ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Pre 20 godina??? Kad je Hrvatska bila druga covece? Daj mi dostignuca Belgije i njihove lige?brt gledaju se rezultati u zadnjih godinu dve a ne od pre 20 godina..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre 20 godina??? Kad je Hrvatska bila druga covece? Daj mi dostignuca Belgije i njihove lige?brt gledaju se rezultati u zadnjih godinu dve a ne od pre 20 godina..
pa protiv Japana će biti sve moguće u pravom smislu reči apsolutno nema favorita, mislim da će biti prva gde će se igrati produžecibrt ne verujem..dobiješ jbnu kanadu i japan i nikog više i eto te u četvrtfinalu.. a mi se jbmo sa brazilom, švicom,kamerunom..da smo prošli portugalom
Ovi Gaučosi kao mi. Zamalo da ispuste gotovu pobedu. Kad ne bude bilo vise Mesija ova ekipa ce biti suv prosek.Argentina lagano. Bez mnogo muke. Solidne obe ekipe.
nema vam nekoliko igrača iz Rusije, a Modrić je stariji i sporiji ali ne bi me čudilo da odete u polufinale ponovo a i u Rusiji realno dosta sreće ali to je neophodnoPre 20 godina??? Kad je Hrvatska bila druga covece? Daj mi dostignuca Belgije i njihove lige?
Niko nema više sreće u fudbalu na SP i EP od Hrvata i Španaca.nikakvi jesu po igri ali imaju iskustvo, kontinuitet, kvalitet i sreće koliko hoćeš
dečko pitao si za treće mesto koje je bilo 98 me....a drugo su uzeli pre 4 godine..gledaju se rezultati u zadnjih godinu, dve.. pa ima fifa način bodovanja..nije belgija tek tako druga..ko da sii pitao kako je alkaraz prvi u tenisu a nole ima 20 GS a on jedan jediniPre 20 godina??? Kad je Hrvatska bila druga covece? Daj mi dostignuca Belgije i njihove lige?
švajcarska je 15 na FIFA listi i redovna na SP i EP često prođu grupuJake fudbalske nacije...
Pa daj mi koji je to nacin bodovanja, na osnovu cega, zato sam pitao? Nemoj odmah da hejtujes samo zato sto su Hrvati. Nije tek tako druga, ali zasto jeste???dečko pitao si za treće mesto koje je bilo 98 me....a drugo su uzeli pre 4 godine..gledaju se rezultati u zadnjih godinu, dve.. pa ima fifa način bodovanja..nije belgija tek tako druga..ko da sii pitao kako je alkaraz prvi u tenisu a nole ima 20 GS a on jedan jedini
Priznajes da su bolji od nas, sto objektivno jesu?švajcarska je 15 na FIFA listi i redovna na SP i EP često prođu grupu
ima brt.. gledaju se rezultati u poslednjih par godina.. boduju se utakmice iz kvalifikacija.. belgija je verovatrno imala više bodova..Pa daj mi koji je to nacin bodovanja, na osnovu cega, zato sam pitao? Nemoj odmah da hejtujes samo zato sto su Hrvati. Nije tek tako druga, ali zasto jeste???
Kakve veze ima Nole i tenis?
Ima li veze sa klubovima, igracima itd ili samo reprezentacija?ima brt.. gledaju se rezultati u poslednjih par godina.. boduju se utakmice iz kvalifikacija.. belgija je verovatrno imala više bodova..
svaka utakmica reprezentacije se boduje..čak i prijateljska.. nemaju veze klubovi,,msm da se gleda i s kim si igrao.. ne dobijaš isto poena ako si pobedio san marino ili kosovo u prijateljskoj ili nemačku u kvalifikacijamaIma li veze sa klubovima, igracima itd ili samo reprezentacija?
Pa ako su se Hrvati kvalificirali onda i oni dobijaju iste bodove?
da da..pravi derbiHolandija protiv Argentine u četvrtfinalu...to će baš da bude zanimljiv meč.
Španci su oduvek bili klasa,Hrvati imaju kult reprezentacije i odličnu generaciju,ima tu mnogo više od sreće.Niko nema više sreće u fudbalu na SP i EP od Hrvata i Španaca.
Argentina : Australija 1Argentina : Australija 1
Holandija : USA 1
Francuska : Poljska 1
Engleska : Senegal ne znam
Japan : Hrvatska X
Brazil: Koreja 1
Maroko : Španija 2
Portugal : Švajcarska 1
Mislim na žreb ili kostur.Španci su oduvek bili klasa,Hrvati imaju kult reprezentacije i odličnu generaciju,ima tu mnogo više od sreće.
Nisam kladilac pa mi pojasni za ovaj X. Kako može X ako je eliminaciona faza? Mislim da će Hrvatska ovo da dobije bez većih problema.Argentina : Australija 1
Holandija : USA 1![]()
To je moj šifrarnik. Igraće nerešeno , a u produžetku ne znam.Nisam kladilac pa mi pojasni za ovaj X. Kako može X ako je eliminaciona faza? Mislim da će Hrvatska ovo da dobije bez većih problema.
1996. QF protiv Njemačke, njihovom golu predhodio faul u napaduNiko nema više sreće u fudbalu na SP i EP od Hrvata i Španaca.
Lupas gluposti
Takmičarka ekipa do finala uz ne puno golova
Njih će najteže biti izbaciti