Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je Argentina najbolja,a niko ne kaze da ne igraju odlicno ovaj turnir.Ali ako je najbolja nema potrebe da im sudija svaki mec moguci svira penal.A kada su oni u 16 metara Depaja sa pokosili sa ledja to nije penal Sudija nece ni da cuje.
Penal kao SUZA

prošao je igrača I OVAJ GA KO DEBIL GURKA SA LEDJA

Pravila znaš, svaki faul I najmanji kontakt u 16st je penal, kamoli NEPOTREBAN S LEDJA...

igrač francuske treba psihijatru...

Tu su....

Nemoj mi sad vraćaš decenije unazad jer i 99te smo vas izbacili iz eura...

2018te OK bolji puno

Dana's?

Pa ako bi mi imali hokejaše iz kanade I ludu sreću protiv belgije...

Samo srednji red, imate savršen, no utegnucemo mi to a vaši su na izdisaju...

Da se susretnu sada niko ne bi mogo garantovati da ćete dobiti....

Ček da utegnemo odbranu i trpacemo vas s po snage... Napad je naš puno bolji
Primjer objektivnosti. :hahaha:

Finale svetskog prvenstva, svira ti ovakav penal, Francuzi srećniji od Argentinaca.
Ovaj idiot izvodi na vreme Žirua da ne da slučajno gol da ne bude bolji strelac od patuljka.
Loris, onako da se čovek baci kod penala i kad imaš jedan na jedan sa napadačem, bolje bih se ja bacio.
Francuzima dosta finale i da budu prisutni da se poklone patuljku, tako igraju.
I nije namešteno.... :lol:

Ја сам пре утакмице благо навијао за Аргентице...међутим после овог пенала и неиграња фудбала Француске почињем да верујем у твоје теорије да је ово првенство намештено...једини који се нису сложили са том ситуацијом били би онда Енглези(тешко оштећени против Француза) Холанђани и евентуално Хрвати...Французима је изгледа све ок...:mrgreen:

Pazi vrlo moguće

Argentina je na prošlom prvenstvu "ispoštovala" FIFA tako da je red da im se sada vrati.. mada realno i igraju dobro, a ovi "šifonjeri" od igrača Francuske teško mogu da se nose sa malim okretnim Argentincima

Što se tiče Engleza oni su odavno shvatili da je njihov uticaj u FIFA 0, baš kao i naš, prihvataju "pravila" i podnose ih, ipak im klupski sport služi za peračinu miliona

Pazi vrlo moguće

Argentina je na prošlom prvenstvu "ispoštovala" FIFA tako da je red da im se sada vrati.. mada realno i igraju dobro, a ovi "šifonjeri" od igrača Francuske teško mogu da se nose sa malim okretnim Argentincima

Što se tiče Engleza oni su odavno shvatili da je njihov uticaj u FIFA 0, baš kao i naš, prihvataju "pravila" i podnose ih, ipak im klupski sport služi za peračinu miliona
kladionice određuju šta i kako , a FIFA je izvršitelj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back