Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre 20 godina??? Kad je Hrvatska bila druga covece? Daj mi dostignuca Belgije i njihove lige?
dečko pitao si za treće mesto koje je bilo 98 me....a drugo su uzeli pre 4 godine..gledaju se rezultati u zadnjih godinu, dve.. pa ima fifa način bodovanja..nije belgija tek tako druga..ko da sii pitao kako je alkaraz prvi u tenisu a nole ima 20 GS a on jedan jedini

dečko pitao si za treće mesto koje je bilo 98 me....a drugo su uzeli pre 4 godine..gledaju se rezultati u zadnjih godinu, dve.. pa ima fifa način bodovanja..nije belgija tek tako druga..ko da sii pitao kako je alkaraz prvi u tenisu a nole ima 20 GS a on jedan jedini
Pa daj mi koji je to nacin bodovanja, na osnovu cega, zato sam pitao? Nemoj odmah da hejtujes samo zato sto su Hrvati. Nije tek tako druga, ali zasto jeste???

Kakve veze ima Nole i tenis?

Ima li veze sa klubovima, igracima itd ili samo reprezentacija?
Pa ako su se Hrvati kvalificirali onda i oni dobijaju iste bodove?
svaka utakmica reprezentacije se boduje..čak i prijateljska.. nemaju veze klubovi,,msm da se gleda i s kim si igrao.. ne dobijaš isto poena ako si pobedio san marino ili kosovo u prijateljskoj ili nemačku u kvalifikacijama

Niko nema više sreće u fudbalu na SP i EP od Hrvata i Španaca.
1996. QF protiv Njemačke, njihovom golu predhodio faul u napadu
2004. Trezeguet uštopao loptu rukom kao na košarci, izjednačio i izbacio nas iz skupine
2008. Turska
2012. Španjolska, za prolaz skupine kod 0:0 nije sviran čisti penal na Ćorluki
2014. Izmišljen penal za Brazil pri rezultatu 1:1
2016. u osmini finala krajem produžetaka pogađamo stativu, Portugal iz kontre zabija za prolaz
Imamo sreće, da. Za nekog ko nogomet prati od 2018.

Lupas gluposti

Takmičarka ekipa do finala uz ne puno golova

Njih će najteže biti izbaciti

Slazem se.Iako djeluje da ce Holandija da ih lako dobije to moze biti samo povrsan utisak.Radi se o tome da su obije ekipe jake i takmicarske ali na svoj nacin

Rekao sam I prije taj je mec drama,moguce i penali.Ko to dobije jasno ide u finale.Brazil i Hrvatska nemaju nivo da u polufinalu dobiju ove dvije ekipe.Iako Brazil ima po imena super jak tim.Ali nisu izbalansirani, kontinuitet traze rezultata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back