. Lijepo je osvojiti, ali Nigerija ima kamion toga. I jel neko smatra Nigeriju jačom od Belgije?
A ovo sa Zvezdom je tek smijeh. To je kao kad bi ja tvrdio da je Hrvatska bolja od Srbije u košarci i vaterpolu jer smo na klupskom planu bili prvaci Europe u košarci 5 puta (samo su glavni igrači bili Hrvati), vi samo jednom. A u vaterpolu jedno 10x, vi kolko 2-3?
A koja je razlika otići kući poslije grupe ili izgubiti finale ćeš shvatit ako ti reprezentacija ikad prođe koje kolo KO faze i usput sruši nekoliko velikih momčadi. Da isto je izgubit finale i bit zadnji u skupini. O jbt šta sve neću pročitati ovdje![]()
Znači Hrvatska i Srbija su u Rusiji imale praktično isti rezultat. Nisu osvojile prvenstvo.Da isto je da li si izgubio u finalu ili ispao u grupi jer prvenstvo osvojio nisi. To moze biti jedan pogled na situaciju kod clana iznad.
Drugi pogled je naravno tvoj.
Mada nisam pobornik nokaut faza jer ipak je to samo jedna utakmica koja odlucuje mnogo toga, a znas i sam da moze da je odluci sreca, inspiracija, jedan los potez... I da bi jedna ekipa dobila drugu u 9 od 10 utakmica.
To grčko prvo mjesto je nešto čega se mogu prisjećati godinama. Igrali su ružno, dobijali na guzove, ali pošteno.Pehari u tim mladjim kategorijama su skroz nebitni,na to se lozi samo onaj ko nema rezultat u seniorskom sportu.
A rezultat u seniorskom sportu nije samo prvo mesto jeste da je to kruna ali po meni najbitnija je konstantnost dobrih rezultata.
Grci su uzeli to prvo mesto pa ih od tada nema nigde a kako izgleda neće ih biti još dugo.
To grčko prvo mjesto je nešto čega se mogu prisjećati godinama. Igrali su ružno, dobijali na guzove, ali pošteno.
I naravno da Grci nisu isto što i Nizozemci, niti je Luksemburg isto što i Hrvatska. Mislim, sama činjenica da diskutiramo o ovome je komedija.
Naravno da seniorski sport nije samo prvo mjesto. Diskutirati i o tome je van pameti.
Pa to kažem. Mi smo isti ko i Luksemburg, vi i Grci daleko iznad.[
Grci su vece ime od vas u fudbalu njihova liga je bolja od vase.Oni su bili sampioni u fudbalu, vi nikada niste.To drugo mjesto za 50 godina niko vam nece pamtiti.Samo se titule pamte.
Vi ste trenutno u vrhu fudbala ali bez titule, znaci sve je to uzalud.
To ti je kao da kazes Rodik je veliki igrac u tenisu izgubio je 4 finala Wimbledona.Bolje bi mu bilo da je gubio prvo il drugo kolo uvijek makse bi manje patio.Izgubis finale Mudijala , tuga teska
Pa to kažem. Mi smo isti ko i Luksemburg, vi i Grci daleko iznad.
Ok. Mislim da nema više smisla. Drugačije gledamo na sport, tj. drugačije doživljavamo stvarnost. Ti misliš da je Srbija bolja od Hrvatske u nogometu, a Hrvatska od Srbije u košarci i vaterpolu. Mislim da nema potrebe za daljnom diskusijom.Istorijski jesmo, imamo neke titule pa kakve god da su.Vi bi bili veci od nas da ste osvojili Mundijal al niste.Nemate titule u fudbalu,shvati.
Grčka liga je komedija. Da je bolja od.Hr.lige izbacila bi ponekog svetski priznatog fudbalera,a i rep.fudbal im je već.godinama komedija.[
Grci su vece ime od vas u fudbalu njihova liga je bolja od vase.Oni su bili sampioni u fudbalu, vi nikada niste.To drugo mjesto za 50 godina niko vam nece pamtiti.Samo se titule pamte.
Vi ste trenutno u vrhu fudbala ali bez titule, znaci sve je to uzalud.
To ti je kao da kazes Rodik je veliki igrac u tenisu izgubio je 4 finala Wimbledona.Bolje bi mu bilo da je gubio prvo il drugo kolo uvijek makse bi manje patio.Izgubis finale Mudijala , tuga teska
Kao što rekoh Maracanazo 1950. Laka konjica 1954. Cruyffova Nizozemska 1974., Brazil 1982., Baggiov penal 1994., Ronaldo 1998., Zidane 2006., Urugvaj 2010...Grčka liga je komedija. Da je bolja od.Hr.lige izbacila bi ponekog svetski priznatog fudbalera,a i rep.fudbal im je već.godinama komedija.
Pehari se pamte ali ostaje i večno sećanje na lepu igru i kontinuitet.
Iako Valensija nije uzela pehar lige šampiona,ostaće sećanje na generaciju koja je igra dva finala sa Hektorom Kuperom.
Grčka liga je komedija. Da je bolja od.Hr.lige izbacila bi ponekog svetski priznatog fudbalera,a i rep.fudbal im je već.godinama komedija.
Pehari se pamte ali ostaje i večno sećanje na lepu igru i kontinuitet.
Iako Valensija nije uzela pehar lige šampiona,ostaće sećanje na generaciju koja je igra dva finala sa Hektorom Kuperom.
Kao što rekoh Maracanazo 1950. Laka konjica 1954. Cruyffova Nizozemska 1974., Brazil 1982., Baggiov penal 1994., Ronaldo 1998., Zidane 2006., Urugvaj 2010...
Jbg. neke stvari razumiješ ili ne razumiješ.
[/QUOTE
Ti pominjes sve ekipe koje su gubile finala ali koje su bile sampioni u fudbalu.Vi nikako tu ne spadate nikada niste uzeli nista.
Hrvatsku poredit sa Ita 94 ili Bra 50 ih.Kakav trip
Hrvatska je bolja od Grčke, Grke je realno usralo da osvoje Euro. Mada je i Hrvate usralo da uđu u finale, ali imaju jedno treće mesto pre toga, dva dobra Eura 96. i 08.
Eto i to sam vam rešio.
O čemu ti bulazniš? Kad su Mađari bili prvaci svijeta? Kad su Nizozemci bili prvaci svijeta?
Daj, molim te, zaobiđi me ubuduće. Vrtimo se u krug.